Siilinpoikaset illastivat koiranruualla Heinolassa - katso suloiset kuvat

Sonja Parkkinen

Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen kuvaaja Armi Salonen ikuisti eilen yöllä suloisen kuvan siilinpoikasesta koiranruokakupissa. Äiti-siili pyörii pihassa päivittäin, ja myös poikaset ovat viime viikosta lähtien välillä näyttäytyneet Salosen pihamaalla.

- Menin ulos kahdentoista aikaan yöllä hakemaan vaatteita tuulettumasta, kun huomasin, että kolme poikasta oli koiranruokakupissa syömässä. Yksi niistä oli kupin sisällä ja kaksi muuta söi reunoilta. Keskellä oleva piti muille komentoa, etteivät ne änkeä kuppiin. Yksi joi myös vesikupista, Salonen kertoo.

Kaksi muuta poikasta ehti pötkiä karkuun ennen kuvan ottamista. Yksi jäi kuitenkin vielä hetkeksi mutustamaan koiranruokaa. Armi Salonen

Kaksi poikasista ehti livistää ennen kuin Salonen ehti hakea kameran. Yleensä ne liikkuvat yksinään, eikä Salonen ole nähnyt niitä edes emon seurassa.

Poikaset ovat tällä hetkellä nyrkinkokoisia. Salonen kertoo aiemmin jättäneensä koiranruokaa tarkoituksella pihalle. Ilmeisesti siileille maistuu myös paistetut kinkunpalat ja koirannappulat, joita eilen oli kupissa.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut