Näppis: Päästöjen kompensointi suurinta itsepetosta mitä kuvitella voi.

Päästöjen kompensointi suurinta itsepetosta mitä kuvitella voi. Hyvän omatunnon ostamista. Ei vähennä päästöjä. Vain teot ratkaisevat. Vihreät ja punaiset ovat aivan hukassa.

Autoilun lisää verottaminen on suuri virhe. Se on pois muilta. Koska välttämättömästä liikkumisesta ei voi tinkiä, kohdistuu kotitalouksien säästöt muualle. Säälittävää politiikkaa. Autoilun päästöt ovat kokonaisuudessa merkityksettömiä.

Eikö urheilupalkintoja ja kunnioitusta vois antaa sillon kun ihminen on vielä elossa.mitä järkee on enään kunnioitusta antaa kun itse ei tiedä mitään.

Miten se on niin vaikea ymmärtää? Työperäistä maahanmuuttoa ei tarvita. Työllistetään niihin kohteisiin suomalaiset työttömät. Jos ei työ maita, lopetetaan tukien maksaminen ja katsotaan, miten se vaikuttaa työhaluihin. Kyllä se taipuu suomalainenkin selkä samaan mihin vieraan kun lopetetaan hyyssääminen.

Yksityisenä työnantajana en ottaisi työntekijää anonyymisti. Siihen ei ole varaa. Kaupungin hommiin eri juttu. Arpokaa työttömien joukosta.

Ikääntyminen on este Suomen talouskasvulle eikö nyt sais kiireesti lakia että koko Suomen kansa nukkuis prinsessa Ruususen unta ja ikä pysähtyisi ja talous nousisi kuin pullataikina vai..... (lähetetty läjäyksellä)

Tankkaan biodieseliä, tankillinen maksaa 10% enemmän kuin "tavallinen" diesel. Minkä takia? Biodieselin päästöt n. 90% vähemmän kuin fossiilisen. Pitäisi tankillinen maksaa 10 % vähemmän. Halutaanko päästöjä oikeasti pienentää? Vai pakotetaanko ostamaan sähköauto?

Jätteenkierrätys toimii Lahden alueella oikein hyvin. Ei siihen puistoon kukaan tule. Loppusijoitus on se ongelma. Emme tarvitse koko eteläsuomen jätteitä.

Lientola (17.1) hei, kumpi on tärkeämpää: se, että ihmiset saavat hoitoa vai se, että yrittäjiä pitää ideologisista syistä kampittaa?

Onhan se ystävällistä,kun meiltä kerätyiltä energiaveroilta puhdistetaan Kiinankin ilmanlaatua.

Tunnelin tekijät Kujalan päässä! Olkaa ystävällisiä ja viekää muutama kuorma hiekkaa Loviisan vanha radan vetisiin paikkoihin? Olisihan se meille kuntoilijoille käden ojennus menneistä vuosista. Onhan siinä vieressä uusi koirakenttäkin, jokunen koirakin on nähty!

Suomen parhaaksi urheilijaksi valinnassa 3 ehdolla ollutta peräti 2 samasta joukkueesta, joka ei ole edes voittanut kuin vain karsinnat eikä sen enempää. Onko yksilöurheilijat loppuneet Suomesta, vai perustuuko valinta vain huutoäänestykseen.

Hei, sinä nuori nainen, joka olit ulkoiluttamassa koiriasi 14.1 Saksalassa. Iäkäs äitimme oli kaatunut, autot hänet ylös ja saatoin kotiovelle. Suuret kiitokset sinulle! Terv. Tyttäret

Phhyky häpeä! Törkeät irtisanomiset ja uudelleensijoitukset, lomautukset ja yksityistämiset. Laitonta on, ei suositella työpaikkana.

Missä on Phhykyn johdon empatia, järki ja oikeudentaju. On kyllä surkeaa johtamista. Johtajat eivät voi hyvin ja missä lain kirjain.

Lehtitietojen mukaan mäkihyppääjän äiti ei halunnut poikansa leskeä kutsuttavan Urheilugaalaan, jossa mäkihyppylegendan muistoa kunnioitettiin valitsemalla hänet Suomen urheilun kunniagalleriaan. Onkohan kukaan tutkinut, millainen vaikutus äitisuhteella oli pojan elämään ja hänen edesottamuksiinsa?

Kyllä on vähän levyjä ration soitettavien tarpeisiin, kun jatkuvasti soitetaan samoja kappaleita Abreua, Voutilainen, Lauri Tähkä, Juha Tapio. Vaihtelua odotellessa.

ESS:sta on hävinnyt tuhansille lukijoille tärkeitä tietoja esim. Ylen aamun ja Uutisaamun sisältö ja radiotaajuudet (olisi edes kerran viikossa). Suuret kuvat vaan ärsyttää!

Suomalainen kansanedustaja viemässä Suomea maailmankartalle sekaantumalla Lähi-idän kriisiin. Jatkuvasti joku mokaamassa. Montako vielä? Presidentiksi haluaviakin. Näitäkö tosiaan olemme äänestäneet? Ääniharavia.

Kyllähän se kilpailukykyä luo kun ilmaista työtä teetetään enemmän. Onneksi olen vuokratyöntekijä ja saan palkan joka tunnista. Tai ansiosidonnaisen.

Phhykyn yksityistäminen nostaa reilusti pomojen palkkaa, työntekijöiden edut huononevat. Mikä ihmeen bulvaani Erhola on ? Nyt tarpeen pitkä aikalisä.

Kun vihervasemmisto syyttää ja tuomitsee Raamattu-uskovia ja perussuomalaisia oman arvomaailmansa mukaisesti, jota ajavat kirkkoonkin uskonnon tilalle, eikö heitä itseään saisi tutkia edes mahdollisista laittomuuksista?

Väitit (17.1.) ettei kierrätyspuisto ole kaatopaikka. Alueelle tulee kolme eri jätelajin kaatopaikkaa, joihin sijoitetaan vuosittain 240 000 tonnia jätteitä, joista 40 000 tonnia ympäristölle vaarallisia jätteitä. Kaatopaikkojen osuus tämän puiston pinta-alasta on lähes puolet. Että sillai.

Väitit (17.1.) että kierrätyspuisto on ympäristöteko. Aluetta varten tuhottaisiin peruuttamattomasti 120-190 hehtaaria luontoa, usean vuoden ajan mittavia kalliolouhintoja, maansiirtoja ja muita päästöjä aiheuttavia toimintoja.

Hykyn entinen kokoomuslaisten tietohallintojohtaja ulkoisti yhtymän ict-väen ja jälki on ollut kaikilla mittareilla järkyttävää. Nyt kokoomuslainen toimitusjohtaja haluaa yhtymälle samaa. Minusta todella typerä ajatus.

Ministeri Kiuru jakaa 120 miljoonaa euroa soteyhtymille. Yksityistäjä Hyky ei saa mitään, koska rahat tarkoitettu julkisen palvelun kehittämiseen. Mitähän omistajat tykkäävät Hykyn johdon toimista?

Kierrätyspuisto on ennenkaikkea suuri business, jonka rahoittaa kuluttaja.

Päijät-Hämeen väestörakenne vain ikääntyy. Sos.ja terveyspuolen iso seniori-ihmisten tuottama rahakakku halutaan antaa yksityiselle toimijalle. Kuka ja ketkä käyttävät laskinta itselleen hyväksi koituvaksi? Erholan rooli syyniin ensimmäiseksi, syy ja yhteys

Nyky-Suomi on paras esimerkki kun byrokraattinen työelämästä aina irrallaan ollut puoluekoneisto rakentaa maata aina lisääntyvien puoluetovereidensa kera.Hulluutta eikä mitään tekemistä järjen kanssa.Kansa maksaa.

On merkillistä, että nuorilta vastavalmistuneilta odotetaan työkokemusta työtä hakiessa. Mitäpä työnantajat, jos antaisitte mahdollisuuden hankkia sitä?

Käykääpä radiomäeltä katsomassa minkälaisen valosaastealueen Kisapuiston valot aiheuttavat. Eikö ole politiikoilla munaa jo lopettaa se rahanjako jalkapalloilulle Kisapuistoon.

Homous on sielunvihollisesta ja johtaa ikuiseen helvetin tuleen ellei parannusta tapahdu täällä ajassa tämä on totuus

Nyt kannattaisi alkaa jo miettimään tarkemmin veljeilyä kiinalaisten kanssa ennenku ykskaks huomataan että he ovatkin putsanneet suuren osan Suomea. Pandatkin maksoivat paljon, niitähän "tehtaillaan" siellä jatkuvasti lisää ja sitten otetaan isot rahat kun "vuokrataan" ulkomaille.

Jos PHHYKY lähtee yksityisen firman kanssa kimppaan, niin tietää se että yksityisellä kun on enemmistöomistus niin sehän määrää miten toimitaan.

Taisi 17.1.,ilmestyneestä Etlarista jäädä pois,että: Baptistilähetyksen ilmainen ruokakassien jako,(Uudenmaankatu 14.),on torstaisin,klo. 12.30! Terv.asiakas.

Ihan uskomatonta: ei tarttenut kuin tuoda post-it-nippu sitä kaipaavalle ja poju on unohtanut käytöstapojen alkeet. Toi sun kyöhnääminen on naurettavaa

Siitä onkin jo aikaa kun edellisen kerran tällaisella machonuorukaisella naksahti päässä, piti palauttaa kukkoilija ruotuun, käytöksesi on häiritsevää.

Nämä kukkoilevat typerykset lietsovat keskenään toistensa toiveajattelua ja ovat yleisenä hilpeyden kohteena. Pojulla kilahtaa steronit ja järki häviää

Mut vakavasti ottaen: nää ulkomaalaisen tai eteläeurooppalaisen kukonpojan piirteet omaavat miehet ovat mun mielestä luontaantyöntäviä, tosi ällöttäviä

Tavallisen näköinen suomalainen tyypiltään oleva mies on tuhat kertaa parempi kuin Karlborekin sliipattu maireantumma tyyppi, kuten tää post-it sankari

Sinulle joka sanot että ammattiyhdistysliike on yhteiskunnan syöpä,haluatko ehkä itse tehdä töitä esim. 3 e tuntipalkalla?

Viimeaikoina on Etlarissa pohdittu, että mistä kuppilasta Päätalo sai naisystävän, jolta sai sukupuolitaudin. Pitäiskö tarinaa vielä jalostaa enemmän eli missä "temppu" tehtiin? Oliko se hellahuoneen hetekassa vai pitsillä vuoratussa rokokoosängyssä. Tässä olisi aihetta vaikka väitöskirjaan.

Säilyttäkää Sokoksen ruokakauppa, Mäkelä voisi pitää mölynsä siellä Hollolassa.

Jännä yhteensattuma, että hykyn alijäämä on se sama n. 40 milj.eur, mikä Sipilän soteuudistuksen piti tuoda lisää Päijät-Hämeeseen. Käytettiinkö rahat, joita ei ollut ja tullut, jo etukäteen?

Toim. johtaja Marina Erhola sanoo, että meillä on edessä iso hankinta tavalla tai toisella muuten ihmisiltä loppuvat palvelut. Tarkoittaako tämä,että ellei yksityistetä, niin lääkärit lähtevät muualle?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Syyttelyä ja kärjekkäitä puheita Hollolan koulukeskustelussa – valtuuston puheenjohtaja kielsi maalittamasta ketään
 2. Hyvinvointiyhtymä haluaa ostaa Sairaalaparkin – "Tämä tuli meille pikkuisen puun takaa", sanoo Lahden Pysäköinnin toimitusjohtaja
 3. Hollolan valtuusto päätti koulujen ja päiväkotien jatkosta - Paimelan koulu ja päiväkoti säilytetään
 4. Päijät-Hämeessä noin 50 influenssatapausta viikossa – Akuutti24:ssä ei ole ollut ruuhkia
 5. Fortum siirtää paukkuja tuuli- ja biovoimaan – kivihiilestä luovutaan Suomessa jo 2025
 6. Lahden Alasenjärven rannalla on nyt uusi avantosaunapaikka – taustalla yli 200 nimeä kerännyt kuntalaisaloite
 7. "Innostus on niin vahva, että on vaikea jättäytyä pois", sanoo menestynyt kuoronjohtaja
 8. Olohuoneesta tuli kuntosali, jossa liukastellaan villasukilla ja punnerretaan – kotijumpan suosion takana ovat helppous ja hinta, sanoo lajin kärkinimi Anna Saivosalmi
 9. Salppuri läpäisi lumikontrollin, mutta yhdistetyn reittiin tulee muutos – koulujen väliset hiihtokisat peruttiin
 10. Pääkirjoitus: Asuntojen arvo laskee nyt Lahdessakin
 11. Päätös yhteisyrityksestä siirtyy elokuulle: Hankinta on niin iso, ettei tätä voi tehdä kiireellä, sanoo hankejohtaja Rautiainen
 12. Lähteet arvioivat: Pelicans teki helmikuun pelaajakaupoilla ainakin 300 000 euron säästöt
 13. Yön uutiskooste: Amazon-miljardööri Jezz Bezos lahjoittaa ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun 10 miljardia dollaria - lue yön uutiskooste
 14. Hurja 210 miljoonan euron säästötavoite maakuntatason sote-toimijoilla – väkeä on vähennetty yt-neuvotteluissa jo ainakin 1 100 henkilötyövuoden verran
 15. Poliisi: raskaan liikenteen lepoaikojen noudattamisessa paljon toivomisen varaa

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Ostarilla: Lottovoitto tuli Tonttilaan ja Punahilkka veti väkeä keskustasta asti – näin lukijat muistelevat ostarin tapahtumia
 2. Peltiä ruttuun, Päijät-Hämeen teillä kolaroitiin
 3. Myrsky katkoi sähköjä Päijät-Hämeessä sunnuntaina - pelastuslaitos raivannut puita vielä maanantaina
 4. Salppuri läpäisi lumikontrollin, mutta yhdistetyn reittiin tulee muutos – koulujen väliset hiihtokisat peruttiin
 5. Tehinselän historiallisella talvella on vakava viesti: "Tällaista ei ole ollut koskaan aiemmin" – Katso upeat kuvat jäättömästä Päijänteestä
 6. Lukijalta: Lahti Energiaa myydään vaikka väkisin
 7. Hanna Myyrän Esalainen: Työntekijältä ei saa kysyä syntymäpäivälahjatoivetta, ja muita järjettömiä sääntöjä
 8. Näppis: Mitä yhteistä Gigantilla, XXL:llä, Powerilla ja Bauhausilla? Taitaa vain työntekijä maksaa veroa Suomeen. Ei paljoo taida yhteisöveroa maksella tähän maahan. Suosikaa kotimaista!
 9. Fingerpori 17.2.2020
 10. Hollolan valtuusto päätti koulujen ja päiväkotien jatkosta - Paimelan koulu ja päiväkoti säilytetään
 11. Viivi ja Wagner 17.2.2020
 12. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä haluaa ostaa Sairaalaparkin – "Tämä tuli meille pikkuisen puun takaa", sanoo Lahden Pysäköinnin toimitusjohtaja
 13. Poliisi: Raskaan liikenteen lepoaikojen noudattamisessa paljon toivomisen varaa
 14. Hartolassa kadonnut mies löytyi kuolleena Joutsasta
 15. Syyttelyä ja kärjekkäitä puheita Hollolan koulukeskustelussa – valtuuston puheenjohtaja kielsi maalittamasta ketään

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.