Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Ruokahävikki vähenee punnituilla itsepalveluannoksilla

Ruokahävikki vähenee punnituilla itsepalveluannoksilla. Kokemukseni Askon alueen työpaikka- ja asiakaslounaalta sekä K-market Hollolan salaattibaarista. Maksu annoksen painon mukaan on myös oikeudenmukainen. T. Anneli

Vihreät unohtavat, että elämisen hiilijalanjälki on pohjoisessa etelää paljon korkeampi ja Aasian ja Afrikan muuttoliike ja nopea väestönkasvu vain pahentavat ilmasto-ongelmaa.

Eipä näkynyt pääministeriä joukkoineen marssimassa asunnottomien tapahtumassa.

Hyvä ja tosi kirjoitus syömisestä Irma Gyntheriltä (ESS 22.10.). Asia on juuri noin, ja olen tasan samaa mieltä. Siinä asiaa kaikille vouhottajille.

Uutisten mukaan pitää tehdä anomus bensan ja dieselin ostoon. Onhan siinä taas valtion virkamiehille lisäpaikkoja ja kai konsulttifirmojakin apuun tarvitaan. Entäs kun päätöksestä valitetaan, taas lisää käsittelijöitä. Kauppaan on matkaa 15 km, saakohan luvan bensaan?

Yle Puheen aihepiiriltään kiinnostavassa keskusteluohjelmassa 21.10. hienojen vierasperäisten ilmaisujen lomassa rääkättiin suomen kieltä tunkemalla "niinku" joka niinku toisen niinku sanan väliin!

Suomalaisten kannattaa ehdottomasti ottaa jenkkien kevytliikunta ohjenuoraksi. Amerikkalainen katukuva osoittaa, että konsulttina on myös McDonalds.

Olisikohan vanhan konserttitalon korjaussuunnitelman ja remontin voinut tehdä kerralla niin, että talo olisi tullut kuntoon? Onko vanhat, homeiset (lue suojellut) pintamateriaalit ja rakenteet tärkeämpiä kuin ihmisten terveys?

Nyt aiotaan vierottaa lapset maidosta ja lihasta. Siitä seuraa puutostauteja ja kehityshäiriöitä. Nykyajan vouhotukset ovat itsessään sairaus. Kalliiksi tulee yhteiskunnalle tulevaisuudessa.

Hollolassa lienee käynyt samoin kuin Lahdessa ja Asikkalassa, että kunnallislaki on unohtunut tässä maailman melskeessä.

Talviaika = pimeä aika, kesäaika = optimismin ja valoisuuden aika, miksi pitäisi taantua takaisin talviaikaan?

Kiitos Irma Gyntherille hyvästä kirjoituksesta mielipidesivuilla. Ilmanvaihtovouhot keksineet taas jotakin uutta, mikä ei toteudu. Esimerkiksi ruumiillista työtä tekevät ei yksistään rehuilla jaksa, eikä urheilijat.

Tavallaan se ylin yrittää omilla puheillaan vesittää selkeäksi muuttuneet järjestelyt ja luoda härdelliä svedujen tapaan jatkuvalla säätämisellä.

Pitäisi miettiä ensin, mitkä ovat ne vahvuudet ja mitä on protestien takana ja kuka valittaa kiusaamisesta eikä luulotella ymmärtävänsä. Totuus esiin.

Muistathan sitten Pokko Lemminkäinen täydentää CV:täsi Lahden konserttitalon remontin vastaavan pääsuunnittelijan ominaisuudessa. Ei niitä kukaan kuitenkaan lue. Töitä on jatkossa jonoksi asti.

Oot varmaan kuullut narsisteista ja miten ne pyörittää omaa sirkustaan taitavasti. Ja oot varmaan kuullut totuuden torvista, jotka sanoo asiat ulos.

Voi masennuksen masennus! Kohta siirrytään talviaikaan ja töitten jälkeen on pilkkopimeää. Masentaa ei voi ulkoilla kauheaa.

Mitäs, jos me suomalaiset ei vaan käännetä kelloja taantuma-aikaan, vaan jatketaan tällä kesäajalla eikä kuunnella muita hössöttäjiä. Pitäkööt muut talviaikansa, jos eivät ymmärrä hyvän päälle!

Unohtui sanoa: mun mielestä ei ole tärkeää valittaa, kun joku kiusaa. Tärkeämpää on nostaa esiin totuus kiusaajasta ja hänen ajamistaan rakenteista.

Sankarit kun pyrkivät manipuloimaan rakenteita mieleisikseen, jotta pääsevät oikein luvan kanssa säätämään kaikesta mahdollisesta asiasta. Tekis töitä.

Sivistysmaa Kiinassa työnhakijoilta kysytään aina horoskooppimerkki. Skorpioneja ja neitsyeitä ei oteta töihin, koska eivät sopeudu työyhteisöihin.

Päästöt. Suomi on oikein mallimaa. Kaikki mitä EU määrää, Suomi heti. Suurin osa maista työntää paskaa ilmaan. Ei mitään väliä. Minne ne päästörahat häviävät. Me köyhät eläkeläiset ja muut maksetaan. Pallo pyörii ja tuulee, ilmat menee sekaisin. Kiinan paskatkin tulee Suomeen laimeempana. Suomen panos on kun pierua rievussa.

Kävelyteiltä liukkaat puiden lehdet pois ja talvella hiekkaa. Nastolassa ei uskalleta ulos. Lahti hoida hommas, tai ulos.

Miksi aina kadehditaan omassa asunnossa asuvia. Sen saamiseksi on tehtävä töitä, oltava ahkera, säästettävä, luovuttava monesta muusta ja jatkuvasti huollettava ja korjattava ja maksettava itse. Etkä saa mitään yhteiskunnan tukia.

Hämärätunnist. säätömahd. löytyvät: Alfa Romeo, Audi, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo, Lexus kaikista, tai osasta malleja.

Järki käteen päättäjät! Turhaa vouhkaamista ilmastopäästöistä Suomessa. Suomi pieni maa kuin 'pisara valtameressä'. Tässä kaikessa tulisi saada heräämään saasteita paljon tuottavat maat, kuten Intia, Kiina, Venäjä. Aiheutatte paljon ahdistusta lasten ja nuorten parissa. Heillä muutenkin paineita.

Voi teitä päivänvalojen käyttäjät, tahallanne ymmärrätte väärin. Myös päivisin voi olla kovinkin hämärää/sumuista, joten ei ne nappulat, joita pitäisi käyttää taida ihan hallussa olla?

Suomen rataverkko on rakennettu Venäjän keisarikunnan rahoilla nälkävuosina.

Voi hitsi, olikohan nyt matalapaine, kun sytytin leivinuuniin tulet.

Jostain kumman syystä sodan jälkeen oli varaa jättää kerrostalojen väliin kunnon piha-alueet puineen ja pensaineen. Emme me kaikki suomalaiset halua pakkautua kaupunkien liian tiiviisti rakennetuille asuinalueille. Toivon poliitikoilta viisautta pitää koko Suomi asuttuna.

Seinäjoella ei köyhät ja kippeet pärjää.

Kaupunginjohtaja Timonen. Käyttääkö Lahti vanhuksiin ja sairaisiin enemmän kuin muut vastaavat kunnat Suomessa asukasluku ja ikäjakauma huomioiden?

Kierrätyskeskus Patina loppuu? Valtuutetut, oletteko kuulleet että Lahti on valittu Euroopan ympäristöpääkaupungiksi 2021! Tutustukaa Patinan hienoon toimintaan!

Kyllä on syrjäkylillä hyvä seurata maailmanmenoa niin on paremmin tietoinen kaikenmaailman rosvojen ja hyväksikäyttäjien keinoista ja yrityksistä.

Seuraavalta tippuu legot. Kun käännyt Kivistönmäeltä Mukkulankadulle, niin oikeanpuoleinen kaista päättyy! Et voi katsomatta rynniä vasemmalla kaistalla suoraan menevän kylkeen! Ja kaikki olette olleet mieskuskeja! Idiootit!

Ristus, että toi naudanliha on sitten hyvää! Aimo annos menee joka päivä. Halpeneekin varmaan kohta, kun syöjät vähenevät. Sikaan en siirry!

Viime kunnallisvaalit johti demareiden ja persujen voittoon. Molemmat ovat nyt sitoutuneet kokoomuslaiseen politiikkaan. Kokoomus voitti ilman vaalivoittoa!

Viimeisimpänä Euroopan maana Slovakia kieltänyt turkistarhauksen. Suomessa vielä annetaan tekohengitystä häpeälliselle alalle, joka kuolee vielä pois.

Loistava idea määrätä bensiinin ja dieselin myynti ostokortille laitettavaksi. Sota-aikana syntyneenä muistan vielä elintarvikkeiden osto-oikeuden ostokorttiin perustuen ja pitäisi kai viinakortitkin ottaa jälleen käyttöön. Missähän näitä älykköjä oikein kasvaa?

Lehtimäen Liikenne päässyt taas otsikoihin (ESS 23.10.). Mitä muutakaan voi odottaakaan, kun ei noudata lakia.

Suunnitteleeko Aalto-yliopisto ottavansa bensa- ja dieselasiassa sota-ajan säännöstelykortit käyttöön?

Kirjoitit asiaa Jukka Koivisto, Hollolan terveyskeskuspalvelut ajettu alas. Yksi näistä päättäjistä oli hollolainen ministeri, joka kertoi, kuinka palvelut saa yhdeltä luukulta. Nyt ei lääkäriin meinaa päästä miltään luukulta, kokemusta on yrityksiin.

Iltalehti uutisoi näyttävästi "vauva syntyi Bemarin etupenkille", tekstistä selviää malli, eli X 1. Onpahan "oleellista" tietoa!

Tuntuu ankealta, todella ankealta, palata valinnanvapauskokeilun jälkeen omalle terveysasemalle.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi