Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Arkisto

Näin puuta voi käyttää sisustamiseen - ideoita esillä Triossa

Suomen metsäkeskuksen pääkonttorissa puu näkyy niin sohvapöydässä kuin verhojen painatuksessa. Tätäkin tilaa pääsee ihailemaan Lahden Trion kuudenteen kerrokseen.

Jos olet kiinnostunut sisustuksesta, sinua potkaisi nyt onni. Suomen metsäkeskuksen pääkonttorin sisustusideoita pääsee kuka tahansa katsomaan Lahden Trion kuudenteen kerrokseen. 750 neliömetrin toimistotilat on sisustettu kotimaisella puulla lahtelaisvoimin.

Jos olet kiinnostunut sisustuksesta, sinua potkaisi nyt onni. Suomen metsäkeskuksen pääkonttorin sisustusideoita pääsee kuka tahansa katsomaan Lahden Trion kuudenteen kerrokseen. 750 neliömetrin toimistotilat on sisustettu kotimaisella puulla lahtelaisvoimin.

- Tiloja saa vapaasti tulla katselemaan. Sisustuksen tarkoitus on paitsi heijastaa metsäkeskuksen arvomaailmaa myös innoittaa puun käyttöön sisustuksessa, Suomen metsäkeskuksen viestintäpäällikkö Tuovi Rautjoki kertoo.

Pro puun, Suomen metsäkeskuksen ja seitsemän lahtelaispuusepän yhteistyönä syntyneessä toimistotilassa voi nähdä monenlaisia puuhuonekaluja ja -koristeita.

Aulassa huomion varastaa upea, koivuhirrenpäistä tehty sohvapöytä. Puunkuoresta vapautettu pikkukuusi toimii puolestaan työhuoneen naulakkona, ja puunkuoret jäljittelevät seinällä kirjahyllyn muotokieltä.

Metsäkeskuksen toimistokäytävien "puukirjastossa" voi tutustua myös kaikkiin suomalaisiin puulajeihin. Käytävien seinille on aseteltu puulautoja, joissa puulajin rakenteen voi nähdä ja tuntea ja joihin on myös painettu tietoa kyseessä olevasta puulajista.

Esimerkiksi tammilaudassa on tietoa tammesta puulajina. Esittelylautojen 15:tä eri puulajia on käytetty metsäkeskuksessa monipuolisesti myös sisustuksen raaka-aineena.

Lue lisää Suomen metsäkeskuksen sisustuksesta keskiviikon Etelä-Suomen Sanomista.

Janina Jokimies
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi