Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Miten kukaan voi edes kuvitella, että suomalaisten kuoliaaksi verottamisella olisi mitään merkitystä ilmastoon?

Pelkästään Intian päästöjen pelkkä kasvu on joka vuosi 13 kertaa koko Suomen päästöjen määrä. Saa jatkua vapaasti vuoteen 2030 asti. Miten kukaan voi edes kuvitella, että suomalaisten kuoliaaksi verottamisella olisi mitään merkitystä ilmastoon? Suhteellisuudentaju?

Vaikeata ymmärtää ihmisiä, jotka feisbuukkiin jakavat koko päiviensä sisällön. Ollaanko nykyisin niin kiitoksen kipeitä, että pitää saada kehuja joka hillopurkista ja kakusta jne. Säälittävää huomionkipeyttä. Ennen tehtiin työt ilman itsensä mainostamista.

Hyvä vertaus lupiineista pandoihin vieraslajeina. Tiedetään, että lupiini vähitellen yksipuolistaa kasvistoa. Samoin käy, kun pandat pääsevät vilistelemään metsiin ja syövät kotoperäiset bambumme.

Kiitokset artikkelista, jossa monipuolisesti valaistiin lukemisen ja kirjallisuuden merkitystä. Lukeminen on tärkein ja rakkain harrastukseni. Ilman kirjoja varmaan kuolisin, ainakin näivettyisin henkisesti. THV

Vain Hullulassa: koiria tuodaan autolla paskomaan Vähä-Tiilijärveä kiertävälle rantapolulle, eikä jätöksiä kerätä missään. Viereen heitetään vielä röökinatsat, koiraparan tupakanmittaisen lenkin ansiosta. Koirat tarvii pitkiä lenkkejä.

Sinä, joka kirjoitit pandoista vieraslajeina, vieraslajit ovat luonnossa.

Hirveä polemiikki koiraverosta! Jos kuitenkin ensin ajateltais ihan vakavasti kuinka paljon veneet ja moottoripyörät saastuttaa ja ilman veroa nekin!

Sinä 40 vuotta duunia painanut. Onhan sulle maksettu siitä palkka. Tän päivän työttömiä nöyryytetään työkokeiluilla, josta korvaus 9 e / päivä! Päivärahan päälle, joka on noin 513 e nettona käteen. Olisitko suostunut? Ei sillä rahalla kukaan oo huvikseen työtön.

Ja sitten koirankopeille kiinteistövero.

Yle 1:ssä kuuluttaja: Evankeliumissa kerrotaan: Johannes söi heinäsirkkoja! Hän söi puiden (alkuperäisen tekstin mukaan) sirkkalehtiä ja metsähunajaa!

Karjala menetettiin kylläkin jo 1940, kun Venäjä ja Saksa olivat aseveljiä.

Koirat maksavat kyllä veronsa, koska ne työllistävät suuren määrän ihmisiä. Mieti vähän, ketä kaikkia. Koira on ihana ja uskollinen ystävä, usko pois äläkä valita turhanpäiväistä sillä olisi jotain muuta aihettakin.

Hienoa, että lehden etusivulla on aina jokin mietelause. Panee vähän ajattelemaan. Jokainen varmaan kokee sen omalla tavallaan, voimaannuttava.

Kaksi on turhaa veroa, koiravero, jos se tulisi, ja jo oleva lahjavero! Kun kumpaakaan ei kukaan pysty valvomaan!

Green capital Lahti hukkuu hanhen paskaan! Ainakin Pikku-Veskun rantapolun jätökset kulkeutuivat juuri pestylle matolleni! Eikö kaupunki saa tätä vieraslajia hävitettyä?

On muuten tuotu Lahden lähistölle Lontoon busseja ennenkin. Ei vaan olleet niin julkisuudenkipeitä tyyppejä. Tiedoksi vaan, ei kateudesta.

Tälleen tasa-arvo toteutuu. Herrat eduskunnassa nostaa palkkaa satasia, saako eläkeläinen kymmeniäkään?

Pitäisi varmaankin laskea teille, jotka koiraveroa kaipaatte takaisin, kuinka moni ihminen saa toimeentulonsa koirien ansiosta. Ne ihmiset maksavat veroa siitä tulosta. Joten kyllä koirien ansiosta valtio saa suuret verotulot.

Luovuin kaiken lihan syönnistä 30 vuotta sitten. Ei vatsatauteja sen jälkeen. Olen terve myös ilman lisäravinteita.

Mun täytyy myöntää olevani oikeesti kiitollinen jo yli 20 vuoden ajan työnantajalleni (pv): olen saanut vaihtelevan ja suojatun elämänpolun ja oppeja.

Tiilijärven rivitaloalueella taitaa liikkua kukkaruukkuvaras. Veit sitten isoäidin kesäkukat. Saisit hävetä!

Nää 40 vuotta töitä tehneet kuuluu suuriin ikäluokkiin, jolloin töitä oli kaikille ilman suurempaa koulutusta. Nyt ei näin ole.

HYKY:n yt-neuvottelut tulossa. Ottakaa niitä "pikkupomoja" pois sieltä tuolia kuluttamasta!

Ko sä mene Pori su pistetä pärekori ja veretä ympärs tori et pers pitä hori lori.

Vai ei Liipolassa palanut kuin yksi asunto täysin! Olipa ivallinen kirjoitus. Eli se yksi asunto menetti siis kaiken. Eikö sekin ole auttamisen arvoinen asia. Oletko kokenut mitä on, kun kaiken menettää?

Sillä suomalaisella sisulla sitten niitä lapsia tekemään, ettei tartte kitistä mamuista. Aloita jo tänään, ja kerro kaverillesikin kuinka veronmaksaja saa alkunsa.

Rinteen satasesta. Rinnehän vastasi kysyttäessä tähänkin. 5 puoluetta päättää, ei yksi. Edellinen hallitus oli kahden kauppa, kolmas kulki käskyjen mukaan, vain mamuasia oli heidän.

Lapset. Ensin niitä väkisin halutaan jopa moninkertaisesti. Sitten huomataan, ettei jakseta. Olisiko jo pitänyt tajuta ensimmäisen kohdalla. Seuraavaksi erotaan ja luullaan että elämä jotenkin helpottuisi. Ei. Se vaikeutuu. Lapset kärsii kun on kaksi kotia joiden välillä ravataan. Vanhemmat kinaa vuorotellen asioista. Miettikää pitkään ennen kuin teette yhtäkään!

Se on naapuri, joka lähtee ja tulee yöllä ovet paukkuen. Mä en ole ulkona klo 21 jälkeen, kun CM sulkee. Iltaisin laitan ruokaa keittiössä, on sallittua.

Kerrostalon parveke olohuone? Väärin, parveke on tupakkaa imevien oma tupakkahuone.

On ne murheet palon rinnalla monta vuotta vanhat tatit ja marjat.

Hyvä Rami Lehto olemme täysin samaa mieltä.

Etlaria postilaatikolta hakiessani katson heti etusivun. Vaikuttavia kuvia ja pohtimaan pistäviä ajatuksia. Mainio uudistus.

Kun Lahdesta ei löydy luonnonkaunista naista, näitä helppoja tapauksia kyllä, mutta komeita miehiä Lahti täynnä.

Formulat F1 tyhmää perässäajoa ja kulissien takana pelataan omaa peliä! Verrataanpa vaikka Wimbledonin tenniksen loppuotteluun! Se oli taistelua!

Voisitko täysperävaunullisen rekan kuljettaja seurata liikennettä kännykän tms. sijaan, vai miksi ajoit vastaantulijoiden kaistalla?

Yhdelläkään "lemmikin" taluttajalla en ole vielä nähnyt kakkapussia. Kärpäset kiittävät.

Parvekkeen viihtyisää sisustusta ihmettelevälle. Minäkin sisustin parvekkeeni viihtyisäksi, mutta ei minulle siitä mitään iloa ole. Ketjupolttaja alapuolellani terrorisoi tupakoinnillaan . Nuori riski terve mies, eikö voisi edes kesällä mennä ulos. 7 vuotta kärsinyt sairas seniori.

Olipa hyvä kirjoitus Marja Vilkamalta su 14.7.! Noin juuri pitäisi pyrkiä päiväänsä ohjailemaan! Joskin takapakiltakaan ei aina voi välttyä.

Hanna Myyrä, kyllä täytyy maksaa sähkönsiirrot, verot ym., vaikka ei käyttäiskään mökillä sähköä, jos ei irtisano liittymää.

Omituista. Kun matti-meikäläinen surfaa netissä, niin siitä jää kuulema aina jälki. Kun taas hakkeri tekee pahojaan toisten koneille, niin siitä ei sit jääkään jälkiä, joiden perusteella hakkeri paljastuisi. Tuo anonyymiys olisi kivaa meille muillekin.

Kiitos koskettavasta kansanlaulumessusta Asikkalan kirkossa.

Yläasteikäiset kehuskelivat ottavansa heti uudet kunnon kännit päästäkseen ambulanssilla teholle. Yksi kait olikin saanut jo kokemusta. Voi näitä kullanmuruja.

Menipä todella päin mäntyä tangokuningattaren valinta! Huonoin kolmesta valittiin.

L. Koskisen kirjoitus on lähinnä verrattavissa Marsin asuttamiseen!

Hartolan teräsvaaria sopii verrata Suomen valtioon talvisodan aikana, eli puolustautui parhaansa mukaan urhoollisesti raakalaisia vastaan.

Loistava kirjoitus Sakari Siltala ESS mielipidesivulla 15.7. Ihan totta joka sana. Kiitos! Ja kiitos ESS siitä, että se julkaistiin!

Takavuosina jotkut ahdasmieliset tuohtuivat paidattomista asfalttimiehistä. Nyt näitä paidattomia pyörii järvillä uistelemassa. Kyllä risoo etteivät naiset harrasta moista.

Arvoisa sataman terassin omistaja. Voisitteko ystävällisesti lopettaa joka viikonlopun toistuvan älämölö musiikin satamassa. Suosittelen Mukkulan tapahtumapuistoa. Siellä on tilaa mellastaa. Sataman rauha ja idylli mennyt.

Kyllä on köyhä elämä jatkuvasti koiraveroa vinkuvilla. Mitä se on teiltä pois, jos eläinrakkailla on esim. koiria. Teille valitusvero ja kova.

Hei herra Rintamäki! Onko niin, ettet pysty itse ostamaan koirallesi sontapusseja? Noin 5 c/kpl. Pitäisikö kaupungin toimittaa myös hiekkalaatikot kisuleille (Green City)? Otettaisiin rahat vaikka mummojen vaipoista! Hau hau ja Miau.

No, muista myös edellisen hallituksen lupaukset, mistä ei leikata ja kuinka kävi heti ensi töinä naps ja et tainnut paljon metelöidä, kun oli oma lehmä ojassa eli anna olla ja toisille mahdollisuus saada jotain aikaiseksi

Kiitos Sakari Siltala hyvästä ja rohkeasta kirjoituksestasi! Ikuista Jumalan sanaa ei voi vaientaa.

"Kristittyjen" muotiväite täällä mielipideosastolla on, että heidän sanomisiaan rajoitetaan. Ehkä, en ole havainnut. Mutta kun joku kirjoittaa heidän aatettaan vastaan, kuten Erno Laisi, tulee voimallinen kohahdus: ei olisi saanut saanut sanoa silleen.

A.M. kokee ehkä tärkeää yhteisöllisyyttä Suomenkin kanssa, vaikka tunteekin seisovansa siinä yksin suurten, joskus ristiriitaistenkin kysymysten äärellä.

Hyvä Reima Rintamäki, vastuullinen koiranomistaja ostaa itse koirankakkapussit ja pitää aina varalla sellaisen taskussaan koiraa ulkoiluttaessa. Ei muiden tarvitse maksaa koirasi tarvitsemia pusseja!

MTV3, kannattaisi näyttää Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan karsintapelejä, kun kotimaan joukkueet ovat mukana. Simpsonit vaikka sivuun siksi aikaa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi