Näppis: Mikä ihmeen partavillitys suomalaisiin miehiin on iskenyt?

Mikä ihmeen partavillitys suomalaisiin miehiin on iskenyt?

Miten Suomessa varaudutaan kiinalaismatkailijoiden, sukulaisvierailijoiden tai liikemiesten myötä mahdollisesti kulkeutuvaan uudenlaiseen virustautiin?

Ei pitäisi suositella presidentin paikalle henkilöä,joka jo ministerinä ollessaan riitelee alamaistensa kanssa.

Terveydenhuollon henkilökuntaan kuuluva kun vakavasti sairastuu niin sen jälkeen hän on pomojen riistaa.

Tuntuu pahalta taksiautoilijoiden puolesta jotka maksavat veronsa ja muut velvoitteensa ja Heinolassa on ainakin 3 pimeää taksia jotka kaikki tietää mutta joille kukaan ei voi mitään. Kehuvat vaan ansioitaan.

Onko hyvinvointiyhtymän yt- neuvotteluilla ja lomautuksilla tarkoitus näyttää kansainvälisille sijoittajille, että tässä olis hyvä sijoituskohde, kunhan vähän ensin entraillaan ?

Nyt Lahti ottamaan esimerkkiä Asikkalasta. Siivousaineet ne on olleet jotka ovat aiheuttaneet sisäilmaongelmia yhdessä koneellisen ilmastoinnin kanssa. Aktiivihiilellä käsitelty siivousvesi käyttöön! Miljoonia tuhlattu.

Mielestämme PHHYKY:n hallitus on liian sinisilmäinen aikeissaan antaa määräysvalta yhteisyrityksessä yksityiselle terveysjätille. Ei ihme, että Terveystalo ja Mehiläinen ovat tavoittelemassa mahdollisimman pitkäaikaista sopimusta. Eikö jo varoittavana esimerkkinä ole sähkön siirtohinnat, jossa kansainvälinen toimija on nostanut hintoja roimasti, ja voitot valuvat sijoittajien taskuihin ulkomaille. Verottajakin jää nuolemaan näppejään. Toivottavasti perustuslaki takaa kaikille suomalaisille hyvän terveydenhoidon.

Kiitos T. Säynäjärvi! Olen ihmetellyt kohta 50v, miksei kansanterveyslain v.1972 painottamaa terveysneuvontaa ole vieläkään toteutettu.

Hyvä Mikko Jurkka tv Teatterin suur kuluttaja!!

Missä piilottelet, hykyn " työhyvinvointikoordinaattori"? Entä missä olette potilasturvallisuuskoordinaattorit? Piilossa pöydän alla, hys hys!

Menkäähän Lahden Uimahallin valvojat katsomaan vaikka Kivimaalle, miten teidän pitäisi hommat hoitaa. Teidän työnnehän ei ole sen puhelimen vahtiminen kopissanne, eikä farkkujen parsiminen.

Olen nauttinut eläkeläisen elämästä, mutta aikansa kutakin. Mielelläni lähtisin 2-4 pv/vk työhön, esim vapaapäivän antajaksi pikku putiikkiin tai isompaankin. Ulkonäkö kunnossa, virtaa on ja nopea uuden oppiseen. Vapaaehtoistöitä on, tiedän, ja annan siihenkin panokseni, harrastuksista saan virikkeitä, mutta "oikeita töitä" kaipaan ja elämää ympärille. Kuvittelen, että "hiljaisella tiedolla" olisi jossakin käyttöä. Olenko väärässä?

Viisikon punavihreillä 82 avustajaa. 30 000:sta uudesta työpaikasta täyttämättä 29 918. Avustajille 82 assistenttia,täyttämättä 29 836. Työllistämistoimia odoteltu miltei vuosi.

Lahtiko Green city? Ei vaan on oikea betonikaupunki! Nyt halutaan Joutjärven kirkko pois?!

Vein 9 tammik. Paavolan Cm:n postiin kirjeen, os.Pirkkala. Kirje ei ole tullut vieläkään perille? Mihin ihmeeseen voi posti kadota, kun osoite oli selkeä samaten kirjeen lähettäjä yläkulmassa, sekä riittävä merkki määrä. Omituista!

En ole sosialisti, mutta nyt alkaa tuntua siltä, että kaikki mikä haiskahtaakin terveydenhoidolta pitäisi olla kunnan ja valtion ylläpitämää. Ei voittoja vaan terveyttä ihmisille. Nim. Kohta marssitaan

PHHKY:n osakeyhtiöittäminen on hyvä asia, mutta Oy:n osakkuussuhde pitää olla 55-45 kuntayhtymän hyväksi. TerveisiäVääksystä

FC Lahti, luulis hävettävän, tänään ilmoitettiin kahden uuden pelaajan sopimuksista, ovat Afrikasta. Kyllä yleisö haluaa nähdä oman lahtelaisen juniorityön pelaajia ja varmaan paremminkin katsomot täyttyy.

Koira ei ole mikään terveydenhoitaja. Vaikka sanotaan että se on ihmisen paras ystävä.

Pitääkö ESS:nkin hehkuttaa viisujutussa E. Vikmania ja Sansaa? Mukana oli VIISI muutakin! Tosi puolueellista!

Minulla on ratkaisu siihen Seurahuoneen ja Sokoksen väliseen ongelmaan: laittakaa vaijeria.

Paljonko ja mihin päin Suomea tulee kiinalaisia uuttavuottaan viettämään? Miten mahdolliset uuden koronaviruksen kantajat tunnistetaan ja eristetään?

Tahtois elokuvateatteriin alle 7v lapsen kanssa. Mihin jäivät lastenkuvat? Älä vastaa, että mene mukaan! Jos K7, niin jotain mörköä kuvassa on.

Onko Akuutti24:ssä jo erillinen odotustila mahdollisille flunssaoireisille Kiinasta tuleville turisteille, yrittäjille yms. matkailijoille?

Kyllä on kierrätyspuistolla monta nimeä! Ensin oli ohitien sitten Okeroisten ja viimeksi Tikkakallion "puisto" Kyllä tässä haikahtaa sumutusverho!

"Kierrätyspuisto" vaarallisen jätteen määräksi n. 100 000 ton. Tavanomaisen jätteen määräksi 50 000 ton. Kyllä nimellä huijataan. Loppupelissä jää kunnan tai kaupungin vastuulle.

Huvittaa se persujen Kaukon kirjoitus, kun oman puolueen kansanedustaja Ronkainen meni kannattamaan verovälttely-yhteisyritystä. Tukeutui virkamiehiin. Sillä lailla!

Milleniaaleilla on mun luonto; täysikäiseltä saa odottaa dialogia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.