Näppis: Älä koskaan vuokraa sukulaiselta asuntoa. Siitä alkaa torppariaika.

Kuka tietää maksaako kaupunki nuorison tatuoinnit?

Älä koskaan vuokraa sukulaiselta asuntoa. Siitä alkaa torppariaika. Saat tehdä päiväläistöitä vuokran lisäksi ja olla kiitollisuuden velassa. Omaa elämäähän sinulla ei ole sillä, sukululaisellasihan on avain, jotta pääsee kontrolloimaan elämääsi. Ruustinoiden ja papiston aika meni jo.

Voisiko peräkärryn vetäjät tarkistaa valonsa kun kytkee peräkärryn autoonsa. Aika monella ne toimii miten sattuu.

Oikeuskanslerin mielestä terrorismilainsäädäntöä voitaisiin kiristää. Eikö poliittiset kannanotot ole virkamiehiltä kiellettyjä!

Jäin työttömäksi lokak.-19 vieläkään ei ole työkkäristä soitettu ja toivottavasti ei koskaan soitettaisikaan, jotta saisi olla rauhassa.

Kerin kioski kuin taideteos suomalaisesta yhteiskunnasta, ehdotan tämänhetkisessä kunnossa historialliseksi suojelukohteeksi.

Arkkitehti suunnitteli matkakeskuksen tilauksesta, jonka Lahden päättäjät hyväksyivät, mutta kun eivät käytä itse bussikyytejä sieltä eivät välitä käytännöllisyydestä!

Nuuskankäyttäjät, säästövinkki: viekää tyhjät rasianne roskiksiin ennen kuin saatte sakot ympäristön roskaamisesta!

HYKYn uudet kujeet. Ja taas pomoja hurjasti lisää. Tutkikaapas viisaammat, miten paljon miljoonia käytetään kaiken maailman esimiehille ja koordinaattoreille, ennen kuin on ensimmäistäkään potilasta hoidettu?

Lahti Energian tietosuojaan vetoaminen on naurettavaa: vaimo ei voi hoitaa asioita puhelimitse mutta voi e-mailina onnistuu. Eihän kukaan tiedä kuka kirjoittaa?

Kuntatalous kuralla. Tilanne vaan pahenee. Kustannukset nousee. Verokertymän ei. Nyt valtuustot, hallitukset ja kaupunginjohtajat, siivotkaa nyt heti ulos ihan kaikki muu kuin lakisääteiset vastuut. Vähentäkää henkilökuntaa vain lakisääteisiä toimia vastaavaksi.

Lahden uimahalli: ensin valvoja parsii housunsa ja sen jälkeen hakee aterian, joka syödään puhelinta selaten. Sen jälkeen seurataan vaan puhelinta. Tehkääs esimiehet jotain!

Hei Kontula Andersson Lientola. Vasemmistoliiton arvojen mukaan Venäjän sotia Ukrainassa, Georgiassa Syyriassa Afrikassa pitää myös protestoida....

Kun 60-luvulla vassarit ajoivat Suomeen kommunismia, niin nyt ne ajavat huumeiden suosimista, setaa, monikulttuuria ja papujen syömistä.

Luettuani Lahden kirkkojen tämänhetkisistä kunnoista. Eikö Lahteen voitas rakentaa kirkko joka muistuttaisi ulkonäöltään muinaisajan arkkitehtuurin mukaista tornikirkkoa! Kyllä taas tuli vanhaa Keski-Lahden kirkkoa ikävä jossa kerkesin päästä ripille! Ei laatikkokirkkoja enää!

Pitäisihän sinun tietää että Kuntatekniikkaa ei enää ole. Politikot möivät Kuntatekniikan yksityiset hoitaa homman jos hoitaa? Soita Hildenille!

Se joka 15.1 näppiksessä kaipaili Kuntatekniikkaa hiekoittamaan, niin tiedoksi, että se on lopettanut jo muutama vuosi sitten. Herätys vaan itsellesi!

Torilla kulkee meitä monenlaisia reppanoita, myös rollaattorilla. Ota kuva ja vie "Siiriin". Helpompi ohjata hoitoon saamaan apua.

Yle ja venäläiset ohjelmat! Olen kommentoijan kanssa samaa mieltä. YLE tarkoituksella ei esitä mitään venäläisiä ohjelmia. Vaarana, katselija voikin saada positiivisen käsityksen Venäjältä, mitä YLEn agendaan sovi. Venältä tule kuin kauhua ja pelkoa, jos Yleen uskomista. Käytännössä siellä upeita sarjoja, esim, Tzaarin ajoilta, loistavia elokuvia. Kannattaa antaa Ylelle paljon toiveita palautetta, josko purisi!

Perustuslakivaliokunta on kuullut ulkoministeriä ja konsulipäällikköä. Virkamies puhuu virkavastuulla, poliitikko niin totta kuin osaa!

Kansanedustaja Anna Kontula on nyt pyyhkinyt pöytää istuvan hallituksen ohjelmalla, vaikka hallituksen jäsenet aina vaikeista asioista puhuttaessa sanovat: on sovittu hallitusohjelmassa. A. Kontula ilmeisesti pyrkii jonkinlaiseksi uuden vuosikymmenen Hertta Kuusiseksi!

Metsästyksestä: riista vähenee kun petoja ei saa metsästää. Ketut, haukat ym. tapporahalle niin riista lisääntyy!

Lue netistä : Ilmestyksiä Taivaasta ja helvetistä 7 Kolumialais nuorelle. (antaa selkeää tietoa kummastakin)

Saara Larkio. Todella typerää esitellä uskonnollisia ennakkoluulojasi, kun et tiedä mistään mitään.

Voisikohan toimittaja Saara Larkio itsekin tutustua vuorisaarnan tai jouluaaton tekstiin.Tuttavaperheen isa ei ole oikea perusta uutiselle!

Kiitos Saara Larkiolle hyvästä kirjoituksesta.

Tapaamisiin Muori! Pusi,Pusi!

Presidentti Koivisto entisenä Suomen Pankin johtajana ajoi vahvasti sitä, että pankit eivät kärsi (90-luvun) lamasta. Järjetön vahvan markan politiikka, ja Kok/Kepu hallitus viimeistelivät tuhon antamalla verottajan tappaa tilap. maksuhäiriöissä olevia yrityksiä. Viittä vailla maanpetoksellista toimintaa.

Nyt riitti Osuuspankissa asiointi. Pienestä eläkkeestä iso summa pois kun palvelumaksut ihan pilviin nousi. Varmasti asiakaskato käy. Minulle riitti teidän palvelut.

Minulla on keuhkoahtaumatauti, tietääkseni se ei vaikuta älykkyysosamäärään. Luulotauti on erikseen.

Jouduin jäämään työkyvyttömyyden vuoksi eläkkeelle, siitä hyvästä mieheni sisko haukkui minut, mutta onneksi oli iloinen pienestä eläkkeestäni.

Surullista lukea Hykyn suunnitelmasta siirtää veronmaksajien rahat terveysjäteille. Johto nostanut kädet pystyyn; usko oman toiminnan kehittämiseen mennyt muutamassa kuukaudessa.

Tämä hyvin- tai pahoinvointiyhtymän yksityistämishanke selventää miten Suomessa piiri pieni pyörii ja miljonäärit siellä hyörii. Eihän meillä ole korruptiota, eihän?

Eikö Vääksyn aurausauton kuljettaja hallitse ajokkiaan: karmeaa jälkeä , kun on pitänyt työntää tien laidoilta nurmikotkin ?! Ikäihmiselle raskasta siivottavaa !!

