Näppis: En voi pitää koiraani huumattuna rauhoittavilla 3-4 päivää!

Kun ne ilotulittajat edes noudattaisivat sääntöjä, mutta ei, paukuttelu alkaa heti kun raketit tulevat myyntiin ja jatkuvat ainakin vielä Uuden vuoden päivän! En voi pitää koiraani huumattuna rauhoittavilla 3-4 päivää! Ja niinpä juoksen hihnan jatkona ulkona aina kun jossain pamahtaa.

Ei "kierrätyspuistolle". Kujala riittää vuosiksi, kun emme ota pääkaupunkiseudun jätteitä tänne loppusijoitukseen.

Suuri kiitos erittäin ammattitaitoisesta sekä ystävällisestä potilaan kohtaamisesta Päksin äitiyspoliklinikan, leikkaussalin sekä synnyttäneiden vuodeosaston henkilökunta. Saimme parhaimman joululahjan.

Alkuasetelma: Ukrainalainen matkustajakone 'pudonnut' Iranissa. Tutkintatilanne: Löytyneitä 'mustia laatikoita' ei luovuteta 'ulkopuolisten' tutkittaviksi. Lopputulema: Tallentunut lentodata 'tuhoutuu laatikoiden' omatoimipurkuyrityksessä. Maailma kohauttaa hartioitaan ja asia painuu unholaan.

Ilkka Viljasen kirjoitus oli typerä. Viis eläinten traumatisoitumisesta, vammoista ihmisillä ja roskaamisesta. Ammutaan tuhansia euroja taivaalle ihmisen itsekkyyden vuoksi. Mitä hyötyä raketeista on? Ei mitään. Pelkkää haittaa.

'Vaillinainen, vajavavainen, vai ideakaapausuutinen': "Urheilijoille Tokioon kartonkisängyt". Eivätkös 'pahvi'kalusteet ole suomalainen, ja nimenomaan lahtelainen innovatio (?)!

Kiitokset sille henkilölle joka hommasi sepeliä Orimattilan Pennalassa Vahtilantielle. Nyt on mukava tuoda aamun lehdet.

Miten voi olla mahdollista että hoitajille työaikalaki, joka ei palvele hyvinvointia ja jaksamista... Entäs työterveyspalvelut joita ei enää saada... Miten tähän taas tyydytään ja liitot vaikenee. En jaksa, lähden.

Voisiko joku taho tehdä listan, mitä voi tehdä ettei aiheuta ilman saastumista? Saastuttamista aiheuttavien tekojen lista olisi loputon, joten sitä ei vaivannäön takia kannata tehdä.

Pelicans vastuuvalmentajat: seuratkaahan, miten nämä pienten lasten "valmentajat" räyhäävät ja kyykyttävät luistelusta liikuntaa hakevia pieniä lapsia. Senhän pitäisi olla kivaa eikä pelottavaa.

Mahtava kirjoitus Jouko Rauhala. Siinä on oppia nyky nuorisolle. Valitettavasti he neiti ministereitä myöten halveksuvat,naureskelevat ja näyttävät keskaria tuon kaltaisille vanhemman sukupolven kokemukseen perustuville arvokkaille faktoille. Mihin Suomi menee näiden johdolla?

Jouko Rauhala, hyvä, niin samaa mieltä kanssasi.

Taas yks älykääpiö kirjottaa! Haavisto ei kotiuta ketään, oo ihan rauhassa persu!

Ai on pahan vallassa jos vastustaa aatteellista opetusta päiväkodeissa ja alakouluissa? Entäpä jos mennään opettamaan lapsille vaikkapa kommunismin tai fasismin aatetta? Tuleeko vastustusta?

Hyvä Jouko Rauhala, hieno kirjoitus !!!

Ilmaisia ehkäisyvälineitä huumeneuloja. Unitapletit niistä pihistetään 80 v törkeää.

Hyvä kirjoitus Jouko Rauhala, olen täysin samaa mieltä!

Ihmettelen jälleen kerran entisien kansanedustajien moraalia. Vakituinen työpaikka, silti sopeutumisrahaa nostetaan, eikä hävetä yhtään. Kuka voisi selvittää tämän minulle uskottavasti.

Aika siistiä ja miellyttävää Lahden gospelkirkkokuoron laulelu. Käypäs joskus jenkkien jumalanpalveluksessa. Meno rajumpaa kuin rokkikonsertissa.

Mikolle pitäis löytää jotain oikeita töita.

Todella hyvä mielipidekirjoitus pe 10.1. Pentti Rauhala. Kirkon tulisi olla sallittu kaikille. Toivon, että kirkolliskokous antaa kirkon avata ovensa.

Monilla on kirkosta ihan väärä käsitys. Kirkko ei oikeasti ole päiviräsästen tuomitseva kuppikunta, vaan turvallinen yhteisö, jossa kukin saa kohdata Luojansa ihan rauhassa. Ihmiselle on terveellistä rauhoittua ja kohdata pyhä. Siihen ihan tavallinen sunnuntain messu klo 10 antaa hyvät raamit. Kannattaa kokeilla!

Koiranomistajat välinpitämättömiä naapureitaan kohtaan Vääksyn Salonsalmessa, missä koira haukkuu aamut illat. Ei ole koiran tehtävä, tiedoksi.

Kierrätyspuisto on suomeksi Kaatopaikka. Voisiko olla, että Karistossa asuvat vaikutusvaltaiset yrittävät hajupäästöjen takia sitä nyt kauas muualle?

Hyvä kirjoitus sinulta, Jouko Rauhala, ESS 10.1. Olen täysin samaa mieltä. Itse lähdin 16 vuotiaana tsuppariksi ja tienasin muutaman markan. Silloin ei ollut mitään sossun apua. Kyllä nyt hyyssätään näitä laiskoja vetelehtijöitä liian paljon. Sossu kyllä huolehtii. Huh, huh.

Onkohan nyt kerättävä uudet nimilistat vastustamaan "kierrätyspuistoa" Hollolaan, kun kaatopaikan nimi on taas vaihtunut? Kehätie (VE 1):stä ESS käyttää nimeä Tikkakallio, miksi?

Onkohan nyt kerättävä nimilistat Tikkakallion kaatopaikan vastustamiseksi? vuoden 2018 alussa saimme kokoon 1750 nimeä vastustamaan Hollolan Kehätie (VE1)-kierrätyspuistoa.

Aivan järkyttävää että jotkut ajaa nuorten sex hommiin yhteiskuntaa mukaan talkoisiin. Alle 18v ei kuulu ne hommat ja yli 18v, maksakaa kumit iha ite!

Kiitos Jouko Rauhala! Onneksi on kaltaisiasi. Ei todellakaan lasten alatouhuihin veroeuroja! Ja jos ei kakskymppisellä rahaa itsellä, niin housut jalk.

Lukijan kuva, mitä! Joku rohkea on saanut Linnasaaresta valokuvan. Sinne ei normi hermoilla varustettu uskaltaudu. Telaketjun jäljet näkyi kuvassa...

Ai ei kommentoi enää? Haavisto ryssi vihreiden kannatuksen. Vanhan kaartin nilkittäjiä ei kaivata päättäjien paikoilla.

Niinhän täältä on seurattukin! :) Ja hauskaa on ollut. Ei kuitenkaan toimita muiden mukaan, kuten eräät!

Upea haastattelu ja haastateltu pitkäaikaisen naispoliitikkomme Sirkka-Liisa Anttilan visiot politikan arvoista TV1:llä osoittivat polun politiikan tulevaisuuden menestymiselle

No kenellekään ei sitten taida tulla mieleen, että jenkit itte ryssi Iranissa ja on siksi hiljaa. Näppäräsorminen Trumppi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Syyttelyä ja kärjekkäitä puheita Hollolan koulukeskustelussa – valtuuston puheenjohtaja kielsi maalittamasta ketään
 2. Hyvinvointiyhtymä haluaa ostaa Sairaalaparkin – "Tämä tuli meille pikkuisen puun takaa", sanoo Lahden Pysäköinnin toimitusjohtaja
 3. Hollolan valtuusto päätti koulujen ja päiväkotien jatkosta - Paimelan koulu ja päiväkoti säilytetään
 4. Päijät-Hämeessä noin 50 influenssatapausta viikossa – Akuutti24:ssä ei ole ollut ruuhkia
 5. Fortum siirtää paukkuja tuuli- ja biovoimaan – kivihiilestä luovutaan Suomessa jo 2025
 6. Lahden Alasenjärven rannalla on nyt uusi avantosaunapaikka – taustalla yli 200 nimeä kerännyt kuntalaisaloite
 7. "Innostus on niin vahva, että on vaikea jättäytyä pois", sanoo menestynyt kuoronjohtaja
 8. Olohuoneesta tuli kuntosali, jossa liukastellaan villasukilla ja punnerretaan – kotijumpan suosion takana ovat helppous ja hinta, sanoo lajin kärkinimi Anna Saivosalmi
 9. Salppuri läpäisi lumikontrollin, mutta yhdistetyn reittiin tulee muutos – koulujen väliset hiihtokisat peruttiin
 10. Pääkirjoitus: Asuntojen arvo laskee nyt Lahdessakin
 11. Päätös yhteisyrityksestä siirtyy elokuulle: Hankinta on niin iso, ettei tätä voi tehdä kiireellä, sanoo hankejohtaja Rautiainen
 12. Lähteet arvioivat: Pelicans teki helmikuun pelaajakaupoilla ainakin 300 000 euron säästöt
 13. Yön uutiskooste: Amazon-miljardööri Jezz Bezos lahjoittaa ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun 10 miljardia dollaria - lue yön uutiskooste
 14. Hurja 210 miljoonan euron säästötavoite maakuntatason sote-toimijoilla – väkeä on vähennetty yt-neuvotteluissa jo ainakin 1 100 henkilötyövuoden verran
 15. Poliisi: raskaan liikenteen lepoaikojen noudattamisessa paljon toivomisen varaa

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Ostarilla: Lottovoitto tuli Tonttilaan ja Punahilkka veti väkeä keskustasta asti – näin lukijat muistelevat ostarin tapahtumia
 2. Peltiä ruttuun, Päijät-Hämeen teillä kolaroitiin
 3. Myrsky katkoi sähköjä Päijät-Hämeessä sunnuntaina - pelastuslaitos raivannut puita vielä maanantaina
 4. Salppuri läpäisi lumikontrollin, mutta yhdistetyn reittiin tulee muutos – koulujen väliset hiihtokisat peruttiin
 5. Lukijalta: Lahti Energiaa myydään vaikka väkisin
 6. Tehinselän historiallisella talvella on vakava viesti: "Tällaista ei ole ollut koskaan aiemmin" – Katso upeat kuvat jäättömästä Päijänteestä
 7. Hanna Myyrän Esalainen: Työntekijältä ei saa kysyä syntymäpäivälahjatoivetta, ja muita järjettömiä sääntöjä
 8. Näppis: Mitä yhteistä Gigantilla, XXL:llä, Powerilla ja Bauhausilla? Taitaa vain työntekijä maksaa veroa Suomeen. Ei paljoo taida yhteisöveroa maksella tähän maahan. Suosikaa kotimaista!
 9. Fingerpori 17.2.2020
 10. Hollolan valtuusto päätti koulujen ja päiväkotien jatkosta - Paimelan koulu ja päiväkoti säilytetään
 11. Viivi ja Wagner 17.2.2020
 12. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä haluaa ostaa Sairaalaparkin – "Tämä tuli meille pikkuisen puun takaa", sanoo Lahden Pysäköinnin toimitusjohtaja
 13. Poliisi: Raskaan liikenteen lepoaikojen noudattamisessa paljon toivomisen varaa
 14. Hartolassa kadonnut mies löytyi kuolleena Joutsasta
 15. Syyttelyä ja kärjekkäitä puheita Hollolan koulukeskustelussa – valtuuston puheenjohtaja kielsi maalittamasta ketään

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.