Näppis: Kyllä, liike on lääke

Kyllä, liike on lääke. Itse myös monisairas. Ennen en päässyt kodistani ulos, kun polveni olivat niin kipeät. Nyt minulla on koira, joka pakottaa minut liikkeelle. Kävelemme nykyään 6–8 km päivässä. Ei ole tarvinnut turhia polvileikkauksia.

Salainen numero on tarkoitettu salaiseksi eikä muille jaettavaksi. Itseä harmittaa, että ex-mies antoi salaisen numeroni nykyiselle puolisolleen.

Joku ihmetteli vastuutamme Kiinan päästöistä. Kun kristitty maa hylkää jumalansa ja halventaa avioliiton, tulee kannettavaksi myös vieraita kuormia.

Autoilen ja kävelen. Sujuvinta on liikenne keskustassa, kun jalankulkijat menee reippaasti suojatielle. Pahinta ovat suojatien vieressä odottavat jalankulkijat. Hyvä tarkoitus, mutta sotkee sujuvan liikenteen. En ole jäänyt alle.

Rautatie Lahden ja Heinolan välillä ei täytä missään suhteessa henkilöjunaliikenteelle asetettuja vaatimuksia, radalla ei ole turvalaitteita. Henkilöjunaliikenteen aloittaminen vaatisi kokonaan uuden radan rakentamista.

"46 e puoli h naisten hiustenleikkuusta" (ESS 18.8.). Ahneutta on autohuolto 140 e/h. Hiustenl käsityötä! Mene muualle valittaja!

Kaupunginjohtaja Timonen on lahtelaistunut. Green capital -hömpötys saadaan heti ensi metreillä väärille raiteille.

Asiallinen mielipidekirjoitus "Tarjantien remontti käännyttää läpikulkijat". Mutta liikenne ohjautuukin valitettavasti alueen vielä pienemmille kaduille, joissa talot sijoittuvat melkein katulinjaan kiinni. Liikennettä on aivan liikaa näillä kapeilla kaduilla. Mm. järkyttävä määrä tyhjänä kulkevia linja-autoja voisi kulkea isommilla väylillä.

Mua on aina opetettu koulussa ja kotona, että mene sitten vasta tien yli, kun ei autoja tule.

On kyllä ollut ihanaa, kun Tarjantie on suljettuna. Rauhallista. Ihan kuin ennen vanhaan. Nykyisin mahdoton liikenneralli kapealla tiellä.

Kun kampaajan maksu on n. 45 e ja sitten hän on vielä utelias ja puhuu toisten asiakkaiden kuullen, sitä samaa tekee jalkahoitajakin, silloin on vaihdon paikka.

Pitkän miettimisen jälkeen poliitikot huomasivat, että Bruneauhan saattaa menestyä tässä uudessa tehtävässään. Sitä ei voida hyväksyä. Hänhän voi saada siitä etua tulevissa pormestarivaaleissa. Että kapuloita vain rattaisiin. Eihän tässä sentään yhteistä etua olla ajamassa.

Hallitus näyttää oivaa esimerkkiä, miten ostovoimaa lisätään. Se suuntautuu vain näille oman edun tavoittelijoille, viis rahvaasta! Presidentille valtaoikeudet takaisin, että voisi kaataa surkean hallituksen! AA

Olkoon maalin ylähirsi mitä ainetta hyvänsä, niin pystytolppien väliin ja maalivahdin selän taakse pitäisi Fc Lahden se pallo saada. Hyvää menestystä toivoen!

Kiitos Saara Larkiolle 16.8 Esalainen Ja 18.8 s. A4 jutusta. Mukava huomata, että objektiivisuutta löytyy vielä joiltain. Tampereen vihertoimittajalinja ei onneksemme ole vielä kaikkea tuhonnut.

Tarviiko niille Nastolan tyhjeneville tiloille löytää väkisin uusiokäyttöä? Purkaa pois ja antaa luonnon ottaa omansa.

Kyllä on järjen köyhyyttä siellä narunpäässä, joka tuo rakkinsa tosi myöhään louskuttamaan talojen lähelle. Asukkaat herää siihen louskutukseen.

On kiva, kun jo hyväpalkkaisille nostetaan palkkoja suit sait tosta vaan, sitten saavat tehdä hyviä päätöksiä pienipalkkaisten irtisanomisista, eläkeläiset pärjää hyvin alle 1 000 e/kk -vero. Mihin Suomi on menossa, rikkaat ja köyhät. Tarttis varmaan tehdä jotain. Ihmiset, kansan pahoinvointi johtuu eriarvoisuudesta, rikkaat rikastuu, köyhät köyhtyy. Ei hyvältä näytä tulevaisuus...

Hyvät vanhemmat! Voitteko vaihtaa kuulumiset ratsastuksenopettajan kanssa muulloin kuin seuraavan tunnin alkaessa/kuluessa. Se vie ratsastajilta opetusaikaa pois ison siivun. Nim. harrastuksen maksava vanhempi.

Pääministeri on unohtanut yhden asian: "Valmiiseen ruokapöytään löytyy syömämiehiä."

Missään muussa länsimaassa kuin Suomessa ei enemmistön tarvitse pakolla opiskella vähemmistön kieltä! Esim. Kanadassa ei ole pakko ranskaa vaikka ranskan kielisiä on 30 % asukkaista!

Paras ympäristöteko on jättää Suomeen kuljetetut elintarvikkeet ostamatta. Suosikaa suomalaista. Sillä on moninaiset vaikutukset.

Vinkki niille ketkä palkkaavat mainoslehtien jakajia; varmistakaa, että he osaavat lukea. Jos postilaatikossa lukee, ei mainoksia, niin se tarkoittaa, ei mainoksia. Joka viikko postilaatikkoon ilmestyy mainoksia ja lehtiä.

Luulevatko päättäjät, että heidät on äänestetty tuhlaamaan verorahoja. Rahapulassa painiva kaupunki suunnittelee "sisäistä" junaliikennettä. Velkaa nyt jo valtavasti ja Phhykystä halutaan pakolla säästöjä, järki hoi.

Hän, joka kuritta kasvaa, hän kunniatta kuolee. Sopisi tähänkin päivään. Triossa ja sen ympärillä =keskustan alueella huumekauppa näkyy selvästi jo meille asiakkaillekin. Tarttis jotain tehdä.

Hae nyt ihmees varastettu pyöräs pois Siwan päädystä Okeroisista. Huom. pyörän omistaja, muut jättäköön paikoilleen.

Se eläkeindeksin leikkauksen purku koskee myös niitä ylisuuria eläkkeitä. Heidän kuukausieläke on meidän vuoden tai kahden, siksi kannatan mieluimmin eläkekattoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Tehinselän historiallisella talvella on vakava viesti: "Tällaista ei ole ollut koskaan aiemmin" – Katso upeat kuvat jäättömästä Päijänteestä
 2. Ostarilla: Lottovoitto tuli Tonttilaan ja Punahilkka veti väkeä keskustasta asti – näin lukijat muistelevat ostarin tapahtumia
 3. Peltiä ruttuun, Päijät-Hämeen teillä kolaroitiin
 4. Moni leski suree rahapulan keskellä – Marice, 48, joutui säästökuurille puolison kuoleman jälkeen: "Äitini lainasi rahaa hautajaisiin"
 5. Orimattilalainen Outi Kyöstilä on kertonut avoimesti lihavuusleikkauksestaan – "Ilo ja energia ovat palanneet elämääni", sanoo 48 kiloa kevyempi Kyöstilä
 6. Marjo Liukkonen luennoi tiistaina Lahden kirjastossa Hennalasta
 7. Politiikka, päihteet ja seksi johtivat soittokieltoihin – rajoitusten aika päättyi Yleisradiossa 1970-luvun alussa
 8. Ostarilla: Asuntoja myydään Lahden Tonttilassa pitkään, sillä pyyntihinnat ovat korkeita – mistään muotialueesta kun ei ole kyse
 9. Ostarilla: Kauppa meni, parturit ja baarit jäivät – Tonttilan asukkaille ostari on kulttuurin kehto ja olohuone
 10. Myrsky katkoi sähköjä Päijät-Hämeessä sunnuntaina
 11. Hollolan valtuusto päättää Paimelan, Hälvälän ja Tiilikankaan koulujen kohtalosta tänään – päätöksestä tulossa äärimmäisen tiukka
 12. Kirkonkylän koulun purkua harkitaan Heinolassa, uusi koulu voi olla uudisrakennus tai moduuli
 13. Näppis: Mitä yhteistä Gigantilla, XXL:llä, Powerilla ja Bauhausilla? Taitaa vain työntekijä maksaa veroa Suomeen. Ei paljoo taida yhteisöveroa maksella tähän maahan. Suosikaa kotimaista!
 14. Salppurin perinteinen hiihtokoitos loi haasteen – "Rankka reitti, mutta on kiva hiihtää samoja latuja kuin maailman huiput"
 15. "Vaihtoehdot olivat aseelliset ryöstöt tai luontoala" – Varuskunnan lakkautus vei yliluutnantti Mikko Kettuselta, 40, kutsumustyön, mutta nyt metsä elättää sissin jälleen

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.