Näppis: Hollolan miljöö valtatien molemmin puolin, tyhjiä ja tuhottuja liikekiinteistöjä. Hyvä että kunta päivitti brändinsä Hirveen ihanaksi, seuraava voi sitten olla vaan "Hirvee".

Lahti lietsoo kulutushysteriaa valomainostauluillaaan, vaikka jo nyt olemme ylikulutuksellamme käynnistäneet eliölajien massiivisen joukkotuhon.

Hollolan miljöö valtatien molemmin puolin, tyhjiä ja tuhottuja liikekiinteistöjä. Hyvä että kunta päivitti brändinsä Hirveen ihanaksi, seuraava voi sitten olla vaan "Hirvee". Entinen "Elinvoimainen kunta" on ainakin kadonnut.

Konsulttitoimiston mies, guruksi nostettu Timo Aro kertoo omia, subjektiivisia näkemyksiään alueiden tulevaisuudesta. Milloin pilkotaan maakuntia, milloin haukutaan edellistä työnantajaa tai manataan kuntien kuihtumista. Kuka maksaa näistä subjektiivisista lopunajan ennustuksista? Kunnon vastauksia ei Aholta löydy. Keisarilla ei taida olla vaatteita.

Harry & Megan, hienoa, ettette enää elä kansan siivellä; toisin kuin Suomen eduskunta.

"Suola oli ostotavaraa, enimmäkseen alusta loppuun itse viljeltyä ja valmistettua" 1700-luvulla. Näin kertoi Teppo K. jutussaan 19.1. Saisinpa ohjeet niin kokeilisin!

Mulla taitaa olla taivaallinen reititin, jos telkkua katellessa eksyn ohjelmiin, jossa on pahaa tavalla tai toisella, niin heti kuvaan tulee häiriöitä. Mutta kun katson ohjelmia, jossa on aitoa rakkautta, iloa, tervettä huumoria, eläimiä, kukkia, luonto-ohjelmia ym. hyvää; telkku toimii moitteettomasti...

On tehty ilmeisesti onnistunut valinta. Terveysyhtymän uusi pomo näyttää olevan osaava ja selkärankainen.

Kaksi temperamenttistä ihmistä näppiksellä, ja viestintä loppuu ennen kuin on kunnolla alkanutkaan. Kyllä minua vähän huvittaa. Eikö sinua?

Olen samaa mieltä Jaakko Santalan kanssa samaa mieltä ohjustorjunnasta! Tehokas ja edullinen! Hornet tai vastaavat hyvin haavoittuvia tosi tilanteessa! Kysyin muutama vuosi sitten asiasta puolustusministeri Jussi Niinistöltä Vääksyn torilla niin pyysi katsomaan netti-sivuolta puolustusvoimien strategiasta! Mutta onko strategia varmasti oikea pienelle maalle?

Hieno kuva Padasjoesta palvelee 2020 -lehdessä. Nimikkojokea. Kiitos!

Lahen keskusta on harjujen välissä, aukko Kisapuiston ja ent linja-autoaseman välissä ollut "happirako" josta ilmaa tulee tunkkaiseen keskustaan. Nyt rakennatte sen umpeen onko se Green cityn tavoite?

Poistakaa etlarista sääsivu, ei mitään tietoa ja palauttakaa tv liite

PHHYKY:n hölmöläissuunnittelua: otetaan perusterveydenhuoltoon ulkoinen firma kumppaniksi ns. samalla rahalla kuin oma toiminta. Firma ottaa tästä summasta myös voittonsa, joten tuskin palvelu edes säilyy nykyisellä tasolla. Vaihtoehtoja uudelle suunnitelmalle on tuskin edes mietitty?

Monien tuntuu olevan vaikea ymmärtää yksinkertaista asiaa: todelliseen kristilliseen uskoon kuuluu aina mielenmuutos syntiin nähden; muuten kyseessä on valheellinen usko. "Kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus" (Apt 17:30). Tämä selitykseksi niille, jotka torjuvat Jumalan vedoten historiassa tehtyihin vääryyksiin Jumalan nimessä.

Jokaisen kansanedustajan ja kansanedustajaksi pyrkivän pitäisi lukea kirja Vaaran vuodet.

Kielitaidoton, koulujakäymätön maahanmuuttaja suoritti peruskoulun 2,5 vuodessa? Missä koulussa? Voivatko myös suomalaiset käyttää sitä mahdollisuutta. Suomalaisilta kestää 10v.Suomaiset ilmeisesti tyhmiä vai mistä moinen johtuu. Saataisiin valtava säästö jos kaikille annettaisiin sama mahdollisuus.

Biodieselin valmistukseen käytetty palmuöljy, epäterveelliset lisäaineet (esim. E128 atsoväri), afrikkalaisen voipuun pähkinästä valmistettu karitevoi eli sheavoi jne epäterveelliset ovat löytäneet paikan suomalaisessa ruokapöydässä. Sitten ihmetellään, kun diabetes, kolesteroli, verenpaine, liika lihavuus, Alzheimer ovat lisääntyneet. That's it!

Halonen tukee Haavistoa, ja morkkaa konsulipäällikkö Tuomista. "Oli vastaan miinakiellon suhteen", sanoo Halonen. Se olikin yksi puolustuksemme suurimpia munauksia, miinakielto. Oliko se Viro kun sanoi että osallistuvat heti kun USA, Venäjä ja Kiinakin. Sama sakki nyt ilmastohumpan kimpussa, kenen etuja He ajavat? Suomalaisten etua eivät ainakaan.

Dosentti Jaakko Santalalle tiedoksi: Vaikka eräänä ehdokkaana tulevalle hävittäjähankinnalle ovatkin Super Hornetit, niin Hornetit otettiin Suomessa käyttöön jo vuosina 1995-2000.

Miksi lenkkeilijät pukevat koirien valjaat päälle? Luulevat olevansa koiria?

Eiks Kiirallakaan ole muuta toimeentuloa kuin antaa jonninjoutavia kommentteja - joista vissiin vähän nettoaa??

Itse asiassa lähdetään liikenteeseen suksella. Mennäänkö siis yhdellä suksella kaduille autojen sekaan? Ja mitä tarkoittaa tuo hokema itseasiassa ?

Mikäli perusterveydenhuolto ollaan siirtelemässä yksityisten toimijoiden hoidettavaksi, tulee vaatia, että nämä maksavat veronsa Suomeen.

Olipa tyylikäs suruliputus Kyrölässä. Ammattilainen asialla.

Yleä moititaan uusinnoista mut maksullisilla kanavillahan vasta uusintoja onkin. Uutta ohjelmaa on joskus jopa vaikea löytää. Ylellä on laatua.

Suomen rajoille tarkka vartiointi!!! Onneksi on vielä tullit, jotka pitävät huolen (vai pitävätkö?), ettei tänne pääse mitään terveydelle vaarallista, kuten esim. huumeet, alkoholi, tupakka, nuuska, katukaupassa kysytyt pillerit ym. MUTTA mistä suomalaiset niitä sitten saa, kysyn minä? Voisiko joku rajavartija tai tullimies tai -nainen vastata? Tiedän kyllä yhden lasareetin, jossa jotain em. aineita "tarjoillaan". No, kirkossakin jotain näistä tarjotaan; tietää joku entinen alkoholisti (en minä), eikä astu temppeliin, ennen kuin siella jaetaan marjamehua.Kysyy nimim. Huolestunut

Kiitos kaikille esiintyjille viihdyttävästä Iloinen Viipuri -konsertista. Erityismaininta tyylikkäälle ja taitavalle rumpupatteriston soittajalle!

Eikö kukaan voi mitään näille pubien bingovoitoille? Samat kaverit vie rahat ja bingon vetäjät on kavereita. Voi huutaa milloin vaan sen bingon, kun ei sitä kukaan tarkasta. Ja kaveribingorouva rahat antaa.

Jos ulkoministeri joudutaan vaihtamaan, niin Anteeks-Petelius olisi hommaan sopiva. Kiertelisi vaan maailmalla pyytelemässä anteeksi.

Mihin tarvitaan julkisella puolella muutosjohtajaa, kehitysjohtajaa, palvelujohtajaa toimitusjohtajan lisäksi ? Rahantuhlausta ! Lopettakaa johtaja virkoja !

Koko "työuran" kehitetty epätyypillinen työsuhde ( yle-uutinen muistoviikolla) hyvin koulutetullakin ja täysvastuisella on nykyyautsvitsisyyttä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.