Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Arkisto

Eurokankaan tekstiilit tulevaisuudessa verkkokauppaan

Kuva: ESS

Verkko ja sen suomat mahdollisuudet innostavat Eurokankaan kehitysjohtajaa Päivi Grönqvistiä. Hän oli kehittämässä Vallilan verkkokonseptia, on Netrauta.fi-palvelun taustalla ja aikoo uudistaa myös Eurokankaan nettipalveluita entisestään.

Verkko ja sen suomat mahdollisuudet innostavat Eurokankaan kehitysjohtajaa Päivi Grönqvistiä. Hän oli kehittämässä Vallilan verkkokonseptia, on Netrauta.fi-palvelun taustalla ja aikoo uudistaa myös Eurokankaan nettipalveluita entisestään.

Eurokankaalla on valikoimissaan 40 000 erilaista kangasta, ja niitä kaikkia ei tietenkään saada nettiin, mutta verkkokauppa on uudistuvan yrityksen tulevaisuutta.

- Yrityksen elinehto on seurata aikaansa, ja olemme nyt olleet kolmisen viikkoa Instagramissa, ja lisäksi olemme Facebookissa ja Pinterestissä, Grönqvist kertoo.

Grönqvist vei hiljan yhden perinteen nettiin perustamalla Virtuaalimartat.

- Halusin itsekin osallistua Marttojen toimintaan, mutta arjesta ei tahtonut löytyä siihen aikaa. Nyt marttailu on entistä helpompaa, kun sen voi tehdä virtuaalisesti itselleen sopivalla hetkellä.

Eurokankaan keulahahmo Kaija Ward kertoo napanneensa Grönqvistin Orimattilan Pennalaan heti kun kuuli tämän olevan vapaa. "Äärimmäisen pätevä ja vielä hyvännäköinenkin", Ward sanoo.

Grönqvistin mielestä jokaiselta pitäisi löytyä Intohimoa, oma palo johonkin asiaan. Rekrytointeja paljon tehnyt nainen arvioi, että 98 prosentilta ihmisistä tuo intohimo tuntuu puuttuvan.

- Johtuuko se siitä, että sana intohimo on suomalaisille liian voimakas, vai onko se jotakin millään ei ole mitään väliä -ajattelua, mene ja tiedä, Grönqvist pohtii.

Grönqvist on tehnyt pitkän uran tekstiilialalla - syntyperäinen lahtelainen on ollut töissä Lundalla, Marimekolla ja Vallilalla. Siellä Grönqvist toimi viimeksi tukkuliiketoiminnan vetäjänä, mutta yhteensä Vallilassa kertyi 17 vuoden työkokemus. Hänen lähtöään arvostetusta ja himoitusta työpaikasta ihmeteltiin, mutta Grönqvist ei pelkää hypätä kohti tuntematonta.

- Ihmisen tulee olla olla oman hevosensa ohjastaja, ja löytää oma johtolankansa elämässä.

Lue Grönqvistin koko haastattelu lauantain Etelä-Suomen Sanomista.

Saara Larkio
saara.larkio@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi