Etlarin eväät: Kauraleipäset

Leivonta tuo iloa, herkullisia tuoksuja ja maukkaita lämpimäishetkiä.

Kauraleipäset

3 ½ dl kaurahiutaleita

1 ½ dl vehnäjauhoa

2 tl leivinjauhetta

1 tl suolaa

1 rkl fariinisokeria

½ dl rypsiöljyä

2 dl piimää

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää öljy ja piimä.

2. Sekoita taikina tasaiseksi.

3. Laita leivinpaperi pellille.

4. Jaa taikina leivinpaperin päälle nokareiksi ja taputtele ne jauhotetuin käsin leipäsiksi.

5. Paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.