Päijät- Häme 1 kunta! Hienoa näin se nykyaikana pitää ollakin! Tietotekniikka tehostaa kaikkia toimintoja! Ja päällekkäisyydet poistuva; koulut, terveyskeskukset yms.!

Hovillekkaan ei sovi ja sairastelut lisääntyy, koska kehoa ei huijata. Hyvän tuntee elämään osallistuva jäsen.

Kyllä ne rahat hoitajien palkankorotuksiin ja terveydenhoitoon löytyy, kun lakataan muitten maitten hyysääminen. Miljardi poikineen valuu maihin joissa ei kehitys kehity uskonnollisista syistä. Meidän rahat menee hukkaan! Suomalaiset on naiveja!

Mitä jos tehtäis lehti niin kuin kirja? Yhtenäiset sivut 1-50 ja kaikki nidottais yhteen.

Tarjottimettomuudella pyritään kouluissa siihen, että ruuan menekki pienenee kun lapset kääntyvät ovelta pois pitkien jonojen takia, eihän kukaan viitsi jonottaa moneen kertaan hakiessaan juomia, leipiä erikseen jäähtyneen ruuan viereen. Ja kas, keittäjien tarvekin vähenee ruokailijoiden häipyessä ja kunta saa sitten törsätä keittäjän minimipalkan vaikka futiskentän joulukoristeisiin.

Toimittajien Saara Larkio ja Juha Honkonen kirjoitusten jälkeen joutuu kestotilaaja miettimään että onkohan Etlarin linja pysyvästi ja laajemminkin muuttunut.

Miksei Etelä-Suomen Sanomat julkaise aivan upeaa ja totuudenmukaista Tanja Jeppesenin kirjoitusta sairaanhoitajan arjesta? Kotimaa ja HS julkaisseet. Hyvä Tanja!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Syyttelyä ja kärjekkäitä puheita Hollolan koulukeskustelussa – valtuuston puheenjohtaja kielsi maalittamasta ketään
 2. Hyvinvointiyhtymä haluaa ostaa Sairaalaparkin – "Tämä tuli meille pikkuisen puun takaa", sanoo Lahden Pysäköinnin toimitusjohtaja
 3. Akuutti24:ssä ruuhkaa – soita tähän numeroon ennen päivystykseen hakeutumista
 4. Lahden Alasenjärven rannalla on nyt uusi avantosaunapaikka – taustalla yli 200 nimeä kerännyt kuntalaisaloite
 5. Hollolan valtuusto päätti koulujen ja päiväkotien jatkosta - Paimelan koulu ja päiväkoti säilytetään
 6. Salppuri läpäisi lumikontrollin, mutta yhdistetyn reittiin tulee muutos – koulujen väliset hiihtokisat peruttiin
 7. Pääkirjoitus: Asuntojen arvo laskee nyt Lahdessakin
 8. Päijät-Hämeessä noin 50 influenssatapausta viikossa – Akuutti24:ssä ei ole ollut ruuhkia
 9. Päätös yhteisyrityksestä siirtyy elokuulle: Hankinta on niin iso, ettei tätä voi tehdä kiireellä, sanoo hankejohtaja Rautiainen
 10. Omaisuusrikosten selvitysaste ja -ripeys vaihtelevat kunnittain ja vuosittain Päijät-Hämeessä
 11. Olohuoneesta tuli kuntosali, jossa liukastellaan villasukilla ja punnerretaan – kotijumpan suosion takana ovat helppous ja hinta, sanoo lajin kärkinimi Anna Saivosalmi
 12. Lähteet arvioivat: Pelicans teki helmikuun pelaajakaupoilla ainakin 300 000 euron säästöt
 13. HS: Lääkäri sai varoituksen syöpäpotilaiden hoitamisesta dieetillä
 14. Ostarilla: Lottovoitto tuli Tonttilaan ja Punahilkka veti väkeä keskustasta asti – näin lukijat muistelevat ostarin tapahtumia

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.