Näppis: Toivottavasti Sinfonia Lahti ei enää hukkaa resurssejaan poppareiden tekemien tyhjänpäiväisten ja lapsellisten viihdekappaleiden esittämiseen.

Toivottavasti Sinfonia Lahti ei enää hukkaa resurssejaan poppareiden tekemien tyhjänpäiväisten ja lapsellisten viihdekappaleiden esittämiseen.

Lehdessä ei mainittu pizzeria jutussa ollenkaan Puukkoa.

Onko nollasopimus työnantajan mielestä oikein? Liittoja tarvitaan valvomaan työntekijän oikeuksia

Mikä vika Sokos-hotellin sillassa? Kaupunki oikein kaipaa siltaa. Keskusta nyt kuin vanha, autio ja tylsä kylä silloin varsinkin kun ei ihmisen ihmistä missään.

Makuasiasta on kysymys, joten romppeet kyytiin ja eiku kohti Imatraa. Lähe meneen.

Kuka kalustaa maahanmuuttajien kodit ? Kuvissa hienoja koteja. Miten pääsevät heti töihin tai kouluun? Suomalaiset joutuvat joutuvat työttömiksi, avustuksia ei tule eikä liiemmin kalusteta koteja valmiiksi

"Ilot pois" - kursseille liittyäkseen on oltava omavoimainen veto.

Vai on ay-liike syöpä? Riippuu miltä puolelta asiaa katsoo. Sekö on demokratiaa, että työntekijällä ei olisi puolustajaa. Yksilö vastaan työnantaja: Kumpihan määrää silloin kaikki työehdot...

Elina Helassalo kirjoittaa, että PHHYKY:n yhteisyrityksessä lääkäripula ei ratkea, mutta voitot valuvat ulos. Kysyn nyt, että mitkä voitot. Olen ymmärtänyt, että hyvinvointikuntayhtymä tekee jatkuvasti hävettävän suurta tappiota, jonka me veronmaksajat maksamme veroina. Siis ylläpidämme tappiollista huonosti toimivaa palvelua. Onko järkeä jatkaa näin. On oikein etsiä tietä parempaan palveluun ja voitolliseen toimintaan.

Kiitos Marina Erhola. On ihailtavaa, että löytyy tuollaisia rohkeasti uusia toimintatapoja hakevia johtajia. On aika parantaa palvelua ja samalla pienentää veronmaksajien kuormaa. Muutokselle löytyy poliittisten intohimojen ylläpitämää vastarintaa. Pidä siitä huolimatta linjasi, joka johtaa kaikkien kannalta hyvään tulokseen.

Lasten ja nuorten kalliita sieluja tuhotaan nyt törkeillä ja jumalattomilla opetuksilla. (Matt.18:6,7,10)

Potkupalloillijat sai palkintoja, vaikka pääsi vasta kisoihin, eipä varmaan palkita esim seiväshyppääjä, joka selvittää karsintarajan ja pääsee em kisoihin !

ESS 18.1 tuomiota alensi Nummelalle viime marraskuussa langetettu tuomio. Kyseessä täytyy olla toimittajan virhe, toistuvista rikoksista tuomioidenhan täytyy koventua, eikö niin.

Konsultti Mikko Marja-Aho on esittänyt vision seurakuntaelämän kehittämiseksi Lahdessa. Olisi kiintoisaa tietää kuuluuko esittäjä kirkkoon. No, jos kuuluu niin kyllä uskaltaa julkistaa mutta jos ei kuulu niin pitää tietoa yksityisenä asiana. Näinhän se yleensä menee.

Ilman ammattiyhdistyksiä olisi kyllä nuorille töitä tarjolla, mutta ei niinkään palkkaa.

Vailla ammattiyhdistysliikettä olisimme Wahlroosin ja hänen kaltaistensa orjia

Luotan Marina Erholaan, pääasiahan on, että tarvitsevat saavat hoitoa. Hyvää jatkoa työlle.

Irtisanoin kuukausipaikkani Toriparkista, koska hinta nousi 110 euroon.

Joku kirjoitti turhaa porua Kikystä. 6 min. päivässä. Tietääkö kirjoittaja että Kiky vie myös 30% lomarahoista. ?

Ei isoja esim.CItymarketin mainoslehtiä Etlarin väliin, ne kuuluu mainosjakeluun.

Ketkä ovatkaan hykyn hallituksessa? Heidän koulutuksensa ja kokemuksensa? Vai onko sitä?

Saisimmeko Etsun tv-ohjelmat samalle aukeamalle, kiitos.

Hullu ajatus: lopetetaan turkistarhaus Suomessa, niin ei suomalaisia kettuja enää raijata Kiinaan rääkättäväksi. Meidän oma vika, että tätä tapahtuu!

KIITOS! Aki Harjulle. 18.1 ESS.n Mielipide, Kannanotosta kansanedustajien työajoista, millähän he jaksaa kun on niin pitkät työ ajat? MIETTIKÄÄPÄ SITÄ!

Yleensä on hyvä aloittaa puhtaalta pöydältä. Ennen kuntaliitoksia Lahden kaupungin ja ympäristökuntien kannattaisi maksaa velkansa pois.

Monet ihmiset kommentoivat mielellään toisten elämää kutsumalla heitä tyhmiksi tietämättä kuitenkaan taustoista ja syistä mitään.

Nykyiset formaatit ikäviä!Vuoden Urheilija valittiin jo ennen kisaa ja Emma-gaalaan median 25-35 sohvaperuna-algoritmeilla Ei aikuismaisen ajattelun!

Maria Veitolan iltapuku oli kuin variksenpelätin kasvimaalla.

Koiran haukkuherkkyyttä ei voi aina kitkeä pois kouluttamallakaan. Haukkuherkkyys vaihtelee roduittain, ja toiset rodut haukkuvat luonnostaan paljon, etenkin vahtivaistoiset ja riistaveriset. Kerrostaloon kannattaa siis hankkia rotu, joka ei ole haukkuherkkä. Oma mäyräkoirani on kova metsä- ja vahtikoira, ja sen kaikuva jahtihaukku kajahti kerrostalossa pienimmästäkin äänestä. Pakenimme nopeasti maaseudun rauhaan.

Ymmärtääkseen nykypäivää, pitää tuntea historiaa. Ay-liikkeen kaataja siis haluaa takaisin 12-14 tuntiset työpäivät eikä ylityökorvauksia, 6 pvä/vko. Ei lomia eikä saa sairastua. Jokainen voi toimia noin halutessaan jo nyt, ilmoitus työnantajalle riittää. Löytyykö vapaaehtoisia?

Kiitos poliisipastori Jaani Vilkkilä radio YLE 1(vko3)! Sinun kaltaisiasi pappeja tarvittaisiin Suomen Ev.lut. kirkkoihin,joista usein sanoma puuttuu!

Halonen puolustaa toveri Haavistoa, mutta ei voinut puolustaa Räsästä! Väärä puolue!?

Mikä on post-it gigolo? Kaveri jolle pienikin normaali vuorovaikutus kihahtaa niin pahasti päähän että se saa yrittämään äitiään vanhempaa tätiä.

Post-it gigolo: oletko koskaan tajunnut, mitä nollatoleranssi kohdallasi tarkoittaa? Kasva aikuiseksi äläkä käyttäydy kuin pahainen pikkugigolo.

Kuinka Päijänne Marinan kehittäminen edistyy Padasjoella? Laivarantaan oli suunnitelmien mukaan tarkoitus tulla ympärivuotinen laadukas matkailukeskus. Alkaa olla aavaa parkkitilaa satama täynnä.

Nuorilla etenkin olisi paljon helpompaa kun lopetettaisiin tämä yli psykologisoiminen ja siitä seuraava yli medicalisoiminen. Rauhoitettaisiin myös homekouluhysteriaa. Ei muualla maailmassa näitä ilmiöitä ole.

Päijät-Hämeessä on hirveän rasistisia linjaauton kuljettajia ja poliisitkin ja sosiaaliviranomaisetkin ovat fasisteja.

Loistava kirjoitus Aki Harju. Mihin todella tarvitaan 200 lomailevaa kansanedustajaa. Kunpa joku tekis tästäkin kansalaisaloitteen.

TLC-kanava, Kanavapaikka 11 (kaapelitalous) Elämä jatkuu -sarja (Ohjeita onnelliseen seurusteluun ja avioliittoon). Sama kanava: 1 + 5 tytärtä -sarja (ohjeita onnelliseen perhe-elämään ja lastenkasvatukseen). Kannattaa katsoa !!!

Galluppi ei puhu totta. On selvä, että hoitajat ja siivoojat haluavat parempaa palkkaa. Mutta emme tiedä paljonko he nyt saavat. Kaikki muutkin, ammattimiehet, kuskit, byrokraatit, opettajat, taiteilijat, tulkit, muusikot, urheilijat, myyjät, suunnittelijat, vartijat, poliitikot ja toimittajat tarvitsevat lisää liksaa, mutta riittääkö meillä saldo? Mikään ei ole tarpeeksi. Ei kannattaisi sahata omaa oksaa.

Muuta ihmeessä Imatralle nnin kauan kuin voit! Naapurini sai kuuskymppisenä työpaikan Kainuusta ja lähti. - "Minä lähden Pohjois-Karjalaan! Kotiseudulle Pohjois-Karjalaan" , kajahti porraskäytävässä, "Solong Lahti, paskakaupunki!!!"

Lahti alkaa olla Vuohelan herkun oston jälkeen varsinainen Fazer-kaupunki. Ei puutu kuin Fazerin kahvila.

Onpa erikoista valmistella perusterveydenhuollon yksityiselle siirtämistä henkilöstöltä salaa. Jos tämä toteutuu, toivotaan, että terveyden edistäminen ja sairauksien ehkäisy on myös siellä Terveystalossa tai Mehiläisessä kaiken edelle menevä kärkiajatus!

Kuka on tämä suomenkielen 'professori', joka luettelee kaikkien televisiossa esitettävien sarjafilmien jopa lasten ja nuorten vuorosanat kamalalla äänellä ja joskus jopa täysin tunnistamattomilla äänneyhdistelmillä, sanoiksi suorastaan käsittämättömillä? Joka filmissä sama jorina. Nautittavaako?

Siniketut ja muut ahtaisiin häkkeihin vangitut eläimet ovat empatiaa vailla olevien alistamina.

On se surullista, kun ihana ja kaunis suomen kieli vesitetään!!! Esim. ihana sana "laulu" on nykyisin sanarumilus "biisi" ja laulaminen on vetämistä; niin kuin monet juontajat laulamista nimittävät. Minä en ainakaan vedä yhtään biisiä, jos laulamaan pyydetään...

Mieluummin kirkonkellot kuin minareetit.

Pelsujen valmennusporukkaa voi kuvailla lyhyesti kahdella sanalla, "Mestarit Areenalla".

Hyvä, Lauri P., Nastolan seurakunnan kanttori. Sinulla on oikea ote kanttorin hommiin! Toivottavasti saat vakipaikan! Jatka vaan samaa tahtia ja hyvää talven jatkoa!

===

Tuhannet kiitokset Haraldiin ruoasta ja mahtavasta asiakaspalvelusta! Ootte täyden kympin ravintola.

Huomenta, kaikki skitsofreenikot ja psykoosi-ihmiset ja masentuneet ym., jotka kuulette ääniä tai luulette, että teitä filmataan, tai muuten vaan on mieliala maassa... Jotka olette joutuneet kärsimään psyk. hoitolaitoksissa ja suljetuilla osastoilla monenlaisista "hoidoista" ja nöyryytyksistä... Katsokaapa elokuva "Koukkusormi", niin saatte nauraa maha kippuralla...pitkästä aikaa! Toivottavasti joskus osat alkavat vaihtua ja eristyshuoneen kameroitten alle joutuvatkin itse valkotakkiset... Maistamaan omaa lääkettään !!! Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa; siellähän, eristyksessä ja myös lepositeessä, meinaa kyllä hymy hyytyä... Mielialalääkitys = kokovartalopuudutus!!! Hyvää päivän jatkoa kaikille lääkefirmojen "mannekiineille" ja muille päähän potkituille, mutta myös niille, jotka tekevät työtään sydämmellään! Onhan niitä hyviäkin lääkäreitä ja hoitajia (tosin harvassa)...

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Syyttelyä ja kärjekkäitä puheita Hollolan koulukeskustelussa – valtuuston puheenjohtaja kielsi maalittamasta ketään
 2. Hyvinvointiyhtymä haluaa ostaa Sairaalaparkin – "Tämä tuli meille pikkuisen puun takaa", sanoo Lahden Pysäköinnin toimitusjohtaja
 3. Hollolan valtuusto päätti koulujen ja päiväkotien jatkosta - Paimelan koulu ja päiväkoti säilytetään
 4. Päijät-Hämeessä noin 50 influenssatapausta viikossa – Akuutti24:ssä ei ole ollut ruuhkia
 5. Fortum siirtää paukkuja tuuli- ja biovoimaan – kivihiilestä luovutaan Suomessa jo 2025
 6. Lahden Alasenjärven rannalla on nyt uusi avantosaunapaikka – taustalla yli 200 nimeä kerännyt kuntalaisaloite
 7. "Innostus on niin vahva, että on vaikea jättäytyä pois", sanoo menestynyt kuoronjohtaja
 8. Olohuoneesta tuli kuntosali, jossa liukastellaan villasukilla ja punnerretaan – kotijumpan suosion takana ovat helppous ja hinta, sanoo lajin kärkinimi Anna Saivosalmi
 9. Salppuri läpäisi lumikontrollin, mutta yhdistetyn reittiin tulee muutos – koulujen väliset hiihtokisat peruttiin
 10. Pääkirjoitus: Asuntojen arvo laskee nyt Lahdessakin
 11. Päätös yhteisyrityksestä siirtyy elokuulle: Hankinta on niin iso, ettei tätä voi tehdä kiireellä, sanoo hankejohtaja Rautiainen
 12. Lähteet arvioivat: Pelicans teki helmikuun pelaajakaupoilla ainakin 300 000 euron säästöt
 13. Yön uutiskooste: Amazon-miljardööri Jezz Bezos lahjoittaa ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun 10 miljardia dollaria - lue yön uutiskooste
 14. Hurja 210 miljoonan euron säästötavoite maakuntatason sote-toimijoilla – väkeä on vähennetty yt-neuvotteluissa jo ainakin 1 100 henkilötyövuoden verran
 15. Poliisi: raskaan liikenteen lepoaikojen noudattamisessa paljon toivomisen varaa

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Ostarilla: Lottovoitto tuli Tonttilaan ja Punahilkka veti väkeä keskustasta asti – näin lukijat muistelevat ostarin tapahtumia
 2. Peltiä ruttuun, Päijät-Hämeen teillä kolaroitiin
 3. Myrsky katkoi sähköjä Päijät-Hämeessä sunnuntaina - pelastuslaitos raivannut puita vielä maanantaina
 4. Salppuri läpäisi lumikontrollin, mutta yhdistetyn reittiin tulee muutos – koulujen väliset hiihtokisat peruttiin
 5. Tehinselän historiallisella talvella on vakava viesti: "Tällaista ei ole ollut koskaan aiemmin" – Katso upeat kuvat jäättömästä Päijänteestä
 6. Lukijalta: Lahti Energiaa myydään vaikka väkisin
 7. Hanna Myyrän Esalainen: Työntekijältä ei saa kysyä syntymäpäivälahjatoivetta, ja muita järjettömiä sääntöjä
 8. Näppis: Mitä yhteistä Gigantilla, XXL:llä, Powerilla ja Bauhausilla? Taitaa vain työntekijä maksaa veroa Suomeen. Ei paljoo taida yhteisöveroa maksella tähän maahan. Suosikaa kotimaista!
 9. Fingerpori 17.2.2020
 10. Hollolan valtuusto päätti koulujen ja päiväkotien jatkosta - Paimelan koulu ja päiväkoti säilytetään
 11. Viivi ja Wagner 17.2.2020
 12. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä haluaa ostaa Sairaalaparkin – "Tämä tuli meille pikkuisen puun takaa", sanoo Lahden Pysäköinnin toimitusjohtaja
 13. Poliisi: Raskaan liikenteen lepoaikojen noudattamisessa paljon toivomisen varaa
 14. Hartolassa kadonnut mies löytyi kuolleena Joutsasta
 15. Syyttelyä ja kärjekkäitä puheita Hollolan koulukeskustelussa – valtuuston puheenjohtaja kielsi maalittamasta ketään

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.