Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Nyt 2000-luvulla, kun autoja on enemmän, katuja kavennetaan

Kun olin nuori 1970-luvulla, Lahtea kehuttiin tulevaisuuden kaupungiksi. Täällä oli leveät kadut keskustassa ja vähän autoja. Nyt 2000-luvulla, kun autoja on enemmän, katuja kavennetaan. Äärimmäistä älykkyyttä.

Nyt on keskustalla tuhannen taalan paikka nostaa gallupin prosentteja pitämällä kiinni 0,7 hoitajamitoituksesta, kun pääministeri Rinne on siirtämässä lupaamansa asian vuoteen 2025 eli seuraavalle hallituskaudelle.

Koiranomistajille veronalennus. Lenkkeilevät ja ulkoilevat monta kertaa päivässä. Varmaan eivät kuluta terveydenhuoltoa niin paljon kuin koirattomat. Niin, eikä pipokaan kiristä, kuten tuntuu tekevän koirien inhoajilla.

Ent. VVO keskittää kasvukeskuksiin. Oho, ESS ei tehnyt juttua. Miksipä olisi, kun Lahti ei kuulu ryhmään.

Omakotitalossakin monta koiraa ja irti aitaamattomassa pihassa. Kun eivät ymmärrä, että koirat on pidettävä kiinni.

Jokainen kerätköön koiransa paskat vaikka omiin taskuihinsa, miksi siihen yhteiskunnan pitäisi antaa välineitä?

Ostapas itse omat kakkapussit oman koirasi omille jätöksille, ei niitä meidän muiden tarvitse kustantaa, kun ei ole edes koiraveroa. Me muutkin ostamme jätekassimme ihan itse.

16.7. Etlarin kannessa kiva positiivinen teksti ja likainen romuläjä. Miten nämä liittyy toisiinsa?

Ministeriksi on valittu kansanedustaja, josta edennyt. Eduskunnan puhemiehenä ja ministerinä sähköasentaja, puuseppä ja moni muu ammatinharjoittaja. Edellisessä hallituksessa oli duunari. Jari Ronkainen, ei vielä ministeri=kirvesmies. Näitä duunareita on eduskunnassa todella monta. Ei ole este.

Ei kai RR ollut tosissaan yleisönosastokirjoituksessaan? Kaupasta saa kakkapusseja eikä maksa paljon. Kannattaa pitää varalla.

Kiitos Rami Lehdolle 13.7 hyvästä kirjoituksesta. Siihen ei ole lisättävää. Nyt lienee Rinteen onnibussis hyvin tilaa. Vappusatanen jäänee pelkäksi haaveeksi.

Jos on varaa pitää koiraa, ruokkia, rokotuttaa, lääkitä ja hankkia varusteet, pitää olla varaa ostaa itse myös kakkapussit. Ei ole yhteiskunnan asia hankkia meille koiranomistajille kakkapusseja. Jokaisen tulee itse huolehtia koirastaan, ja kaupungissa jätökset tulee korjata – omalla kustannuksella. Kakkapussit eivät paljon maksa, ja niitä myyvät lähes kaikki päivittäistavarakaupat, marketit ja koiratarvikeliikkeet. Koiria 1960-luvulta lähtien.

Tehokkuuden nimissä SOK taitaa käyttää tietokoneita ja suomea ymmärtämättömiä? Näin työllistää. Niin tärkeä asiakas on. Mutta valinta on asiakkaan, mitä kauppaa käyttää.

Kai sulla on varaa ostaa kakkapusseja, kun piskikin on? Vai yhteiskunnanko ne pitää sulle hommata?

Hyvä Reima Rintamäki! Me koiranomistajat kustannamme ihan itse koiriemme kakkapussit. Vastuu koiriemme jätösten korjaamisesta kuuluu vain meille, ei kaupungille eikä muille veronmaksajille.

Sami Korkiakoski: Sanooko Maria Nordin, Kari Peitsamo, Aki Ruotsala jotakin? Näiltä ja monelta muulta on viety elinkeino mielipiteiden takia.

Kyllä tää Kelankin palvelu on niin p*****stä, kun sinne ei voi enää soittaa!

Levittele sinä koiran vihaaja pellinpaloja, minä korjaan ne ja selkäni pysyy notkeana.

Onko duunariliittojen vika, jos työnantajat polkevat duunareita? Outoa ajattelua. Et näköjään ole seurannut miten SY (Suomen Yrittäjät) lobbasivat Sipilän hallitusta tässä köyhät kyykkyyn -projektissa? Sieltä tämä ahneus lähtee.

Tyttöjen silpomista kauhistellaan, syystä! Poikien silpomista tytöiksi ja tyttöjen silpomista pojiksi ihannoidaan, miksi?

Ei ihme että LSL tahkoi tappiota. Tonttilan suora linja Karjalankatua ja Aleksanterinkatua lopetettiin, koska koukkaa matkakeskuksen kautta. Ei hyvä teatterin, kirjaston, Wanhan Herran, aikuiskoulutuskeskuksen ja varsinkin Trion asiakkaiden kannalta, jossa hyvät palvelut. Oma auto otettu aktiiviseen käyttöön ja ostokset siirretty Prismoihin!

Kyberhyökkäyksestä pisteitä Fujitsulle, joka osasi toimia hyvin Lahden surkeitten tietojärjestelmien kanssa odotetun kyberhyökkäyksen tullessa. Peruuttamatonta tuhoa on myös tolkuton rahanmeno ongelmien korjaamiseen jälkikäteen ja huimat tuhlatut työtunnit kaupungin laitoksissa, kun onneton tietohallinto, koneet ja ohjelmat ei toimi.

Tiedoksi, kakkapusseja voi ostaa marketeista eikä maksa paljon!

Kuka ihan oikeasti luulee, ettei moottoripyöristä makseta veroa esim. valtavien vakuutusmaksujen yhteydessä tai varaosissa? Kateellinen ihminen.

Autot maksavat veronsa, koska ne työllistävät suuren määrän ihmisiä. Mieti vähän keille kaikille auto on tarpeellinen, usko pois, äläkä valita.

Totuudenmukainen kirjoitus mielipidesivulla kirkon tilanteesta. Kirkkoon kuulumattomat vaativat kirkon muuttumista mieleisekseen. Kun tahto saatu läpi, kuka täyttää kirkon penkit? Tuskin kukaan, koska muutoksen vaatijat, eivät tähänkään asti ole sinne halunneet. Kyse on sellaisesta suvaitsevaisuudesta, että suvaitaan kaikki, jotka ajattelevat kuten itse, ja vaaditaan muiden mukautumista omiin ajatuksiin. Herätys!

Vihdoinkin Lahteen tulee lisää hotellihuoneita! Hyvä, että edes Seurahuone tekee lisää hotellihuoneita.

Millähän me kohta mennään töihin, kun liikenneministeri Sanna Marin kieltää yksityisautojen käytön?

Mukava, että taas saapui kesää piristämään vesitaso. Löytyisikö muuta paikkaa tehdä laskuharjoituksia ?

Miksi olisin häpeissäni kiertämällä maapallon lentäen ja käyden paikoissa, joissa en ole nähnyt? Kärsikää vaan häpeää ja pysykää himassa älkääkä jääkö suremaan, kun koneeni lähtee. RO

Rivarissa sälekaihtimien takaa naapuria kyttäävät eläkeläiset ovat tietämättään ihan huippu putoushahmoja.

Asikkalan hautausmaakierroksella oli 36 henkilöä, joista kolmen ei tarvinnut maksaa, koska he olivat oikeutettuja pääsymaksuttomuuteen. Yksi oli auktorisoitu matkailuopas, yksi oli 15-vuotias ja yksi oli asiantuntija/tiedonantaja.

Kyllä on hurjaa sähkön siirtomaksu! Kulutus 20 ja siirto 99 euroa. Hurjaa!

Työntekijän täytyy olla virkaansa tai ammattiinsa koulutettu ja pätevä, poliitikon ainoastaan sopiva, kai tämän tiedätte?

Jo on maailma mallillaan, kun koiranomistajille ei muisteta laittaa kakkapussia automaattiin! Eikö se ole koirankakattajan vastuulla ottaa pussi taskuunsa mukaan. Kas kun ei vaadita työntekijää kantamaan "tuotoksia" roskikseen.

Kyllä kuvottaa nämä tenaleidi- ja terveyssidemainokset. Onko ihan pakko? Jos on tarve, niin ostetaan niitä kuitenkin. Ja miksi miesten siteitä ei mainosteta? Miksi naisen alapää on aina tapetilla?

Lahdessa joku munienheittelybuumi autoihin ja talon seiniin öisin. Renkomäessä jo useita kohteita. Auto tiedossa. Poliisille ilmoitettu.

Eikö al-Holin leirille voisi lähettää kenttäsairaalan ja agentin mukana vähän kuulostelemaan? Saisi ainakin lapsille jotain turvaa. Eihän tällainen vatulointi ole mistään kotoisin.

Jos elämä on kurjaa ja rahat vähissä, kannattaisi edes kokeilla työntekoa.

Hyvät työnantajat! Jos tarvitsette kesäsijaisia, niin laittakaa hakuilmoitus. Eipä ollut tänä vuonna kuin yhden apteekin hakuilmoitus netissä täällä Päijät-Hämeessä. Yrittäjän työ on haastavaa eikä muillakaan aloilla yrittäjä joka kesä pysty lomia pitämään. Minullakin meni koko viime kesä töitä tehdessä eikä tänäkään kesänä ole kuin syksyllä lomaa. T. Farmaseutti

Kun Suomen korkein johto kulkee kulkueissa vähemmistöjen puolesta, pitäisikö jo varalta hankkia musta kaapu, jos tulee paluumuuttajia, niin heillä olisi kotoisa olo. Pitää vain leikata silmäaukot mekkoon, ettei kompastu lentoaseman portaissa vastaanotossa.

Nyt meillä on luuserihallitus, joka viis veisaa omista kansalaisistaan, mutta pitää huolta koko maailman ongelmista. Ei ole oikein näin eläkeläisestä.

Skansenista tuli mieleen, eikö moisten jollotusten tilalla voisi esittää Tammerkosken sillalla uusintana, niin saisi kuulla oikeeta mussiikkia, kiitos.

Miksi aktiivileikkuri vie työkyvyttömältä osan? Voisiko poliitikko vastata.

Ala Alkon myyjäksi, kesäloma jopa 3 kk.

Jos on varaa ostaa koiralle ruokaa, niin varmaan on varaa ostaa kakkapussitkin. Pussi mukaan vaan, kakkaa se koira kuitenkin. Pitäkää Suomi siistinä!

Eikö ESS saa kunnon asiallista mielipidetekstiä, kun julkaisee herjaa naisten urheilusta jne?

Eihän sellainen porukka voi olla Suomea johtamassa, jonka porukka ampuilee mm. muiden puolueiden edustajien kuvia kulman takana. On siinä Jussilla tekemistä. Katsotaan montako heistä on itsenäisyyspäivänä mielenosoituksissa. Hävetköön.

Muovijätettä tulee, kun mansikkakioskeista marjat myydään muovirasioissa. Pahvinen toosa ajas saman asian!

Myös koirista pitää maksaa omaa vesimaksu. Niitähän pestään jatkuvasti. Koirankarvat tukkivat lattiakaivot. Koska koiria paljon, taloyhtiöt saavat lisätuloja.

Sinä, joka kirjoitit koirienkakkapussi pulasta Paavolassa tässä sinulle neuvo, kun menet kauppaan ja nappaat sen ilmaisen hedelmäpussin kakkapussiksi, niin osta samalla kakkapussirulla, eikä maksa paljoa.

Suomessa n. 700 000 koiraa. Koiravero 100 euroa per koira. Nykyisillä laitteilla saadaan 50–70 milj. euroa sairaiden, vanhusten ja vammaisten hoitoon.

Ja hallitus on istunut muutaman viikon, nyt eletään porvarihallituksen budjetilla. Lisäbudjetit ovat tänä vuonna uuden juttuja. Maltetaan nyt, keskusta kipuilee itsevaltaista Sipilää, mutta ymmärrys yhteistyöstä tuo järjen.

Jokainen koiranomistaja hankkikoon koirankakkapussinsa itse, mielestäni se ei ole kaupungin tehtävä. Lapsiperheetkin ostavat lastenvaipat itse.

Kumotkaa tämä aktiivilaki, ja ottakaa vanha laki käyttöön, jos ette saa pampaa aikaan.

Olisi jo aika saada se eläke korjattua, yli suuret pitäisi leikata 5 000–6 000 tuhanteen, sieltä ne rahat.

Olipa raju syytös. Että ne "vanhat oikeat taksitkin" laittaisivat väärään taskuun. Nimiä esiin, aluetaksi olisi varmaan verottajan kanssa kiinnostunut. Tällaista tarinaa ei saa/voi kertoa ilman näyttöä. Poliisiasiakin. Muistutti matkustaja.

Junalippuja saatte ostaa myös aseman R-kioskilta, asemahallista.

Pitääkö joku koiraa hyysäävä kädellinen tosiaankin lapsia yhtenä erillisenä eläinlajina?

Sietämätöntä, että jotkut nimittelevät minun kuolaavaa kirppusäkkiäni lemmikiksi!

Leivänpaahdinkin voi hoitaa läsnäolon. Ei rakenna.

Kyllä koiranomistajien pitäisi itse ostaa kaupasta biojätepussit, eihän muillekaan tuoda roskapusseja kotiin, mitä hoviväkeä nää koirat ovat?

Paavolan koirankakkapusseista. Jos sinulla on koira, niin mielestäni itse ostat koirasi kakkapussit. Eivät kuulu verovaroilla kustannettaviin. Uhoat vieväsi piskisi torille paskomaan, kun mummot ovat nyysineet pussit automaateista. Olihan härskiä luettavaa. Terveisin itse käyttötavaransa maksava koiraton Paula-muori.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi