Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Vaihtakaa keskustan lehmukset joihinkin toisiin puihin

Vaihtakaa keskustan lehmukset joihinkin toisiin puihin. Kaikki paikat ovat aivan tahmeana, kun puut valuvat. Ei voi kävellä, ei voi jättää autoa tai pyörää mihinkään parkkiin, kun tahma sotkee kaikki paikat.

VR tai Lahden kaupunki eivät tiedä, missä matkakeskuksessa/rautatieasemalla voisi invakortilla pysäköidä. Tietääkö kukaan?

Kävin taannoin eräässä abc-ruokalassa syömässä. Astioita viedessäni katselin ihmeissäni; ruokaa ei syödäkään kaikkea, mitä lautaselle haalitaan, vaan jopa puolet ruoasta kaavitaan jäteastiaan, siis isoja määriä. Eikä edes osata hävetä.

Saanko antaa puhelimeni kaverille lainaan, että hän voi lähettää viestin salaiseen numeroon, joka minulla on mutta hänellä ei ole? Teenkö väärin tai rikonko jotain lakia?

Ei koiraa saa pitää yksin 20 tuntia, pitää ilmoittaa eläinsuojeluun.

Miten presidentti Niinistö voi sanoa Antti Rinteellä olevan ministerikokemusta aika paljon, kun Rinne on ollut virassa vasta muutaman kuukauden?

Antti Rinteen kannattaisi keskittyä työllisyys- ja talousasioihin eikä puuttua juuri valitun pv:n komentajan tehtäviin. Suutari pysyköön lestissään.

Ihanko totta: Alkoholin tuonti voi kasvaa, jos veroja lasketaan...(ESS 9.8. s. A3) Ihan mykistyin! Oikeaa tietoa tuli sentään sivuilla A8–9!

Vieläkö pahempaa odotatte arvoisat päättäjät. Poistakaa Vesijärvenkadun valottomat suojatiet. Eikö jo riitä, kun 14-vuotias oli vähällä kuolla auton alle.

Lapsesta ei tunnu miltään karkkiraha tilillä, mutta omalta mummolta saatu ihan oikea raha on onnea ja rakkautta.

Olipa tänään perjantaina mukavannäköinen etusivu lehdessä. Oikein sielu lepäsi. Siinä oli kaupan ja kauppakeskuksen mainos. Ei hölmö mietelause hypänny heti esiin.

Uskovatko pyöräilijät olevansa turvassa suojatiellä ajaessaan? Laki erikseen kieltää tavallista suojatietä pitkin pyöräilyn. Siellä pyöräilevä on täysin lainsuojaton. Laki sallii merkityn pyörätien osana olevalla suojatiellä ajelun, mutta silloinkin on väistettävä poikittaista liikennettä tulosuunnasta riippumatta.

Sähköyhtiö tarjoaa hinnanalennusta kesken sopimuskauden. Nykyinen hinta 3,99, uusi olisi 3,79 snt/kWh ilman mitään perusmaksuja. Onko liian hyvä ollakseen totta?

Hyvä että Päijänteenkadun alkuun tehtiin tapahtuma-aukio. Jatkuvasti käytössä, tarpeeseen tuli.

Metsänomistaja tuntee, että hän menee kirkkoon, kun menee omaan muutaman hehtaarin lahoon kuusikkoon. Oli TV:ssä.

Voikohan omiinkaan verotustietoihin enää luottaa, kun verottajalla on tiedot ja tulostukset sekaisin!

Miksi ihmiset ovat nykyään niin itsekkäitä, oman navan ympärillä pyöriviä. Yksi ei mene töihin vaan kikkailee työttömyystuella järjestötoiminnassa. Toinen ei käy kaupassa, koska ei voi parkkeerata autoa sääntöjen mukaan. Kolmas veijari lihottaa itsensä, että saa lääkkeistä korvauksen mieluummin kuin tekisi elämäntapamuutoksen!

On se kumma, kun ei häiritse koiran omistajat eikä koirat. Autoilijat antaa loistavasti tietä, ainakin minulle. Ainoo, mikä nappaa on nämä kännykkää tuijottavat ihmiset.

Koiravero koiran painon mukaan. Luokka 1: koiran paino alle 5 kg; luokka 2: paino 15–30 kg; luokka 3: paino yli 30 kg.

Hyvät työnantajat, palataan asiaan, kun voitte antaa enemmän töitä kuin hävyttömät 4–6 tuntia viikossa! Terv. Hyvin kauan ilmoituksia seurannut

Minäkin yritin verottajan sähköistä. Ulkoistettu jollekin it-firmalle, jolla ei käsitys vähennyksistä. Vai oliko tarkoitus? Sekava, epälooginen. Jonot kasvaa verotoimistoissa.

Padasjoen kukkahattutädeille terveisiä, että kävin viikonloppuna Jyväskylässä, ja siellä ajettiin rallia keskellä kaupunkia, ja vielä päivällä, älkää vaan menkö sinne, ettette järkyty vielä pahemmin kun oman kylän meiningistä. T. Kylän pojat

Netti täynnä kuvia varastetuista pyöristä. Siis omistajan laittama kuva. Miten voi ottaa kuvaa jo varastetusta tavarasta? Vai etukäteen jo suunniteltu juttu?

Nyt saa Immilänjoen asukkaat nauttia lähes tyhjästä joesta, kun ovat juoksuttaneet Sala - ja Ruuhijärven pinnan niin alas! T: Rio Grande

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi