Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Verkkopalvelumme pitää sinut ajan tasalla myös kesällä – tiesitkö jo nämä verkkopalvelustamme?

ESS.fi pitää sinut ajan tasalla myös kesällä ja tarjoaa uutisia jokaiseen hetkeen. Seuraa jatkuvasti päivittyvää uutisvirtaa, pysähdy tarinoiden äärelle ja osallistu keskusteluun kommentoimalla.

Mainos | Ympäri vuorokauden päivittyvästä verkkopalvelustamme löydät pelastuksen nopeaan uutisnälkään. Kaikista ajankohtaisimmat ja kiinnostavimmat jutut löydät suoraan verkkopalvelumme etusivulta. Eri aihealueet ovat kasattuna omiin lohkoihinsa, jolloin löydät helposti juuri sinua kiinnostavat uutiset. Lohkojako mahdollistaa myös useamman uutisen nostamisen etusivulle, jotta kaikki tärkeimmät uutiset pääsevät näkyville. Yläreunan sisältövalikon kautta voit myös hakea mieleisesi osaston, esimerkiksi luetuimmat, paikalliset uutiset tai urheiluosion.

Rentoudu laatusisältöjen parissa

Paikallisten puheenaiheiden lisäksi tarjoamme myös valtakunnallisia ja kansainvälisiä uutisia sekä laadukkaita lukujuttuja, jotka taustoittavat ajankohtaisia aiheita tai nostavat esiin mielenkiintoisia ihmisiä ja ilmiöitä. Tutustu esimerkiksi näihin aiheisiin:

Maailman parasta journalismia: Yhdysvaltalaisen The New York Timesin ja saksalaisen Frankfurter Allgemeine Zeitungin suomeksi käännettyjä artikkeleita. Julkaisemme juttuja näistä lehdistä viikoittain. Kaikki jutut löydät kootusti osoitteesta ess.fi/parasta.

Uutissuomalainen: Tärkeimmät uutiset koko Suomesta ja maailmalta. Kaikki uutissuomalaisen jutut löydät näppärästi koottuna osoitteesta ess.fi/uutissuomalainen

Monipuolisista digisisällöistämme nauttii koko perhe

Voit jakaa digilukuoikeuden jopa kolmelle samassa taloudessa asuvalle henkilölle. Tällöin perheenjäsenesi voivat nauttia monipuolisista digisisällöistämme itselleen sopivalla lukutavalla. Jaettuasi lukuoikeuden perheenjäsenesi pääsevät luomaan oman Mediatunnuksen, jolla pääsevät lukemaan kaikkia digisisältöjämme sekä kommentoimaan juttujamme omalla nimimerkillään. Jakamalla lukuoikeuden myös tilaustietosi ovat turvassa, sillä voit tehdä niihin muutoksia vain omalla Mediatunnuksellasi. Katso ohjeet digilukuoikeuden jakamiseen tästä.

Verkkopalvelun lisäksi digilukuoikeuteen sisältyy myös näköislehti vuoden jokaisena päivänä sekä uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android). Näköislehdestä löydät kaiken yhdessä paketissa: päivän tärkeimmät uutiset, juttuja ja ajanvietettä. Jos lehti jäi lukematta, löydät sen myös jälkikäteen arkistosta. Kokeile myös ristikoiden ja sudokujen täyttöä näköislehdessä – klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä vastauksesi ruudukkoon. Uutissovelluksella verkkopalvelumme uutisvirta on aina vain yhden klikkauksen päässä. Muista myös päivän lehti -sovellus, joka on suunniteltu näköislehden lukemista varten mobiililaitteille. Lue lisää monipuolisista digisisällöstämme tästä.