Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Äitienpäivän lahjaideat äideille ja isoäideille

Helposti ja nopeasti toteutettavat lahjavinkit.

Mainos | 9.5.2021 vietetään äitienpäivää. Kokosimme parhaat äitienpäivän lahjavinkit. Nämä voit toteuttaa helposti ja nopeasti. Muista, että itse muistaminen on tärkeintä, ei lahjan hinta.

Äidille lukemista

Tilaa äidille lahjaksi Etelä-Suomen Sanomat. Se on lahja, jonka hän avaa uudelleen joka aamu.

Lehti ja digi tarjoushintaan 2 kk 62 e tai kestotilaajan lahjalehti 4 kk 88 e tai kestotilaajan lahjadigi 4 kk 29,80 e.

Voit myös tilata Etlarin kestotilaajana Itä-Hämeen hintaan:

Lehti ja digi tarjoushintaan 4 kk 62,20 e tai digi 4 kk 25,80 e.

Herkut kassiin ja äidin luo

Onko äidillä tarvetta kunnon kantokassille? Osta tai ompele kestävä ja ekologinen kauppakassi. Täytä kassi kaupasta ostetuilla herkuilla tai vaikkapa itse tehdyillä leivonnaisilla. Täydellinen lahja äideille, jotka eivät piittaa turhuuksista.

Yhteinen ulkoiluhetki

Muistatko kun äitisi vei sinut lapsena retkelle? Vie sinä nyt äitisi ulkoilemaan lähialueelle tai vaikkapa luontopolulle vähän kauemmaksikin. Ota mukaasi eväät, kahvit ja viltti. Nauttikaa picnicistä!

Elämyksellinen päivä

Keksi jotain mukavaa tekemistä yhdessä äidin kanssa. Menkää keilaamaan tai kylpylään. Voit myös keksiä jotain hurjempaa. Samalla voitte nauttia hyvästä ruuasta ja virvokkeista. Mikä sen mukavampaa kuin yhdessäolo.

Perinteinen lahja äidille

Ruusut ja kukat mielletään perinteisesti äitienpäivälahjaksi. Ehkä yllätät äidin oikein kauniilla kukkakimpulla juuri äidin mielikukista koottuna. Jos äiti asuu kauempana, voit tilata kukkalähetyksen. Äiti varmasti yllättyy kotiin toimitetusta kukkalähetyksestä. Monella paikkakunnan kukkakaupalla on toimitus kotiovelle.

Lahja, joka huokuu romantiikkaa

Osta lapsiesi äidille uudet ja kauniit alusvaatteet. Rintaliivien ostaminen omalle rakkaalle on romanttinen ele, jopa seksikäs ajatus. Rintaliivien ostaminen on kuitenkin haastavaa, joten nappaa mukaasi vaatekaapista naisesi suosikkirintsikat. Rintaliiviosastolla kannattaa kysyä reippaasti apua myyjältä ja näyttää ottamaasi rintaliiviä hänelle. Myyjä auttaa oikean mallin ja koon hankinnassa.