Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Siis okei moi, asun Lahdessa, enkä tiennyt, millainen paratiisi täältä löytyy!

Siis okei moi, asun Lahdessa, enkä tiennyt, millainen paratiisi täältä löytyy! Kiitos Anttilanmäki kyläjuhlista, että sai tulla ja hullaantua!

Näppiksessä oli kaksi kirjoitusta: "Raamatun mukaan maa on talletettu tulelle" ja että ilmastonmuutos on ilmoitettu Raamatussa. Kumpikaan kirjoittajista ei osannut selventää tekstiään ymmärrettäväksi. Kunhan jotain, ehkei niitä ole ymmärrettäväksi tarkoitettukaan?

Joka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa. T. Negatiivarit

Vesijärvenkadun yläpään hengenvaaralliset suojatiet eivät pelkästään ole jalankulkijan uhka, vaan myös ansa autoilijalle, joka mahdollistaa tekemään virheen. Kuka ottaa vastuun heti!

Lahti Green city, hah! Citymarket, Prisma, hampurilaisketjut ovat velvoitettuja siivoamaan myös lähiympäristönsä, joka on siivottomassa kunnossa, mutta ei tapahdu mitään?

Kiitos Erkki Herranen 10.8. kirjoituksestasi! Liian moni astuu suojatielle katse kännykässä, ympärilleen katsomatta. Yleensä nämä ovat nuorempaa ikäpolvea, oman kokemukseni mukaan. Liikenteen pitäisi tosiaan olla yhteispeliä, myös vastuun siitä.

Oliko Unkarin Orban ehkä oikeassa? Jos meillä olisi riippumaton perustuslakituomioistuin, eikä poliitikoilla miehitetty perustuslakivaliokunta oikeutta valvomassa, niin olisiko eläkeläisille palautettu indeksileikkurilla kavalletut 200 miljardia.

Eivät nämä ilmastokeskustelun "hakkaraiset" taida käsittää, kuinka itsekkäiltä ja typeriltä heidän perustelunsa välttää mitään vastuuta näyttää. Ei me, mutta isot pojat.

Ilmaston muutoksen suurimmat ongelmat ovat siellä, missä niihin ei voi kansainvälisesti vaikuttaa!

Ilmastohysteerikot, relatkaa jo. Ihmiskunnan vaikutusta ei pysty erottamaan luontaisesta ilmaston vaihtelusta. Maapallon ilmasto on hyvin monimutkainen kokonaisuus.

Miksi kaupat myyvät astianpesukonetabletteja, joissa on liukeneva muovipäällys? Niitähän tulee vesistöön valtavasti mikromuovia.

Kyllä Lahdessa on painonhallintaryhmiä, joissa saa as.tuntevaa ohjausta ja vertaistukea. Pudotan painoa PainonPudottajissa ja olen onnistunut.

Onneksi kesä ohi ja kaupunkiserkut yms. pois täyshoidosta maalaistaloista, kun ei pysty tekemään kuten eräs naapuri: Yksi oma lapsi perheineen saa täysylöspidon kotiin ja maalle. Muilla ei asiaa edes lyhyeen käyntiin.

Rinne ilmoitti, että poistetaan aktiivimallista leikkuri, mutta omavastuuajan lyhennys jää voimaan. Eli ei ainakaan työllisyyshalua lisää, kun karenssi on lyhyempi ja mitään pakkoa ei ole töitä hakea. Rinteen malli edistää näin työttömyyttä! Ja ne kiittää keille on mukavampi vain korvauksilla elää. Silleen.

Olisiko niin, että koirakeskustelussa joku trolli kirjoitta sekä puolesta että vastaan. Toivoen eripuraa, ja odottaa yhteenottoja kaduilla ja poluilla.

Reunakadun työmaaporukka. Salpakankaalta päin ajettaessa on ensin 30 km/h rajoitus ja sitten taajamamerkki. Siirtäkää se 30 merkki sen taajamamerkin jälkeen, muuten sen vaikutus kumoutuu välittömästi, koska taajamamerkki on 50 km/h ellei muuta rajoitusta ole heti sen jälkeen eikä siellä ole. Toiseen suuntaan on taajama päättyy eikä muuta merkkiä. Eli ajaa saa vaikka 80.

Ei ole opettajat ainoa ryhmä, keille tulee uusia tehtäviä ja niitä tehdään kotona. Tämä digitaaliaika tuo paljon uutta ja oppia täytyy ja päivää jatketaan kotona. Ilmaiseksi. Ja kaikilla ei ole edes sitä pitkää lomaa niin kuin opettajilla.

On sellainen kirjailija kuin "Väinö Kirstinä". Paljastiko hän henkilöytensä näin simppelisti? - Hopsu

Padasjoelta Lahteen 1960-luvulla liikennöi: Nieminen, Silvonen, Rantanen, Paunu, Rajala, Sukula. Nyt ei ainuttakaan pikavuoroja lukuun ottamatta! Mummot taksiin

Hieman tarkkuutta sinne Pippoon, jos alueella työskentelevät heiluvat juovuksissa ja pääsevät ajamaan.

Kyllä meni työssä käyviltä linja-autovuorot heikoksi. Lahti satsaa ennemmin huumeisiin ja saasteisiin kuin joukkoliikenteeseen. Vihreä kaupunki on huumepesä.

Lapsi käyttäytyy kurittomasti koulussa, niin se on aina opettajan ja rehtorin vika, harvemmin se vanhempien vika on?

Mene pankkiin tai sossuun kertomaan, mitä sinulta puuttuu.

Huh, kaupungin liikenneinsinöörin ylimielinen lausuma suojatie-asiassa toivottavasti ei ole laajemmin päättäjien ja viranhaltijoiden asenne.

Peltipoliisit liikenteen pahin stressitekijä! Pitkän matkan taittaja.

Kesäajan kannattajat, älkää sitten valittako, että koululaisten on vaikea herätä kouluun tuntia aikaisemmin. Kesäajassa sitten talvellakin.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi