Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Hävittäjien hinnalla saisi noin miljoona dronea, jotka näyttävät olevan tehokkaampia kuin hävittäjät

Hävittäjien hinnalla saisi noin miljoona dronea, jotka näyttävät olevan tehokkaampia kuin hävittäjät. Lisäksi ne voitaisiin valmistaa Suomessa, jolloin 75 % työllisyysaste toteutuisi.

Nuuskan käytön lisääntymistä ei voida estää! Tuhlataan vain poliisien resursseja. Kävin vuonna -86 Kanadassa, jossa kannabiksen käyttö oli jo tuolloin verraten yleistä. Nyt se on vapautettu ja myynti ja virallisten jakeluteiden kautta. Nyt kannabis täysin vapautettu Kanadassa ja monissa USA:n osavaltioissa. Hallittu käyttö koskee myös nuuskaa. Ei se viinan kieltolakikaan mikään menestys ollut, salakuljetus räjähti.

Grahn-Laasonen, Sipilä ja Orpo "kehittivät" ammatillista koulutusta. Vaurioiden korjaaminen on aloitettu.

Hyvä pääkirjoitus 18.9. Etlarissa! Kyllä meillä räksyttäjiä riittää, vaikka jauhot omassa pussissa eivät kestä päivänvaloa. Milla Bruneaun valinnassa ei alun pitäenkään ollut mitään laitonta. Kateus vie kalatkin vedestä.

Olen aina iloinen, kun näen mopoauton nuorella opiskelijalla. On suojaa sateelta ja viimalta ja neljä pyörää alla. Hyvä! Vielä parempi olisi kevytauto.

Lapsille ei ole missään rajojen turvaa. Nastopolissa ei edes omaa pulpettia.

On hyvin järjestetty, ettei rikas eikä köyhä saa rahojaan mukaan tuonpuoleiseen

Hei Francis. Se johtuu siitä, että yhteiskunta, jota kuntakin edustaa, ei ole sama kuin liikeyritys. Vai miten laskisit lisäarvon esim. muistisairaille tai pitkäaikaissairaille? Tämä tuppaa unohtumaan täysin niiltä "ammattijohtajilta". Kuten Sipilältä ja Orpoltakin.

Lintujen viserrys muistuttaa ihmisten kieltä. Eduskuntavaaleissa saamme kuunnella, livertelyä, sirkutusta, huhuilua sekä vaakkumista. Kunnallispolitiikassa pikkulinnut laulavat. Työpaikoilla haukat vahtivat varpusparvea.

Pohjavesiä ei omista kukaan samoin kun hengitettävää ilmaa. Tuon takia Lahti Aqua rohmusi Hämeenkosken suuresta lähteestä vettä Lahden tarpeisiin. Tuon takia kuka vaan voi pullottaa vettä ja myydä sitä ihan minne vaan. Sitä saa mitä tilaa.

Mukkulankatua on korjattu jo yli 3 kuukautta, eikä valmista tule. Voisiko tekn.ltk käydä katsomassa tehdäänkö tuntipalkalla. Kuka on työmaan mestari?

Aikamoisen kiivas autoralli käy Malskin kävelykatualueella ja pysäköintikin taitaa olla ilmainen.

Hyvä kirjoitus Pertti Salmi 18.9. lehdessä. Toivottavasti priorisoijat lukevat sen ja ajattelevat järjellä.

Isojen poikien ja tyttöjen hiekkalaatikkoleikki menossa Lahden valtuustossa. Kuka heitti ensin hiekkaa silmilleni... Minä heitän takaisin, vaikka äiti opetti toisin.

Käykää katsomassa Karjalankadun kaistaohjausmerkkiä Iso-Paavolankadulle tultaessa kaupungista päin, niin näette sen järjen tason, millä liikennettä ohjaillaan! Ihme, ettei tehty kavennusta, joka on opittu Lahdessa!

Vältä ostamasta halpatuontimaissa tuotettuja vaatteita. Muotivaatteiden halpatuotanto myrkyttää koko planeettamme.

Nyt on Milla valittu ympäristökaupunki veturiksi. Nyt pitäisi J. Rostedtin valita polttomoottorikaupunki veturiksi. Saavutus Pipon moottoripäristelyn jatko vakuutti.

Minulla ainakin tulee S-mobiilissa desimaalipilkku piste-näppäimellä.

Olenko ymmärtänyt oikein, että Kerinkallion päiväkotia oltaisiin lakkauttamassa? Launeen uuteen monitoimitaloonko kaikki lapset ängetään? Voisiko kaupunkitasolla tässäkin asiassa ajatella hieman kauaskantoisemmin. Lapsia lienee päivähoitojonossa koko ajan?

Toivoin, että "duunarihallitus" olisi tuonut jotain hyvää taviksille. Pettymys on kuitenkin suuri, polttoaineiden hinnan korotukset iskevät kaikkiin hyödykkeisiin joita pyörillä liikutellaan. Ei myöskään motivoi reissutyöhön. Ymmärsivätkö mitä tekivät?

Otetaan oikeasti kaupunkilaisten päästökauppa käyttöön. Esim. koirien kotien kulutus ja muut vaikutukset hiilijalanjälkeen.

Ei saada asioita kuntoon, ennen kun saadaan kaikki työhaluiset töihin. 6-tuntinen työpäivä, sitten valtion työtuki.

Usein Näppiksellä närkästytään, että ei ne koirat, vaan ihmiset. Käsittääkseni ihmiset hankkivat ja omistavat koiria. Roskaaminen ja sotkeminen on siis aina ihmisten aiheuttamaa.

Lahti vauhditti vihreäkaupunkihanketta siunaamalla Pipon päristelyn. On tietysti linjassa tämän "kaksnaamaringin" kanssa. Lopettaisitte tämän puliveivarisirkuksen.

Sunnit ja shiiat jatkavat vuosisatojen taistelua, ja meillä polttoaineiden hinnat nousevat. Näin elämänmeno vaikeutuu, Allah on suuri.

Ylilääkärin mielestä on kohtuullisesti huumeina käytettyjä lääkkeitä Lahden katukaupassa. Onpas lääkärillä otsaa kehua! Kohtuutonta, että saa tuolla asenteella johtaa Akuuttia! Ei mitään moraalia.

Miksi Lahden torille saa edelleen pysäköidä. Onko torisäännöllä mitään virkaa, jos sitä ei noudateta?

Olipa asiaton kirjoitus Markus Koskelalta 19.9. Seurakuntayhtymä kuitenkin vastannee mahd pian. Miksi ESS ei todellisuudessa vaadi minkäänlaista korrektiutta kirjoituksilta? Muodon vuoksi perää asiallisuutta, mutta julki tulee törkeyksiä?

Medianomin palkka? Palkka maksetaan tehtävän mukaan. Ei koulutodistuksen. Tietysti myös kysytään, mikä koulutus mihinkin tehtävään riittää.

Määrätään kaikille hameentapainen asu, kuten arabimaissa, jolloin ei tiedä, onko sisällä mies vai nainen. Sukupuolineutraalia!

Jotain en ymmärrä, tupakanpoltto on katsottu vaaralliseksi touhuksi. Samaan aikaa huumeiden piikittäjille pitäisi saada tilat, missä sallitusti käydään!

Lahdesta on tullut ikävä kaupunki, jossa joutuu väistelemään röyhkeitä nuorten miesten joukkioita, jotka syljeskelevät päin suomalaisia ohikulkijoita.

Hollolan kirjaston henkilökunnalle suurkiitokset hyvästä palvelusta monen vuoden ajalta. T. innokas lainaaja

Voisiko Lahden asioiden päätöksenteon ulkoistaa. Tulisi halvemmaksi, kun ei politiikkojen tarvitsisi matkustella.

Tuhannetko ei tarvitsevia, kannustettavia ja puhumisen arvoisia? Mulle on; kokoaikaisesti läsnäolleeksi suunnitellulla. Ehkä sinunkin yksi tai pari vuosikymmenissäni.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi