Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Vaalit

Stubb Hollolassa: "Kehätie on ilman muuta yksi prioriteeteistamme"

Pääministeri Alexander Stubb vastaanottaa vt12-adressin Hollolan torilla. Adressin luovuttivat Hollolan kunnanhallituksen puheenjohtaja Eero Virta (kok.) ja kunnanjohtaja Päivi Rahkonen. Kuva: Teemu Hämäläinen

Viimeistään tässä vaiheessa valtionjohdolle ei ole voinut jäädä epäselväksi Lahden seudun päättäväisyys saada toden teolla vauhtia Lahden eteläiselle kehätiehankkeelle.

- Rakentakaa se tie, oli pääministeri Alexander Stubbin (kok.) kiteytys hänelle tiistaina Hollolassa luovutetun vetoomuksen keskeisestä sisällöstä.

Pääministeri kertoo luottavansa kehätiehankkeen etenemisen suhteen vahvasti viranomaisten valmistelutyöhön ja liikennevirastoon. Hän korosti, että tiehanke on tällä hetkellä niin sanotussa putkessa, eli valmistelussa. Lisäksi hän muistutti, että etenkin vaalien alla poliitikot lupaavat mielellään tiehankkeita eri puolille maata.

- Meillä ei ole niihin kaikkiin tällä hetkellä varaa, mutta kehätie on ilman muuta yksi prioriteeteistamme, Stubb toteaa.

Adressin luovuttivat Hollolan kunnanhallituksen puheenjohtaja Eero Virta (kok.) ja kunnanjohtaja Päivi Rahkonen. Myös Lahdessa ja Nastolassa helmikuun puolivälissä vieraillut kunta- ja liikenneministeri Paula Risikko (kok.) ilmaisi kannattavansa eteläisen kehätien rakentamista. Pääministeri osallistui tiistaina Lahdessa järjestettyyn Suomi Forum -tapahtumaan, yhdessä muiden puoluejohtajien kanssa.

Poliitikoille järjestetyn paneelikeskustelun jälkeen Stubb siirtyi Hollolaan, jossa hän vieraili lastensuojeluun kuuluvassa perhekeskus Viisikossa. Lisäksi hän tapasi äänestäjiä ja puoluetovereitaan kokoomuksen vaalitilaisuudessa Hollolan torilla. Pääministerin seutukierros päättyi iltapäivällä Orimattilaan, jossa hän tutustui paikalliseen yritykseen.

Lisää pääministerin kierroksesta keskiviikon Etelä-Suomen Sanomissa.

Tommi Forsman
tommi.forsman@mediataloesa.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi