Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Kohtuus pitäisi olla kerjätessäkin ja neljäsosa vuodesta kun lomaillaan yhteiskunnan kustannuksella, niin muistakaa, että se on täysin tuottamatonta aikaa

Opettajien työt ja palkkaus! Seuraan läheltä paria opettajaa ja voin sanoa, että harvalla alalla menee niin hyvin kuin opettajilla. Mediaanipalkka on n. 3900 e/kk. Millä muulla ammattiryhmällä on yli 3 kk lomaa vuodessa? No kansanedustajat, mutta heitä onkin vain 200. Koko ajan OAJ valittaa palkkauksesta ja että resursseja pitää saada lisää! Kohtuus pitäisi olla kerjätessäkin ja neljäsosa vuodesta kun lomaillaan yhteiskunnan kustannuksella, niin muistakaa, että se on täysin tuottamatonta aikaa. Me muut lomailemme 4+1 vko/v. Ja se palkaton tekeminen. Jos työpäivät on 5–6-tuntisia, niin kk-palkkaan ne 126 tuntia ns. palkatonta varmasti mahtuu!

Akuutissakin voi saada hyvää ja huonoa hoitoa lääkäristä ja hoitajista riippuen. Kesäkuun alkupuolella sain hyvän hoidon vaivaani, loppupuolella erittäin huonon hoidon ja kohtelun. Edes tarvittavia ohjeita kotihoitoon ei annettu suullisena eikä kirjallisena.

Ferrarit jäivät Äänekoskella täysin oikeutetusti poliisin haaviin, kun ajoivat reilua ylinopeutta ja muutenkin aiheuttivat vaaratilanteita ohituksillaan. Seurauksena sakot ja matka jatkui. Tavallisen auton omistajalle samasta ylinopeudesta sakot ja väliaikainen ajokielto. Onpa oikeudenmukaista!

Työttömyys häviää, kun työttömyyskorvaukset lopetetaan, ei tarvis kymmeniätuhansia ulkomaalaisia tuoda töitä tekemään. Ajatelkaas sitäkin hiilijalanjälkeä.

P. Lehtinen kirjoitti ihmisen itsekkyyden aiheuttamista huonoista asioista. Ja että miten pitäisi elää paremmin, oikein. Luetteli hyviä elämänohjeita sanoen, että ovat uskonnon ohjeita. Vaan nepä olivatkin yleisiä humaanisia ohjeita. Ei uskontomme silleen ohjaa.

En ole erityinen Antti Rinne fani. Ihmetyttää kuitenkin kansan vappusatasesta puhe. Suurempiakin ja tärkeitä "lupauksia" on jätetty täyttämättä, vaikka niitä on jauhettu vuositolkulla. Ennen lapsena narrattiin toisiamme lupauksella: Saat multa satasen...

Ei taida mennä DNA:lla kovin hyvin, kun Holman liike piti lopettaa Prismassa.

Pidä vain pienempää suuta, Rinne tuskin itsekään muistaa niitä lukemattomia lupauksiaan.

80 %:lla ravihevosista vaurioita suussa kuolaimien takia kisan jälkeen! Lopettakaa hienojen eläimien rääkkäys! Eläinsuojelu herätys!

Autosta joutuu maksamaan valtiolle "veroja" pelkästä omistamisesta, vaikkei ajaisi metriäkään. Miksi ei koiran pitämistä verotettaisi?

Täällä joku syöttää jatkuvasti väärää tietoa perussuomalaisista. Jos ei muuhun pysty, niin paree vaieta!

Ikkunan peseminen on katoavaa kansanperinnettä. 1970 kerrostaloissa isot maisemaikkunat, puhdistaminen vaatii motivaatiota ja taitoa avata ikkunat ja sulkea oikea oppisesti. Asukkaat nykyisin katsovat likaisista ikkunoista kotipihaansa.

Luotamme Raamattuun enemmän kuin tieteeseen, sillä siellä on jo tieto, mitä on tulossa.

On kiva, kun saa rapsutella vastaantulevia koiria, hoituu verenpainekin.

Koiravero ehdottomasti takaisin! Ilmasto kiittää.

Akuutti 24. Suuri kiitos hyvästä hoidosta ammattitiimille, aivan uskomattomia olitte, arka tahdistinpotilas 16.7.

Kunnallispolitiikan valtuutetuille ja virkamiehille hyvä neuvo. Lopettakaa nyt heti tuo julkisen perusterveyshuollon kehuminen. Sille kuuluvan työn tekevät yksityiset lääkäriasemat ja keskussairaaloitten päivystysyksiköt. Kaikki tietävät totuuden.

Jos minä kirjoittaisin julkisuuteen, että vihatuin ihmisryhmä on tutkimukseni mukaan (en uskalla sanoa, koska saisin syytteen). Tuo "mikä lie" Tekir on maininnut Juha Sipilän Suomen vihatuimmaksi henkilöksi. Et kyllä Juha ole, et ole. Käsittämätöntä vihapuhetta tollasten tutkimusten julkaisijat. Hävetkää, jos osaatte. Ellette, niin opetelkaa.

Hyvä Laura Huhtasaari olet aito ja oikeassa.

Islam ja sen myötä Sharia-laki länsimaisen demokratian suurin uhkakuva. Poliitikot sinisilmäisiä.

Mikäli Euroopan ennuste toteutuu ensi viikolla, ehkä Suomessakin jopa plus 35 astetta hellettä.

Suurin osa lahtelaisistakin tajuaa, että arjen valinnoilla on merkitystä ympäristön kannalta. Myös koiran hankkiminen kotiin on valinta niin kuin kakkosauton hankinta tai muu kulutus.

Harvemmin niitä lehmiä, sikoja ja hevosia kerrostalokoteihin hankitaan, etenkään useita samaan kotiin. Koirien suhteen tämä on mennyt lapasesta jo ajat sitten.

Ent. Pyhäjärven kunnan alueella Kiimajärven rannalla on Gazpromin huvila, jossa myös Putin viihtyy. Aluepalautus ry voisi pyytää siirtymään.

Nyt on alkanut kuulua aamuhartauksia savon murteella. Piristävää kehitystä kielenkäyttöön vastapainoksi tasapaksulle sometuksile. Kiitos kirkolle avauksesta haasteena muillekin murteille, esim. Turun, Porin, Tampereen, Karjalan, Kymenlaakson, stadin, meän, Pohjanmaan, Oulun.

Koiranomistajana maksaisin mielelläni korkeaa koiraveroa edellyttäen, että verotuotto kohdennettaisiin koiravihaajien ennaltaehkäisevään mielenterveystyöhön.

Vrt Näppis 18.7. ja juttu Johannes Kastajan erämaaeväistä. Joku taas kirjoittaa kieli poskessa. Heinäsirkoista puhuu kreikankielinen, siis UT:n alkukielinen teksti, ei mistään sirkkalehdistä. Jos kaksi sanaa suomenkielessä muistuttavat toisiaan, eivät välttämättä jossain muussa kielessä.

Ja samat feisbuukintoilijat laittavat myös itsestään jatkuvasti kuvia erilaisin kukkakehyksin. Vanhat naiset ja omat aviomiehet ensimmäisinä tykkääjinä.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi