Näppis: Onko urheilusta tullut joku uskonto, kun "tuputetaan" joka tuutista!

Onko urheilusta tullut joku uskonto, kun "tuputetaan" joka tuutista! Elämän kannalta ei kovinkaan tärkeää ! Potkupallossakin menee 33 miestyötuntia hukkaan !

Olis reilua jos peltipoliisiteillä olisi nopeusnäyttötauluja, niin primerallakin uskaltaisi ajaa oikeaa sallittua nopeutta.

Onko se kaahari, joka ohittaa 10-20km/h alinopeutta ajavan ohi? Ohitus on turvallinen, kun sen tekee mahdollisimman nopeasti, mm. Bmw:n tehot sen mahdollistaa, eikä se ole kaahaamista.

Meitä Tapparakadulla oli tuhansia useana päivänä ja useasta eri maasta! Ne jotka asuu tässä lähiympäristössä varmasti tuli mileuummin kävellen kuin etti parkkipaikkaa autolleen -:)

On mukavaa kun Jauhojärvi vähän keventää tunnelmaa hiihtokilpailuissa, kun selostaja kiljuu yli-innostuneena kuin pikkupoika karkkikaupassa.

Lahden valtuutetut arvioivat itse onnistumisiaan viime vuonna Etlarissa. Aika erikoista, asukkailta kai tuollaista pitäisi kysyä.

Ilmanko näitä ylinopeuden ajajia riittää, jos kuvitellaan mittarivirheet noin isoiksi. Jos ajaa vähän alle rajoituksen, niin mittarivirheelläkään nopeus ei ole 20 km alle sallitun. Enemminkin sulla reilusti yli, jos kuulut niihin ohi sujahtelijoihin.

Presidentti on huolissaan vähemmistöstä. Pitäisi olla huolissaan työssä käyvästä veronmaksajan voinnista!

Metsästäjät ei kyllä itke mitään. Joitain ihmisiä harmittaa syvästi elinkeinon vaikeutuminen ja kotieläimiin kohdistuva uhka sekä suurempi turvattomuus esim. lapset koulumatkalla.

" Jep." Köyhä antaa vähästään rikas ei paljostaan.

Ennen vanhaan lapsia piiskattiin, ettei niille tulisi mieleen mennä pahantekoon. Nyt Trump tekee samoin. Hänen järjettömiä tekojaan yritetään selittää järjellisiksi. Kukaan ei uskalla sanoa, ettei keisarilla ole lainkaan vaatteita päällä.

Oikein naurattaa kun Kokoomuksen potra poika Petteri Orpo ei pääse yli siitä ettei päässyt hallitukseen, vaan räksyttää naama punaisena kuin rakki.

Eikö nyt kohta jo olekin kaikki ruma ja räävitön sanasto saatu ns. julkiseen kielenkäyttöön? Siitä sitten sanojen mukaisiin tekoihin.

Hei sinä rouva Pirttiharjunkadulla huudat koirillesi harvase aamu pää punasena "tehkää kakat" takapihallasi, olisko mitään jos veisit ne lenkille etkä kostaisi koirillesi pahaa oloasi.

Mistä näitä huolto/huoltamattomuus yhtiöitä oikein sikiää? Työ ei maistu raha kyllä kelpaa.

Mitäh? Tuotiinko Al-Holista virkamiehiäkin?

Jouluaika kestää Loppiaiseen/Nuutinpäivään saakka. Kyllä Radio Suomikin voisi soittaa joulumusiikkia edes vähän jossain välissä!

Olen monen yrityksen kanta-asiakas, mutta Maria Drockila todella arvosti asiakkaitaan mm. järjestämällä hienoja iltoja upeine tarjoiluineen, kiitos!

Ei näköjään pysty Ess hommaamaan parempia kuvaajia. Taas 4.1.etusivulla ankea epäselvä masentava kuva. Onneksi sentään vieressä oli värikäs Citymarketin mainos.

Miksi tänä jouluna oli telkkarissa niin vähän jouluohjelmaa? Alfallakaan ei joulukonsertteja. Joulupäivänä ja Tapanina ei kanavilla juuri mitään.

Nastolassa paikallinen linja- autofirma vaatii jatkuvan suolauksen, koska suurin osa kuskeista pärjää vain sulalla tiellä. Tää on fakta!

Miksi "köyhällä" on sitten varaa juoda ja tupakoida Siksi että jokainen laittaa rahansa mihin haluaa!

Onko ihan pakko heitellä kiviä jäälle Vesijärven rantatieltä? Tänäkin talvena päästään varmaan luistelemaan ja hiihtämään jäälle. Silloin kivet saavat aikaan ikäviä yllätyksiä.

Joka moitit kommentoija Jauhojärven puhetta, oletko rasisti. Suomessa on murteet kuten muissa maissa, se on rikkautta. Kiitos Sami ja Yle että vaalitte.

Hallitus suunnittelee leskeneläkkeeseen rajoituksia ja pienennyksi! Eli köyhältä pois sekin vähä! Se on Kepun arkkuun viimeinen naula.

Jauhojärvi hyvä selostaja TV hiihtoja tietää hiihdoista, että se siitä!!

Pieni muistutus kykypuolueen kannattajille. Eduskunnassa Petteri Orpo sanoi ministeri Krista Kiurulle: '' Ettekö te häpeä?'' Onko tämä unohtunut ?

Ei tarvita kisojen selostukseen kahta selostajaa. Katsojat ovat tästä kyllästyneet. Pistäkää jauhopussi kilometritehtaalle räyhätköön siellä. Silmät on muillakin. (lähetetty äänekkäästi)

Harmittaa kun hiihtoselostaja ja asiantuntija latelevat viisauksiaan mutta kumpikaan ei huomaa että norjalaisella Klaebolla sukset luistaa ratkaisevasti paremmin kuin muilla. Lisää tarkkaavaisuutta!

Ne, jotka vähättelee hiihdon kakkosselostajaa, eivät ole tarkasti kuunnelleet kisaselostuksia. Monet makeat naurut on saatu Samin ansiosta, kun hän pystyy pistämään väliin omia hauskoja kommenttejaan, ja miesten asiatuntemus ja jutut menee niin hyvin yksiin. Siinä ei pohjoisen h ja murre häiritse, päinvastoin. Kun on ura se mikä on, todellinen asiantuntemus tulee läpi! Kiitos, Sami, toivottavasti jatkat Suomen hiihdon parissa!

Rauhanturvaajahenkilöt eivät saa järjestyksenvalvontatehtävistä palkkaa, mutta yhdistyksensä saa palkkaa. Ei ole vapaaehtoistyötä.

Halpaa on koiran ja kissan ruokkiminen siihen verrattuna mitä tupakkaan ja viinaan uppoaa. Viinasta ja tupakasta se köyhyys kumpuaa.

Taitaa tämäkin kestotilaaja luopua etlarin tilauksesta. Lehti on muuttunut mitään sanomattomaksi ja kaiken supistamisen jälkeen viikon tv- ohjelmasivut typistetty kovin heppoisiksi. Ei vuosi maksulle enää vastinetta.

Olen ihan hämmästynyt Lahden vuokra-asunnot tarjonnasta, monesti vuokrat ovat huimia suhteessa laatuun. Oletan 2010- luvulla rakennetuissa tai peruskorjatuissa varustelutaso olisi vähintään tämän päivän perustasoa. Lattiat laminaatti/ parketti/vinyyli, keittiö ap, jk/pk, keraaminen/induktio liesi ja huuva. Kylppäri pesutorni varaus. Näillä varusteilla, vuokra voisi olla 550-750? riippuen paikasta ja asunnon koosta.

Miksei alle TES-palkkaa saavilla joulutorin "ammattijärjestyksenvalvojilla" ole tunnusliiveissään vartiointiliikkeen nimeä?

Orimattilan S-market kustansi yleisen ralliradan parkkipaikasta kaikkien "iloksi" josta kilpailut 2-3 asti yöllä

"Elämän rytmi sekaisin"! Minulla myös jo juhannuksesta 2017. Ensin ns perhe syksyyn asti ja nyt kaksi tilalle muuttanutta, ilmeisesti kaveria, koska meno on samanlaista: musa alkaa toki klo 22.00 jälkeen. Tänään, 5.1.,alkoi taas kerran tasan puoliltaöin ja jatkuu 04.00 hyvin matalana murinana!

Mitäs jos se Uudenvuoden valoshow olisikin ilman musiikkia ja hiljentyneenä pysähtyisimme rukoilemaan maailmanrauhaa?

Päätoimittaja Pirttijoki, kerro meille tilaajille 'joita vielä olemme' miksi TV-lehti, Antenni poistettiin. Ja onko määrätyt puh.numerot ettei näppistä julkaista. Lehti täynnä sivunkokoisia kuvia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.