Etlarin eväät: Ruispuolukkavaahto

Tee puuroja tai pilko kasviksia, sekä hedelmiä rasioihin jääkaappiin, niin ne ovat valmiina, kun nopea välipalan tarve iskee.

Ruispuolukkavaahto

4 dl vettä

2 ½ dl ruisjauhoja

2–3 dl puolukkasurvosta, puolukoita tai puolukkahilloa

sokeria maun mukaan

1. Kiehauta vesi ja sekoita joukkoon ruisjauhot.

2. Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

3. Kypsymisaika on noin 45 minuuttia.

4. Sekoita joukkoon puolukkasurvos.

5. Vaahdota sähkövatkaimella noin 5 minuuttia. Makeuta.

6. Nauti maidon tai vaniljavaahdon kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.