Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Mistähän saadaan asukkaat kaikkiin näihin Lahessa suunnitteilla ja rakenteilla oleviin kerrostaloihin?

Vanhusten määrä lisääntyy, syntyvyys laskee ja Lahdessa väki vähenee. Mistähän saadaan asukkaat kaikkiin näihin Lahessa suunnitteilla ja rakenteilla oleviin kerrostaloihin?

Eikös meillä nyt ole asiantuntijoita asettaa valtion töihin, kun pojat ja tytöt keskittyy vain syyttelemään toisiaan eikä osaa muuta = poliitikot!

Kilpaurheilijat ovat nykyaikainen vastine antiikin gladiaattoreille! Hyi, meitä katsojia!

Lahti on ihana kaupunki! Salppurilla polkuja liikkujalle siistissä metsässä riittämiin ja mausteena ihanaa leivän tuoksua, Pikku-Veskulla ja Veskulla joutsenperheet ja upea ruska rantaraitilla, Radiomäeltä upeat maisemat. Lisäksi hieno keskusta kahviloineen. Nautitaan!

Kiersin rautakauppoja ja rakennustarvikeliikkeitä tarkoituksella ostaa kemikaaleja ja sementtilaastia kestävät EU-sertifioidut suojakäsineet. Sellaisia ei löytynyt allergisille käsilleni. Ainoastaan ala-arvoista tuonti roskaa halpatyömaista. Löytyykö kotimaista sertifioitua valmistajaa.

Kuntatalous oli niin kauan kunnossa, kunnes keksittiin sana koordinaattori.

Opiskeleeko ulkomaalaiset Suomessa ilmaiseksi?

Suurin syyllinen Suomen talouden tilanteeseen ovat palkanmaksajat, kun eivät ole korottaneet palkkoja moneen vuoteen tai maksa palkkaa, jolla pärjää. Tässä syy myös alhaiseen syntyvyyteen. Löysätkää kukkaron nyörejä ja korottakaa palkkoja!!

Ei missään nimessä hoitohenkilöitä saa vähentää. Kaikkien terveydenhoito silloin vaarassa. Vanhusten- ja kotihoidon henkilökuntaa lisää sekä palkat paremmiksi. Tämä teiden sekä talojen rakentaminen on ihan turhaa rahan tuhlausta. Missä näiden nykyisten päättäjien järki on?

Lahden kaupunkiliikenteen sujuvuus näyttää edellyttävän, että valkoiset, vanhat BMW:t saavat kaksi kaistaa risteyskäyttöönsä. Jos muut käyttävät toista kaistaa, nousee keskisormi ikkunasta. Nimim. Kääntyvät etupyörät

Kyllä poliisilla on sama laki kuin muillakin kansalaisilla rattijuoppousta koskien, mutta nyt taisi olla kravatti löysällä käräjäoikeudella.

Eiköhän DI-teknokraatti ymmärtäne ilmasto- ja muista ympäristöasioista yhtä paljon kuin sika polkupyörästä?

Kaikki eivät näköjään muista, ettei sähkön siirtomaksua ole aina ollut. Ilman sitäkin kykenivät rahoittamaan verkkojen rakentamisen, ja tekivät vielä voittoa. Nyt otetaan löysät rahat pois hölmöiltä.

Miten vanhustenhoidon kuluja voidaan laskea, siihen ei lisä rahaa löydy? Mutta turvapaikanhakijoiden/ laittomasti maassa olevien piikki on auki tappiin asti. Nuortenkin on hyvä tiedostaa rahan jaon tärkeysjärjestys.

On hyvä, että arvioidaan syy-seuraussuhteita. Näppis 7.10. Jos kuolemaan johtaneeseen sapelin kalisteluun olisikin syyllistynyt ulkomaalaistaustainen henkilö riitäisikö ymmärrystä? Oletan, että Näppis olisi raivosta punaisena.

Viljasiiloa muistuttava kirkko maailmanperintölistalle? Huh hei noitten "hullujen" heittoja.

Kyllä meillä setämiehillä on vaikeaa. On niin tuskallista todeta olevansa väärässä ja osasyyllinen.

En ole kuullut kenenkään kuolleen naudan- ja/tai sianlihan puutteeseen. Air

Huom. Välittäjät. Remax, OP ym. Se oma pärstä ei ole tarpeen myynti-ilmoituksissa. Puoli sivua omia naamoja. Laittakaa se tontin koko ok-taloihin. Se on tärkeä.

Samaa mieltä Kuopion suruliputuksesta. Vähänkin isommassa tragediassa liputetaan ja suruvalitellaan presidenttiä myöten ja tuomitaan tapaus. Yhtä traagisia ovat yksittäiset henkirikokset ja onnettomuudet!

Narun päässä kulkijat tuo isot koiransa kuoroharjoituksiin, talojen nurkille. Ei ole oikea paikka kuorolle, meteli on kuin ukkosen jyrinä, järki hoi!

Nastolan monitoimitalon työmaalla kävelytien ja ajotien välisellä alueella tehdään kaivuutöitä, niin että kaivurin ympärille on laitettu valkoinen portti ja kävelykielto merkki. Ihmiset kävelevät valkoisen portin läheltä kävelytien puolella, ja rakennusmies valvoo kaivuutyötä. Nyt kysymys kuuluu: Onko kävely kielletty kävelytien tai ajotien puolelta? Laita se valkoinen portti ja kieltomerkki kävely- ja ajotien eteen, niin että läpikulku ei ole mahdollista. Kiitos.

"Otan kuitin ihan ilman kysymättäkin". Minun kouluaikanani tuota ei olisi hyväksytty, vaan oikeaoppisesti se olisi kuulunut: " Otan kuitin ihan kysymättäkin."

Mieti koulu- ja työpaikkakiusaaja, mitä kiusaamisesi saattaa aiheuttaa jopa sinulle!

Miksi Hollolan uimahallin parkkipaikka on tupaten täynnä aitoja, kun samaan aikaan Heinsuon koulun toisella puolella on reilusti tyhjää parkkitilaa?

Hyvinvointiyhtymän johtajien pitäisi ensimmäiseksi puolittaa oma palkkansa. Silti se olisi suurempi kuin sairaanhoitajan palkka, vaikka johtajien työ ei mitenkään voi olla vaativampaa tai edes yhtä vaativaa kuin sairaanhoitajan työ on.

Tiedonvälitys taantuu, kun kokeneet ammattitaitoiset tiedottajat ja/tai toimittajat irtisanotaan. Tilalle otetaan nuoria ja kokemattomia "digiosaajia".

Te-keskus: vuokratyöyritys.

Miksei mediassa kysellä näiden konsernipalvelujohtajan johdannaiskauppojen perään? Kyllä hehkutetaan, kun vanhustenhoidosta säästetään. Mika pelaa näillä rahoilla!

Ruotsissa peritään kaikilta niin sanottua hautamaksua noin 400 euroa vuodessa, Suomessa vain seurakuntien jäsenet ovat maksajina. Esimerkiksi Lahdessa 1,5 %:n kirkollisvero palkka-, eläke- ym. ansioista, myös yrityksiltä peritään. Tasa-arvon nimissä meilläkin pitää periä joku yhteinen maksu kaikilta, ei enää vapaamatkustajia!

Nuori äiti, laita pienen lapsesi päähän hattu, kun työnnät häntä rattaissa kaupungilla neljän asteen räntäsateessa. Ei tarvitse ihmetellä, jos nykymenolla lapsesi saa korvatulehduksia tai sairastuu muuten.

Ei voi olla totta! Eilen Jalkarannan asukasillassa se selvisi. Lidl on tarjoutunut Salen tontille kauppiaaksi, mutta Hämeenmaa ei suostunut. Eihän kukaan olisi enää käynyt S-marketissa. Voi!

On tuolla liikenteessä kummaa porukkaa. Takavaloja ei saada päälle millään, mutta sumuvaloja kyllä käytetään luvattomina lisävaloina.

Eikö Green Capitalin työntekijöille löytynyt kaupungin omia työtiloja? Paljonko Dooroomin vuokriin menee?

Kävin tänään Kelassa! Hupsista! Astuinkin kynnyksen yli aikahypyn itäiseen Arabimaahan?

Saapas nähdä, kun nostetaan noi rupiset eläkkeet ym., miten repivät takaisin veroilla ja asumistuen laskemisella ym. seli, seli kiristyksillä.

Kyllä pelottaa tulevaisuus! Ihmisiä irtisanotaan ja lomautetaan joka puolella, silti jotkut eläkeläiset tekevät töitä ilman minkäänlaista myötätuntoa niitä kohtaan, jotka ovat vaarassa joutua työttömiksi tai lomautetuksi! Solidaarisuutta tarvitaan nyt, jos inhimillisyyttä löytyy!

Hylkimiskyky ja kiusaamiskyky ovat klikkiytymiskyvyn osia, myös itsessä. Se mihin keskittyy, lisääntyy. Paikallisesti sovittu.

Kuulostaa samanlaiselta satusedältä kaupunginjohtaja Timonen kuin pääministeri Rinne ja ministeri Kiuru. Olipa kerran Lahti...

Kaup.joht. Timonen esitteli talousarviota. Siinä ei näy turvapaikanhakijoina Lahteen muuttaneiden kuluja kaupungille? Heitä asuu Lahdessa paljon. Veronmaksajat haluavat tietää heistä aiheutuvat kulut, miksi ne salataan kaupunkilaisilta?

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi