Näppis: Aivan järjetöntä muutaman hotellihuoneen takia pilata Aleksi lopullisesti.

No niin, nyt sitten Aleksi pilataan lopullisesti rakentamalla kävelyputki sokkariin. Onkohan kukaan luvan myöntäjä katsonut näkymää Trion kulmalta mäkimonttuun päin, Karpalon mäkikin näkyy. En tiedä yhtään kaupunkia jossa olisi turmeltu pääkadun näkymä moisella putkella. Aivan järjetöntä muutaman hotellihuoneen takia pilata Aleksi lopullisesti.

Suomeen tulisi säättää eläkeaikalaki. Nyt eläkkeellä on oltava 7/24.

Mihin tarkoitukseen aletaan Lahdessa kouluttaa hoitajia englanniksi? Pitääkö potilaidenkin osata englantia? Miksi englannin kieltä tungetaan joka paikkaan Suomessakin? Vai koulutetaanko tässä hoitajia ulkomaille?

Kaarisillan vt.toiminnan johtajalta todellinen möläys"meillä musiikin opetus lähinnä kuorolaulua" Se on paljon, paljon muutakin! T. Kuvataiteilija

Paateron jouduttua eroamaan omistajaohjausministerin toimesta nyt suomalaista sananlaskua mukaillen on Tuppurainen tappuraisten takuunaisena!

Ai "kivoja" ja "aatteettomia" lauluja pitäisi laulaa, ettei ärsyttäisi ketään. Minua ne/se ainakin ärsyttäisi! Varsinkin, jos en jouluna saisi laulaa Enkeli taivaan.

Kristitty/pakana. Ns. pakanoilla oli (kristittyjen muk.pakana-) uskontoja. Sama periaate: on olemassa voima, joka hoitaa/parantaa/auttaa/suojelee.

Orimattilan S-market lasten ja nuorten huume-ja sekoilukeskus. Kukaan ei välitä, vaikka 10v aineissa. Poliisi Orimattilaan takaisin! Asiakkaat kaikkoavat toiseen markettiin.

Ei lesken tarvitse olla erityisen köyhä, mutta kyllä se kukkarossa tuntuu, kun yksin maksaa sen, mihin aikaisemmin oli kahden tulot. Eihän siinä pienene kuin ruokamenot, kun jää yksin. Vuokrat, vastikkeet ym. ei putoa mihinkään ja pahimmassa tapauksessa vielä taloyhtiön remonteista jää lainat yksin maksettavaksi.

Eikö niitä kissoja saa Ahtialassa pidettyä sisällä! On niin turhauttavaa melkein päivittäin nähdä kuolleita lintuja pihalla. Surullista. Nämä kissojen jätöksetkin rupeaa suututtamaan.

Jos maalla ei ole omaa armeijaa, niin kohta siellä on toisen maan armeija. Samoin, jos maalla ei ole omaa uskontoa, niin kohta siellä on toisen maan uskonto.

Ei saa näppistä vahtaamalla korjattua mitään. Aikoinaan olisi onnistunut viestimällä suoraan, mutta siitähän olisi jäänyt todistusaineistoa.

Seuraava raamatun painos kivan kokoinen, ohut ja suolaton. Ei kirvele yhtään. Hyvää sanaa langenneen ihmisen korvasyyhyyn. Tv. Make.

TV-uutisia kaipaavalle kauhistelijalle tiedoksi, että radiosta tulee uutisia useita kertoja jo aamupäivällä. Ei ole uutispimennosta tietoakaan.

Aada Pyykkönen 16. Kunnioitan sinua rohkenet sanoa tykkäät lihasta ilmastokeskustelua et juuri seuraa ja kasvisruokaa et suosi, mutta onko sinulla nilkat paljaana talvella kuten useimmilla nuorilla ole rohkeasti erilainen kaikkea hyvää sinulle.

Kiitos Marjo Liukkoselle asiantuntevasta mielipidekirjoituksesta. Sivistys ja keksinnöt eivät ole kristinuskon saavutuksia, kuten Liukkonen toteaakin. Uskonnot ovat saaneet paljon pahaa aikaan alkaen sodista, lapsien hyväksikäyttöstä, naisten alistamisesta ja eri mieltä uskonnoista olevien tuomitsemiseen.

Konsultteja oikeasti ei tarvittaisi juuri koskaan. Kysyttäisi ja otettaisi vaan huomioon koko henkilöstön ajatukset ja ideat. Ulkopuolisen sanomana ok.

Nuoret miehet eivät osaa olla arvokkaasti ja ryhdikkäästi paikoillaan. Koko ajan joku jalan vispaus, heiluminen ynnä muu nylkyttäminen käynnissä.

Ei varmaan ole postinkantajilta liikaa vaadittu, että sulkevat postilaatikon kannen postit sinne pudotettuaan. Ovat sitten todennäköisemmin käyttökelpoisessa kunnossa.

sana Miksi minun pitäisi avata tietokone ohjelmaoppaan takia, jos katselen televisiota? Ja miksi pitäisi avata televisio samasta syystä, jos ei sieltä tulekaan mitään katsottavaa? Ohjelmalehtisestä näkisi asian nopeammin eikä tarvitse turhaan avata laitteita.

Parkkipaikat matkakeskuksen lähellä ovat olemattomat Helsingissä työssä käyville junaa käyttäville henkilöille. Lahti hoida asia pikaisesti kuntoon.

Kyllä potkupallo on potkupalloa, ja jalkapallo on jalkapalloa. Vaikka erehdyttävästi muistuttavatkin samalta. Urvake riittää ihan hyvin.

Ihanan iloinen valvoja Tapanilan hiihtomajalla. Iso kiitos sinulle.

Kyllä on nykyiset radio ja tv ohjelmat mitättömiä tv vain uusintaa uusinnan jälkeen ja 1,2, 3 tv.ltä pelkkää murhaa ja sitten nuorison kiroilua ja mökää. Meille ikäihmisille jotka ei osata hakea muilta kanavilta ei tule mitään. Nuorethan on päivät koulussa ja töissä katsovat muilta kanavilta yms sekä kuuntelee muuta kuin radiokanavia. Antakaa meille kunnon ohjelmia ja musiikkia.

Iltalehden "terveyspelottelu" juttujen perusteella minunkin ois pitäny olla "vainaa" ainakin 10v sitten. Onko takana joku lääkärien mafia?

Iskelmäkirkko TV:ssa jumalanpalveluksen aikaan oli lähinnä ei kirkollisen kevyen musiikin viihdekonsertti. Siellä ei sanaa julistettu ja muukin meno oli vain viihdettä. Hyvä sinänsä mutta paikka ja aika ei ollut sopiva. Seurakunnat hoi!

Tieto pelastaa meidät ja maamme: Lue Juha Vahvion kirjoja ja blokeja ja kuuntele hänen luentojaan Youtubesta.

ESS paperisena ehdottomasti jatkossakin. Näin säilyy suolentoiminta ja pysyy lääkärit loitolla.Puolet lehdestä kahvin ja aamiaisen yhteydessä, loput omassa rauhassa ja ah lehden tuoksu auttaa toiminnassa.

Politikot Hilden ja Markkanen ovat muka huolissaan työn loppumisesta kaupungilta mutta eivät muista, kun möivät kuntatekniikan. Jäsenkirjan omistajat saivat oleskeluluvan kaupungilta että sillee!

"Kristitty". Kukaan ei ole kieltänyt sinua laulamasta "Enkeli taivaan" eikä kukaan kiellä sinua menemästä kirkkoon. Ei ateistit eikä muslimit. Rauha.

Minulle koirani ja muut eläimet ovat "hän". Kunnioitan eläimiä enemmän kuin monia ilkeitä ja kärttyisiä ihmisiä. Heille sopii "se".

Vanhuksille ei riitä rahaa mutta nuoriso vaatii ilmaista ehkäisyä. Että OH HO.

Rakas Jumala tai Joulupukki tai muu vastaava, pieni toivomus ensi talveksi, että tulisi lunta miel. jouluk. alusta. Toiseksi ettei Trumpin tolv.... valittaisi uudestaan. Kiitos

Lahdessa levitetään haisevaa biolitkua kaduille ja joka tarttuu auton pelteihin kuin "terva". Lahden kaupunki maksakoon tehopesun keväällä joka autolle.

Marjo Liukkoselle tiedoksi (8.1). Kultaisen säännön keksijä ei ollut Zarathustra. Mooses kirjoitti sen jo noin 1686 eaa: 3 Ms. 19:18. Siihenkin Jeesus Kristus viittasi, esim. Matt 22:36. Samoin hän oli sen täydellinen esimerkki, kun hän antoi itsensä puolestamme.

Enpä vaan tänäkään jouluna löytänyt sitä ihanaa jouluun rauhaa tunnelmaa mistään konsertista. Harmi ettei tänä jouluna ollut! Rauhaa jouluun!

Hei tämän lehden pääkirjoituksen kirjoittanut toimittaja, nyt ei ole sovittu kuin vientialan eli teknologiateollisuuden työehtosopimuksesta josta kikytunnit poistettiin. Kaikki muut suomalaiset vientialat ovat vielä vailla sopimusta. Olisi hyvä, että tiedotusvälineet viestisivät asioista oikein.

Ei uskonnottomuus ole tyhjiö. Se on minä itte uskonto omaan kaikkivoipaan erinomaisuuteen!

Kisapuiston rakentamista kannattaa yli 10 000 adressin allekirjoittajaa entä ne 90 000 jotka eivät allekirjoittaneet?

Aki Lahti kirjoitti täällä, että Raamattu on Jumalan tekstiä (että esim. "Paavalin teksti" ei siis ole Paavalin tekstiä). Oudoksuttaa ne monen monet tekstit, jotka on suunnattu Jumalalle - pyynnöt, rukoukset, ylistykset ym. Miksi Jumala itseltään pyytää tms.? Jos tekstit taas ovat osittain ihmisen, osittain Jumalan, kukaan ei voi tietää, mikä on mitäkin.

Aki Lahti kysyi mitä tilalle, jos lutelilainen arvomaailma hiipuu? No voi, sehän on hiipunut jo pitkään eikä haittoja havaita. Päinvastoin, humanismi vahvistuu kun ihmiset saavat itse järkeillä eivätkä mitkään vanhat, sortavatkin kirjoitukset ohjaa.

Eivät ole verorahat menneet ainakaan opiskeluterveydenhuollon suuntaan. Kouluterveydenhoitajakaan ei ole tavattavissa kuin kahdesti viikossa. Kaiketi tässä on mentävä terveyskeskukseen jonottamaan.

Olen jo tänä talvena todistanut kun ajetaan niillä paksuilla renkailla. Paksut miehet hiihtolatujen yli ja jopa latua pitkän matkaa väärään suuntaan alamäkeen ylämäkeen. Hiihtäjät väistää vaarallista. Pyöräilijät pyöräteille ladut ei kuulu teille.

Kävin aloittamassa Javan jatkokurssin Jyväskylän yliopistossa (8 op). Tuli kivasti mieleen oma ohjelmistosuunnittelun opintojakso Otaniemestä v 1998.

Hei, Sinä, joka ymmärrät englantia: Kuuntele Youtubesta mitä Brigitte Gabriel puhuu videoissaan. Tosi tärkeää.

Aika nasevasti kirjoitettu tuo, että rakettien ansiosta vuodessa yksi ilta ulkona ilman rakkien räksytystä. Kunpa kerrostalojen rakit saataisiin myös hiljaisiksi. H......i,kun ne ärsyttävät kaiket päivät ja välillä yöt.

Voi sinua Ilkka Viljanen kun taas tuli kirjoitettua alkoholi vastaan raketit. Raketit aiheuttaa niin metsän eläimille kuin monelle koiralle painajaisen. Jos ihminen kokisi samanlaisen tunteen, pelon, niin ihmisen sydän olisikin sanonut työsuhteen irti. Mut viis siitä kun ihmiset juo alkoholia ja ei osaa käyttäytyä niin kärsiköön luojan luomat metsäneläimet. Täällä suuren suuri yli-ihminen haluaa ampua ilotulitteita. Häpeä edes vähän!

Kiitos Ilkka Viljanen kirjoituksesta. Suomessa asiat on liian hyvin, koska määrätyt piirit kerkiävät miettimään ilotulitteita ja koulujen joulujuhlia.

Pirkko oot kyllä todella inhimillinen lähimmäinen, aina otat toiset huomioon, oot mahtava persoona ja säteilet iloa ja valoa aina missä liikutkin! Älä koskaan muutu äläkä anna kateellisten tulla tiellesi vaan mene pää ylväästi ohi moisten ihmispirujen. Mutta niinhän sinä teetkin. Hyvää kesäteatteri-kesää!

Goodbye Taavi!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Syyttelyä ja kärjekkäitä puheita Hollolan koulukeskustelussa – valtuuston puheenjohtaja kielsi maalittamasta ketään
 2. Hyvinvointiyhtymä haluaa ostaa Sairaalaparkin – "Tämä tuli meille pikkuisen puun takaa", sanoo Lahden Pysäköinnin toimitusjohtaja
 3. Akuutti24:ssä ruuhkaa – soita tähän numeroon ennen päivystykseen hakeutumista
 4. Lahden Alasenjärven rannalla on nyt uusi avantosaunapaikka – taustalla yli 200 nimeä kerännyt kuntalaisaloite
 5. Hollolan valtuusto päätti koulujen ja päiväkotien jatkosta - Paimelan koulu ja päiväkoti säilytetään
 6. Salppuri läpäisi lumikontrollin, mutta yhdistetyn reittiin tulee muutos – koulujen väliset hiihtokisat peruttiin
 7. Pääkirjoitus: Asuntojen arvo laskee nyt Lahdessakin
 8. Päijät-Hämeessä noin 50 influenssatapausta viikossa – Akuutti24:ssä ei ole ollut ruuhkia
 9. Päätös yhteisyrityksestä siirtyy elokuulle: Hankinta on niin iso, ettei tätä voi tehdä kiireellä, sanoo hankejohtaja Rautiainen
 10. Omaisuusrikosten selvitysaste ja -ripeys vaihtelevat kunnittain ja vuosittain Päijät-Hämeessä
 11. Olohuoneesta tuli kuntosali, jossa liukastellaan villasukilla ja punnerretaan – kotijumpan suosion takana ovat helppous ja hinta, sanoo lajin kärkinimi Anna Saivosalmi
 12. Lähteet arvioivat: Pelicans teki helmikuun pelaajakaupoilla ainakin 300 000 euron säästöt
 13. HS: Lääkäri sai varoituksen syöpäpotilaiden hoitamisesta dieetillä
 14. Ostarilla: Lottovoitto tuli Tonttilaan ja Punahilkka veti väkeä keskustasta asti – näin lukijat muistelevat ostarin tapahtumia
 15. Fortum siirtää paukkuja tuuli- ja biovoimaan – kivihiilestä luovutaan Suomessa jo 2025

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.