Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Hollolassa olivat asiat liian hyvin Lahdesta katsottuna, mutta eivätpä ole enää

Olen kuullut terveydenhoidon edustajan kertomana, että Hollolassa terveydenhoidon palveluja piti määräyksestä huonontaa, jotta lahtelaiset ja hollolalaiset ovat ns. samalla viivalla PHHYKY:ssä. Hollolassa olivat asiat liian hyvin Lahdesta katsottuna, mutta eivätpä ole enää.

Vesilaitosyhdistyksen toimitusjohtaja on huolissaan kaupunkien vesihuollosta, veden riittävyydestä. Lahti pitää etunaan kenkätä vettä ulkomaalaisille.

Iitin kunta laittoi puoli miljoonaa euroa moporinkiin noin vaan. Kymijoen silta Harakkakosken yli jäi rahatta perusteena maisemalliset arvot. Eihän se Repovedenkään riippusilta mikään ruma ollut. Olisiko uuden harkinnan paikka. Voisi ehkä nousta suosioon päiväkohteena.

Viisikon tosi-tv-lähetys päättyi Paateron pikaparantumiseen.

PH-jäteyhtiö korottaa jätteenkäsittelymaksujaan sekä ekomaksuaan, jotta voi maksaa omistajakunnilleen enemmän osinkoa. Eikö verotusyksinoikeus olekaan enää kunnalla ja valtiolla?

Hyvä kirjoitus, Veikko Nurminen 9.12. Ja kuka ostaa vanhan asunnon, jos haluaisi muuttaa uuteen, ehkä vähän pienempään? Myös Marianne Kämin kirjoitus niin oikeaan osuva. Aivan järjettömiä nämä isot kolossit, kuten Lähteen monitoimitalo.

Onkos valtakunnan unilukkari nukkunut viime viikot, kun ei ole jyrähtänyt eikä näytä jyrähtelevän oikeutetusti viime viikkojen suhmurointiin hallituksessa.

Samaa mieltä kirjoittajien kanssa. Pelsujen koko johto vaihtoon! Pelaajien syyllistäminen seis.

Paaterolla nopea toipuminen, kun sai ministerinsalkun?!

Kyllä se vaan on niin, että jos omakotitalo on kestänyt 100 vuotta asuttuna ja hoidettuna, niin se on paljon arvokkaampi ja kalliimpi, kun 1–50 vuotta vanha talo. Älkää antako välittäjän aliarvioida, trendit tulee ja menee.

Salpakankaalla oman auton mittarissa 70 km tunnissa, todellisuus noin 63 km tunnissa! Ehkä sen takia menevät ohi?

Sinulle, joka olit Hämeenkoskella itsenäisyyspäivän juhlassa punainen villatakki päällä. Näinkö halpa juhla oli sinulle? Eikö ollut tummaa puvuntakkia sopivaa? Kyllä ihmettelimme moista pukeutumista! Mukana ollut

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, eli sitä että hallituksen ministerit kahahtavat keskenään kaikkien aikojen kissatappeluun!

Kansanedustaja Eva Biaudet on ansiokkaasti puhunut al-Holin lapsista. Nyt olisi tekojen aika. Joululoman aikana hän voisi mennä paikanpäälle vaikkapa SRP:n soppakanuunan hoitajaksi!

Kyllä on aikoihin eletty, syrjintäsyytösten pelossa valitaan ministeriksi tyttösiä!

Nuori, kaunis nainen, toistelit kännykkääsi kaksitavuista v-alkuista sanaa. Häpäisit kehosi ja koko naiseutesi kielenkäytölläsi. Suren ällöttävää puhetapaasi.

Nyt Lahti suurimpana hykyn omistajakuntana haluaa yhtä surkeat terv.asemat muuallekin, kun itselläkään ei ole vuosiin ollut. Hollola maalitauluna. Rahkonen & co, nyt reagointia!

Suomen pitää erota EU:sta, että suksi alkaa luistaa. Norja ei kuulu ja voittaa kaikki hiihdot.

Suomen ulkoministeriö ei tiedä mitään, eikä koskaan mitään esim. Syyriassa! Thaimaan tsunamin aikaakin kannatti kysellä ruotsalaisilla! Turhakkeita!

Suomen valtiontalous on nyt hyvässä hoidossa, kun saimme Sokoksen kassaneidin pääministeriksi!

Soten kaatumisen (jarrunaisena SDP:n Krista Kiuru ) takia PHHYKY menetti 40 milj. euroa; seurauksena mittava säästöohjelma ja mm. lähiklinikoiden sulkeminen. Sama Kiuru sanoi keväällä, että 0,7 hoitajamitoitus tulee parin tunnin työllä. No ei tullut, vasta v. 2023 ja sotesta ei ole tietoakaan.

Taitaa olla ministerin pesti ihan kulissihommaa, kun reilut kolmekymppiset voivat johtaa mitä ministeriötä tahansa.

Elämme perverssiä aikaa. Sallitaan tes-shoppailu ja sukupuolella shoppailu. Molemmista lasku veronmaksajille.

Olen järkyttynyt tästä lasten johtamasta hallituksesta. Äkkiä uudet vaalit, että saadaan asioita ymmärtäviä ihmisiä johtoon.

Hei hyky, "tapetaan" työntekijät säästöillä ja asiakkaat maksuilla.

Perhepäivähoitaja Lahdessa: miksi ulkoilutat lapsia jo kahdeksan aikaa aamulla ja välillä aikaisemminkin. Tätä jatkunut vuosia!

Turvapaikanhakija ei saanut turvapaikkaa, mutta pyörittää montaa suomalaistyttöä yhtä aikaa. Kihlaa ja lupaa häät ensi vuodeksi. Sormus rihkamaa. Nimimerkillä yksi uhreista.

Voi hyvää päivää. Hallituksessa 12 naista ja 6 miestä. Missä se tasa-arvo?

Hyvä ystävä -periaatteellako nykypäivänä ministereitä hallitukseen valitaan? Jo on aikoihin eletty.

Miten on mahdollista, että kaikki menneiden vuosien omistajaohjausministereiden mokat työnnetään demareille?

2 dl pienempi bensankulutus, kun et käytä sumuvaloja turhaan! Pimeys ja pieni sade ei lain mukaan salli sumuvalojen käyttöä muutenkaan.

Kiitos Timo Taulo näytelmästä Mäkikadun lapsista, Iso-Antista, Jepuliksesta, kaupungintalon näytelmästä, mitkä veivät meidät mielikuvissamme vanhaan Lahteen sadun merkeissä. Kiitos Timo.

Miten Paateron sairasloma loppui niin sopivasti?

Asiaristiriita, Erhola puhui poikansa kanssa tv-ohjelmassa huumehelvetistä, mutta on valmis työssään lopettamaan keskussairaalan lasten ja nuorten psyk.palvelut! Luulisi puolustavan näitä palveluja, joita on itse saanut.

Miksi ihmeessä hyppyrimäkiä tykitetään tekolumella? Ai niin, nehän on vain kaupungille näön vuoksi. Energiansäästöäkö vihreä kaupunki?

Kiitos Joona-opiskelija Kaarikadun päiväkodista! Meidän muksut tykkäävät ja lähtevät mieluusti päiväkotiin, kun tietävät sun siellä olevan. Olet niin oikealla alalla, kiitos.

Ruotonen, just sitä "vääntöä" ei nykyautoissa ole. Vanhan ajan diesel-mersukin läks liikkeelle 2. la, jopa 3. la, eikä sammunut millään!

Kiitos Kariniemen Lions. Olitte taas markkinoilla 4.12. arpakaupalla keräämässä varoja vähävaraisille lapsiperheille joulun iloa tuomaan.

SDP nyt taitetun indeksin kaatoon.

Kiitos FC Reippaalle, hyvin järjestetystä kerhotoiminnasta Mukkulan kuplahallissa, toivottavasti toiminta jatkuu!

Kun punainen ja vihreä väri sekoitetaan, tulee ruskeaa. Kaikkihan sen tietää, mikä myös on ruskeaa.

Mitä Haavisto on tehnyt väärin? Ei ole ensimmäinen kerta, kun persut on osoittanut jotain syylliseksi. Totuus ihan muuta.

Nyt tarttis Pelsut kaivaa sitä ammattiylpeyttä kehiin, sillä kyllähän te osaatte pelata, jos tahtoa löytyy tsemppiä. Toivoo mummelit 70 v.

Kiitos kaikille teille, jotka olitte mukana järjestämässä 150 vuotta Nastolaa -tapahtumaa Taarastissa!

Sydneyssä aina upein ilotulitus joka vuosi?

Sain 3h+k Keski-Lahdesta hyvästä talosta halvalla, kun sijoittajat siirtyivät 3 vuoden lyhennysvapaisiin uusiin. Kohta niitä tupsahtaa myyntiin ja paljon.

Kiitos Jukka Oksaharju (ESS 5.12.) viisaasta ja faktoihin perustuvasta kirjoituksesta.

Linnan juhlien puvut on arvosteltu, mutta kuinka monella oli samanlaiset korut kuin Jenni Haukiolla?

Pitäisikö sinne Keniaan viedä äitiyspakkausten sijaan ehkäisyvälineitä. Ruoka loppuu ja lapsia vaan tehdään lisää?

Oli kiva käydä jalkarannan S-marketissa kello 10. Kassatyttö sai päiväni iloiseksi. Ottakaa muut mallia.

Se on vaarallinen tauti tuo muistisairaus. Se koettelee erikoisesti päättäjiä. Toimiikohan siellä Arkadianmäellä työterveydenhuolto vai pitäisikö käydä julkisella puolella?

Eikö asianajajan pidä tuntea kaikki lait? Miten asianajajaliiton vpj:n mielestä 13 vuotta vanha laki on sen verran tuore, ettei sitä vielä tunneta! Noloa edes tunnustaa noin!

Huvittuneena seuraan viher-vasemmiston kaksinaismoralismia. Puheet eduskunnalle ja virkamiehen mahdollinen painostaminen ovat ok, kun sen tekevät "omat". Eräät ministerit saivat aikoinaan lemput tekstiviesteistä ja fakseista, pikkupullaa verrattuna nykymenoon. Vihapuhetta? Heh.

Jukka Oksaharju. Palkkoja pitäisi laskea? Miksi meillä esim. ruoka 30 % kalliimpaa kuin Euroopassa? Ei johdu tuottajista, vaan välistävetäjistä. Jos palkalla pysyy just ruuassa, ei ostella ylimääräisiä. Mistä sitten yritysten tulos tehdään? 50 000 ylimääräistä paperinpyörittäjää valtionhallinnossa nostaa veroja. Kulut hallintaan, puhukaa vasta sitten palkkojen alennuksesta.

Mitä elämää muka löytyy Launeelta, Karismasta ja Renkomäestä? Onko marketeissa luuhaaminen elämää muka?

Esalainen. Hyvä kirjoitus ESS 8.12. Samaa mieltä.

Sinikka Savonen, kiitos hyvästä kirjoituksestasi 6.12. Kannattaisi monenkin miettiä sen luettua. Koululaisten osallistumista joulujuhlaan käymällä kirkossa, se on aina kuulunut joulunaikaan eikä ketään pahenna.

Vielä lemmikkieläimistä, eläimistä ei sanota hän. Meillä ollut kissi 17 vuotta. Se on hyvin hoidettu, sen on ollut hyvä olla meillä. Se ei ole hän.

Su-urheilusivujen helmiä: lentopallomailan heiluttajat, salibandyn maanuoliainen. Miksei lattianuoliainen vrt. jäänuoliainen? Hieno juttu Sammalistolta LASB:n pelistä, värikästä sanan käyttöä.

Veljeni on vielä poikahenkilö, kun ei ole löytänyt mieleistään aviohenkilöä.

Salpakankaan rekkaonnettomuuden jäljiltä on alikulkutunneli edelleen käyttökiellossa, mutta siitä vähät välitetään ja viedään jopa lapsetkin vaaranpaikkaan. Tunnelin katon reuna on sen näköinen, että minä en ainakaan menisi siihen alle, varsinkin, kun yläpuolella kulkeva liikenne sitä koko ajan täristää.

Mun pikkusysteri mainitsi silikonin levittämisen kaakelisaumoihin olevan rentouttavaa. Aarrgh. Toka kerros peitti ekan pahimmat kolot, kolmas ehkä ok.

Koko poliittinen teatteri kansanvallan irvikuvaa! Koko klubi vaihtoon!

Kaitaisen Marja puhuu asiaa (ESS 8.12). Lopetetaan jouluaaton vietto. Se Marian lapsi syntyi vasta seuraavana päivänä. PS. Suomessa allakan pito on pitkään ollut monopoli. Vasta nyt seinäkalenterien hinnat ovat alhaalla.

Rinne nauraa paskaista naurua ja huseeraa taka-alalla.

8.12. Herralantielle levitetty suola. Miksi näin? Lisääntyneen raskaan liikenteen takiako? Suolaus pilaa pohjavesikaivot, korvaako kunta?

Jos vakio jakaja ei kohta tule takaisin Vääksyyn, ja lehti tule ajoissa, lopetan tilaukseni. Ei kiinnosta enää illalla lukea.

Kalliita minuutteja. Kiky-sopimus lisää keskimäärin päivittäistä työaikaa 4 minuuttia. Arkipäivät laskien vajaat 6 minuuttia. Satatuhatta ihmistä pannaan lakkoon mokoman takia. Veikko Lavin kappaleessa Kotkan Kerttu on kysymys "Mihin häipyikään minulta järki?" Levy sopisi soimaan ay-temppeleitten holveissa.

Millä tavalla ESS hyvittää meitille tulemattomista lehdistä, joilla ei ole sähköistä lukumahdollisuutta?

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi