Kodin sisustajan paratiisi tuo valoa kaikkien arkeen – ja toimii myös aktiivisille liikkujille

Ideoita ja inspiraatiota kodin sisustamiseen, itsensä hemmottelua, tanssiaskeleita ja hyvää ruokaa. Valoa ja laatua kotiin ja arkeen, sekä asiantuntevaa palvelua aktiiviselle liikkujalle. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen Valoon.

Mainos | Kauppakeskus Valo on monelle tuttu sisustajan paratiisi, jonne on helppo tulla hakemaan ideoita kodin sisustamiseen sekä saamaan tietoa luotettavilta omien alojensa asiantuntijoilta. Valo tarjoaakin yhdessä paikassa Päijät-Hämeen laajimman valikoiman kodin sisustamisen erikoisliikkeitä sekä alan tunnetuimmat huonekaluliikkeet.

– Tässä ajassa kodista tai vapaa-ajan asunnosta on monelle tullut myös työpaikka ja lisäksi matkustamisen ollessa tauolla, on moni panostanut kodin viihtyvyyteen ja toiminnallisuuteen, kertoo kauppakeskus Valon markkinointipäällikkö Sanna Pekonen-Becker.

Valossa monipuolisuus ei tarkoita vain runsasta liikkeiden määrää, vaan myös valikoimaa high design tuotteista pienemmänkin budjetin hankintoihin. Valon huonekalu- ja sisustusliikkeet tarjoavat runsaasti inspiraatiota ja ideoita sisustuksesta kiinnostuneille sekä helppoutta tiettyä tuotetta hakeville.

Valoa elämään liikunnasta

Kaipaatko asiantuntijan vinkkejä tuotevalintoihin jääurheiluun, golfiin tai tanssiparketille? Valosta löydät urheiluvälineet, -vaatteet ja jalkineet niin kilpakentille kuin liikuntaharrastuksen vasta aloittaneelle. Hockey Unlimited tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palveluita jääurheiluun ja salibandyyn. Golf Pointista löydät tuotteiden lisäksi talviharjoittelualueen.

Tanssiopisto tarjoaa kattavan valikoiman tunteja kaikenikäisille. Tanssituntivalikoiman lisäksi Tanssiopistossa voi harrastaa sirkusta. Täyden palvelun kuntosali- ja valmennuskeskuksessa OP Centerissä sinua ohjaa ystävällinen henkilökunta ja treenaat alan parhailla harjoitusvälineillä. Kuntosalin saunat ja infrapunasaunat auttavat lihashuollossa, mutta lihashuollosta on hyvä huolehtia ammattitaistoisten hierojien käsittelyssä. Rela-Hierojat palvelevat asiakkaita viikon jokaisena päivänä.

Helppoa hemmottelua

Kodikas tunnelma, loistava palvelu ja maistuvat ateriat jokaiseen makuun. Mitä muuta sitä voisi toivoa onnistuneelta lounaalta? Herkutteluhetkesi huipennat kotitekoisilla leivonnaisilla, jotka sopivat myös kahvihetken kaveriksi.

Voit napata kahvin myös mukaan ja nauttia sen Parturi-Kampaamo Snazzyssa, jonka löydät kauppakeskuksen pohjakerroksesta. Snazzyssa parturi-kampaamoalan ammattilaiset tekevät hemmotteluhetkestä täydellisen.

– Kauppakeskus Valo sijaitsee hyvin liikenneyhteyksien varrella ja meille on helppo tulla. Isolle parkkipaikalle on turvallista ajaa ja auton voi myös ajaa parkkihalliin. Tarjoamme asiakkaillemme 4 tunnin ilmaisen kiekkopysäköinnin, Sanna kertoo.

Kauppakeskus Valosta löydät Päijät-Hämeen laajimman valikoiman liikeitä kodin sisustamiseen sekä monipuolisen valikoiman palveluita liikuntaan, urheiluun, terveyteen ja hyvinvointiin.

www.kauppakeskusvalo.fi