Näppis: Mielipiteensä perusteella ja muutenkin sopiva seuraava presidentti voisi olla Jenni Haukio

Ekokaupunki on harha, johon ei ole lääkitystä. Ekokaupunkiin ei voi vedota suunnitteluvirheistä.

Mielipiteensä perusteella ja muutenkin sopiva seuraava presidentti voisi olla Jenni Haukio.

Se on kumma asia kun Työvoimatoimisto kuuntelee aina työntajaa, mutta ei koskaan työntekijää, aina mätkitään 3 kuukautta karenssia.

Pasi Raja, kirjoitit asiaa 6.1. Samaa olen ihmetellyt jo kauan. Marketit vain suurenee ja samalla ulkomaalaisten tavaroiden määrä. Hyvä esimerkki: kun etsii kotimaista edam-juustoa on metritolkulla tanskalaista ja vaikka mitä muuta juustoa tyrkyllä normaalilla korkeudella. Jostain ylhäältä saattaa löytyä pieni kohta kotimaista. Näin ainäkin S-marketeissa.

Tärkeää tietoa 6.1. Satu Taavitsaiselta. Kiitos, tieto varmasti voi pelastaa monen velkahelvettiin joutuneen ihmisen elämän.

Vanhoina hyvinä aikoina oli sellainenkin käsite kuin Suomen etu, mikä nykyään näyttää haudatun melko syvälle.

Ministeri Skinnarin pitäisi tunnustaa tosiasiat Lahti Energiasta. Lahden kaupungin talous on kuralla, kun poliitikot hoitavat sen taloutta. Samoin tulee käymään Energialle pitkässä juoksussa, kun samat poliitikot istuvat yhtiön hallituksessa sitä muka johtamassa ja kehittämässä. Siksi pitää tutkia myös omistusjärjestelyitä.

Ei koirien ehdoilla voi elää. Aina uutenavuotena paukuteltu on vain yksi päivä vuodessa sitä varten. Koirat sentään paskoo tien vierukset joka päivä

Tainnut unohtua kumpi jäi 1990-luvun alussa kadulle itkemään kun käskin poistumaan.

Itälahtelaisen bussifirman kuskeille voisi jakaa tieliikenneoppaan. Ja pitää luentoja. Aiheena nopeusrajoitus liikennemerkkien merkitys ja noudattaminen.

Miksi nainen valehtelet?

Ulkoministeriön virkamiehet toivat orpolapset Al-Holin leiriltä Suomeen ja nyt jotkut ovat heidän kimpussaan. Käsittämätöntä?

Poikalasten vuoksi perheessä tulee olla isä ja poika tarvii parikymentä ulkopuolista kummia t miestä kasvattaakseen itsestään miehen.

Paina GUIDE nappia tv-kapulasta ja näkkyy viikon ohjelmat. Jos netti on, Googleen: Tv-opas. Näet tulevat ja menneet ohj. video-klippeineen ym.

Minäkin menin armeijaan 17.1-75 pääsin siviiliin 12.1-76. Muuten, koska pidetään rollaattori-kiihdytyskisat?

Iittiläisten nurkkapatrioottisuus loppui kun rahat loppu.

Valtionhallinnon nettisivuilla (mm.Vero) on palautelomake. Siellä ei kuitenkaan kysytä, haluaako palautteen lähettäjä vastauksen. Olen joskus laittanut s-postiosoitteeni loppuun, mutta en ole koskaan saanut vastausta. Näin ollen lienee selvää, että palautteita ei lue kukaan. Lomake on laitettu vain muodon vuoksi?

Kaverin puolesta kysyn, miksi ekokaupunkiin rakennettiin toriparkki? Ei mulla muuta.

Kyllä niin mieleni pahoitin katsottuani Ristinkirkossa kuvatun Gospelmessun. Jäi levoton olo eikä ilosanomasta tietoakaan. Laulupuu-kuorolle kiitos!

Kyllä minä nautin tästä ilmaston lämpenemisestä. Ei tarvitse tehdä lumitöitä eikä palella pakkasessa.

Kyllä nyt meni Aukusti täysin väärään paikkaan. Huonommin kirjoitettua ja koostetta saa etsimällä hakea kuin Loviisankatu 8.

Mihin entiset kansanedustajat sopeutumiseläkettä? Antakaa vähemmin saaville eläkeläisille.

Oliko yllätys että isot kaupat hyötyivät aukioloaikojen vapautuksesta? Pienet tapettiin ja isot porskuttaa tietoisesti. Näin Suomea työllistetään.

Muutama vuosi sitten Jalkarannantiellä ja Sammalsuonkadulla näki poliisiauton aika useinkin. Nyt ei. Nimenomaan vuorokauden pimeään aikaan Myllysaaressa ja sitä edeltävän mantereen rannassa aina päivittäin lenkillä näkee, että taas on käyty tihutöitä tekemässä. Poliisivalvontaa myös sinne, nimenomaan yöaikaan.

Miten taas ESS on pettänyt yleisön. Pyydetään yleisöä äänestämään ja tehdään päätös täysin vastoin yleisön toiveita. Hävetkää!

Aukusti äänestyksessä ei kunnioitettu yleisön mielipidettä lainkaan. Vähiten äänestettyä pönkätään väkisin voittajaksi. Ja millä selityksillä, kyllä putosi toimittajien arvostus ainakin minun kohdalla. Haluttiin tuo palkinto tutuille jampoille.

Rollit tekevät vain työtään, johon heidät on palkattu eli tukemaan Venäjää ja Euroopan ja USA:n populistista oikeistoa. Suomessa persuja.

Se auton peltiin tarttuva 'terva' taitaa olla nastojen tiestä irroittaman bitumin, renkaista irronneen kumin ja sen levitetyn biohajoavan, haisevan liemen sekoitusta. Joku kemiallinen uusi yhdiste, kai?

Katsopa karttaa, Montevideo on todellakin Buenos Airesia etelämpänä.

Kilpaurheilu on sairasta itsensä virittämistä ja rääkkäämistä. Miksi siihen uhrataan yhteiskunnan rahoja ja palveluja hirveitä summia. Se on kaikki pois vammaisilta, sairailta ja vanhuksilta. Joka haluaa uhrata itsensä kilpaurheilulle, maksakoon sen itse. Älytöntä rahan haaskaamista sairaan kunniahimon takia. Olis korkea aika laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, ihmiset ja luonto voi huonosti, rahat sinne suuntaan.

Pitäiskö kaikkien nykyään elää ateistien ehdoilla. Miksi ei saisi laulaa enkeli taivaan, kaunista laulua. Laulakoon ateistit sitten omia laulujaan. Sitten vielä sanotaan että kristityt ovat suvaitsemattomia. Voi voi.....

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Syyttelyä ja kärjekkäitä puheita Hollolan koulukeskustelussa – valtuuston puheenjohtaja kielsi maalittamasta ketään
 2. Hyvinvointiyhtymä haluaa ostaa Sairaalaparkin – "Tämä tuli meille pikkuisen puun takaa", sanoo Lahden Pysäköinnin toimitusjohtaja
 3. Akuutti24:ssä ruuhkaa – soita tähän numeroon ennen päivystykseen hakeutumista
 4. Lahden Alasenjärven rannalla on nyt uusi avantosaunapaikka – taustalla yli 200 nimeä kerännyt kuntalaisaloite
 5. Hollolan valtuusto päätti koulujen ja päiväkotien jatkosta - Paimelan koulu ja päiväkoti säilytetään
 6. Salppuri läpäisi lumikontrollin, mutta yhdistetyn reittiin tulee muutos – koulujen väliset hiihtokisat peruttiin
 7. Pääkirjoitus: Asuntojen arvo laskee nyt Lahdessakin
 8. Päijät-Hämeessä noin 50 influenssatapausta viikossa – Akuutti24:ssä ei ole ollut ruuhkia
 9. Päätös yhteisyrityksestä siirtyy elokuulle: Hankinta on niin iso, ettei tätä voi tehdä kiireellä, sanoo hankejohtaja Rautiainen
 10. Omaisuusrikosten selvitysaste ja -ripeys vaihtelevat kunnittain ja vuosittain Päijät-Hämeessä
 11. Olohuoneesta tuli kuntosali, jossa liukastellaan villasukilla ja punnerretaan – kotijumpan suosion takana ovat helppous ja hinta, sanoo lajin kärkinimi Anna Saivosalmi
 12. Lähteet arvioivat: Pelicans teki helmikuun pelaajakaupoilla ainakin 300 000 euron säästöt
 13. HS: Lääkäri sai varoituksen syöpäpotilaiden hoitamisesta dieetillä
 14. Ostarilla: Lottovoitto tuli Tonttilaan ja Punahilkka veti väkeä keskustasta asti – näin lukijat muistelevat ostarin tapahtumia

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.