Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Virosta kyllä löytyy Suomessa "toimitusvaikeuksissa" olevia lääkkeitä suomalaisella reseptillä, halvalla

Suomen apteekeissa valitetaan lääkkeiden huonosta saatavuudesta ja syytetään lääketehtaita. Tähän on syyllinen Suomen valtion säästöt, sillä tehtaat myy sille, kuka maksaa. Virosta kyllä löytyy Suomessa "toimitusvaikeuksissa" olevia lääkkeitä suomalaisella reseptillä, halvalla. Näin säästöt...

Kun uutisissa 2–3 viikkoa sitten kerrottiin, että mustikat kypsyvät Etelä-Suomessa (=Espoossa), ihmiset ryntäsivät poimureineen ja ämpäreineen Tapanilan maastoon ja sotkivat koko mustikkametsän raakoja marjoja jahdatessaan.

Kävin Seinäjoella. Siellä vuosikymmeniä toistuneet kesätapahtumat ja kävijämäärät: Provinssi -rock 70 000 kävijää, Tangomarkkinat keskimäärin 100 000 kävijää vuosittain, Vauhtiajot 50 000 kävijää vuosittain! Seinäjoki sijaitsee Suomen äärireunalla. Lahden sijainti keskeinen, mutta ei ainuttakaan tuohon sarjaan mahtuvaa tapahtumaa, ei ainuttakaan!

Osaako kukaan sanoa, mitä tapahtumia Lahden Tapahtumapuistossa Mukkulassa pidetään? Kauhealla kohkeella sitä tehtiin, muttei ole käyttöä. Eipä.

On muutos ärsyttävän suuri. Koneellinen pauke joka sunnuntai. Eläkeläiselle, eikö riitä viikonpäivät. Kahvirauhaa vieraiden kanssa. Nauti kesäpyhästä.

Uupumusta ja kehon kipuja aiheuttaa omatuntoa vastaan toimiminen; ajatusasteellakin, saati ammatillisesti. Ilmastotoimi ja resursointi mykistää; välinpitämättömyydeksi ja jopa väkivallaksi asti.

Perussuomalaiset, lupasitte pudottaa työttömien ja keskituloisten verotusta, laskea polttoaineen hintoja, nostaa kotitalousvähennyksen määrää. Missä viipyy? T: kohta entinen äänestäjä

Kuka möläytti Sari Essayalle puheenjohtajatentissä "höpö höpö"? Saisiko hiukan käytöstapoja, kiitos!

Jos yliluonnollinen maailma on, tuskin se niin paha asia on kuin tietyt ryhmät esittävät.

Kehitysyhteistyöhön tuhat miljoonaa. Me annamme ja muut mielellään ottaa. Törkeää.

Suomi menettää nopeasti asemiaan EU:n päätöksenteossa. Uuden hallituksen ministerit ovat Brysselissä erakkoja ja virkamiestemme työstä täysin riippuvaisia. Joidenkin kohdalla huono kielitaito pahentaa tilannetta. Eipä löytynyt mielenkiintoa Rinteen puheen kuulemiseen.

Höpö höpö, Sipilä oli ehkä paras pääministeri 100 vuoteen! Saisiko hieman katumusta, kiitos!

Demokratian irvikuva EU-komission puheenjohtajan valinta. Molotov-Ribbentrop-sopimus on lähinnä samanlainen kun Ranskan ja Saksan kähmintä!

Sisäministerin (vihr.) ja opetusministerin (vas.) 2 valtiosihteerin ja 10 erityisavustajan palkkakulut kuukaudessa noin 80 000 euroa. Puoluejohtajina eivät kertoneet vaalikeskusteluissa, että eivät selviä ministerin hommista ilman avustajajoukkoa, joka koostuu puolue- ja ay-aktiiveista.

Vai pitäis piäministeriä ryhtyä kehumaan. Kele sentään. Itse on suden kuoppansa rakentanut. Kärsiköön.

En tykkää sanonnasta, sitä saa mitä tilaa, mutta viime sodissamme me saatiin juuri sitä.

On tämä Lahti tosi Green City. Kakkakin vihreää. Ainakin Jalkarannassa. Ainakin hanhien. Miten saataisiin koirienkin jätökset vaihtamaan väriä? Saisivat sitten kullanmurut kakkia poluille. Ei tarvittaisi muovipusseja. Kaupungintalon ideanikkarit töihin!

Vapauttakaa, että lounassetelillä saa kaupasta ruokaa, mitä haluaa. Pysyy vanhukset kunnossa. Nyt ei saa mitään normaalia ruokaa, tuoretta.

Voi myös kuulla, kuinka kandi ei noudata valmiilta lääkäriltä saamiaan ohjeita, "kun olen lähdössä pois enkä enää ole tekemisissä".

Sorarekkojen ratissa puhelin kädessä jatkuvasti. Rekka ei ole mikään lelu. Hommatkaa hands free, ennen kuin sattuu jotakin!

Nyt Lahden poliisit laittakaa tenat haalareihin ja rohkeasti vaikka isommalla joukolla häätämään ne moottoripyörät pois sataman jalkakäytävältä. Onhan se älytöntä, että jalankulkijat ja pyöräilijät ei mahdu kulkemaan siellä turvallisesti. Pyytäkää vaikka Stadista poliiseja avuksi.

Lämmin kiitokseni herrasmiehelle, kun jäljitit minut ja toit avainkukkaroni Levolla. Toivon, että saat sen hyvän teon tuplana takaisin!

Mikä romu- ja romuautovarasto on tullut Nastolaan?

Olipa hieno kesäteatteriesitys, Vanhan puukirkon tarina. Kiitos Ainopuiston teatteri.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi