Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Mielipidekirjoitukset

Osallistu mielipiteilläsi Etelä-Suomen Sanomissa käytävään keskusteluun ja lähetä mielipidekirjoituksesi joko Mielipide- tai Näppituntumalla -palstalle.


MIELIPIDE-PALSTA

Kirjoituksia Etelä-Suomen Sanomien Mielipide-palstalle voi lähettää joko osoitteeseen

ESS / Lukijan Sana
PL 80
15101 Lahti

tai sähköpostitse osoitteeseen lukijalta@ess.fi

Jokaiseen kirjoitukseen on liitettävä mukaan yhteystiedot. Kirjoitukset julkaistaan kirjoittajan omalla nimellä. Nimimerkkikirjoituksia julkaistaan vain poikkeustapauksissa ja niistä toimitus päättää tapauskohtaisesti.

Toimitus otsikoi, käsittelee ja tarvittaessa lyhentää kirjoituksia. Toimitus myös päättää julkaisuajankohdasta. Kirjoituksiin voi tarjota kuvitusta, joka palautetaan vain pyynnöstä. Kirjoituksia ei palauteta.

NÄPPITUNTUMALLA-PALSTA

Kirjoita viestin alkuun ESS SANA ja sen jälkeen viestisi, jonka maksimipituus on 160 merkkiä. Lähetä tekstiviesti numeroon 13300.

Palvelu toimii kotimaisilla matkapuhelinliittymillä. Tekstiviestin lähetys maksaa 1,10 euroa.

Näppituntumalla -palstalla julkaistaan ainoastaan mielipideviestejä. Palstalla ei julkaista mainoksia, kiitoksia eikä maksulliselle osto- ja myyntipalstalle kuuluvaa aineistoa. Palstalla ei myöskään julkaista merkkipäivätiedotuksia eikä onnitteluja. Toimitus päättää viestien julkaisemisesta.