Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Kaupunki voisi lähettää yhden liikennejaoston nuorista tutustumaan lontoolaisen bussikatoksen penkkeihin

Jees, Lahteen saatu aito punainen dösä. Kaupunki voisi lähettää yhden (1) liikennejaoston nuorista tutustumaan lontoolaisen bussikatoksen penkkeihin, ovat vajaa 10 sentin levyisiä etuviistoon asennettuja keskimittaisen henkilön kankun korkeudella. Useampi kankku mahtuu sopuisasti vierekkäin, laitakulkijat eivät niissä viihdy.

Meillä tehty kikyä alusta alkaen ja nyt irtisanottiin 19 työntekijää. Eikö kikyjen tarkoitus ollut synnyttää uusia työpaikkoja? Onko näissä yrityksissä tarvetta teettää edelleen kikyjä, jos kerran ei työtä riitä kaikille? Kiitos liittopäättäjille. Pääasia, että liittojohtajat saavat omat palkankorotukset kohdilleen ja duunarit tekee ilmaista duunia. Onneksi ei tarvitse enää maksaa liittoon senttiäkään. YTK sai uuden jäsenen.

Kiitos vaan Rinne ja muu hallitus! Odotatteko, että iso joukko eläkeläisiä kerkiää kuolla, ennen kuin täysi satanen tulee maksuun? Ja paljonko veroa menee 31 eurosta? Täyttä kusetusta. AA

Kisapuistoon pesiskatsomoon lisää penkkejä. Kohta puolet katsojista seisomapaikoilla.

Hallitusta on moitittu, vaikka sen päätöksiä ei ole voimassa. Ilmaston lämpeneminen on kuitenkin loppu. Nytkin vain 14 astetta.

Ei kukaan normaali ihminen hyväksy raiskausta, mutta oletteko huomanneet sen, että kun raiskaaja on suomalainen, niin tuntomerkkeinä on: suomea puhuva ja vaaleaihoinen, kun raiskaaja on ulkomaalainen, tuntomerkkejä ei anneta.

Hyvä kirjoitus Jani Mannerheimolta 9.7. On kehkeytynyt taito olla olematta rehellinen, ihannoidaan mm. Pride-kulkueita ja siihen liittyvää jne. Älkää valittako sitten, että täytyy ottaa maahanmuuttajia, että saadaan lapsia, joista kasvaa työntekijöitä vuosien kuluessa. Missä se suomalaisten sisu on, kun on tällaiseksi lällyksi tultu, kysyn vaan.

Kiitos Pauli Rahkonen kirjoituksestasi 11.7. Lisää tällaisia, ettei kaiken maailman ernolaisit voi laukoa mitä vain toimittajan ominaisuudessa.

Älä katso vierasta koiraa silmiin, koira kokee sen uhkana. Näin opetettu aina.

Urajärven kesäteatteri erottuu aina edukseen laadukkailla, historiallisilla esityksillään, joita ei juuri muualla näe. Hienoa ihana Urajärvi!

Diktatuurit, orjuutus, naisten alistaminen, työväen sorto. Kaikki on väkisin, joukkovoimin käännetty inhimillisemmäksi. Nyt on sateenkaariliikkeen vuoro.

Miksi almanakkaan pitäisi kirjata muistiin parvekkeella vietetty aika?

Kerrostaloparvekkeen viihtyisää sisustusta ihmettelevälle vastaus. Lasitettu parveke ja kaunis sisustus kukkineen mahdollistaa touko–syykuun ajan kahvittelun, lukemisen. Nautinnot raikkaassa ulkoilmassa. Suosittelen!

Eivätkö tumpit ja roskat kuulu kerätä. Olen kyllästynyt, kun autoistakin heitetään roskat ikkunasta ulos luontoon.

Vanhat James Bond -leffat ovat yhtä vaivaannuttavaa katsottavaa kuin Kaurismäet.

Ihmiset valittaa, että Sysmän terveyskeskuksessa ei saa hoitoo.

Kun oven avaa ja menee omalle pihalle, niin kaksi kouluttamatonta koiraa huutaa naapurin pihalla kuin sudet. Ei ole kiva.

Avi myönsi Hälvälän koulun liikuntasalille 100 000? Hollola päätti jättää rakentamatta. Mihin rahat meni?

Höpö höpö kaikki te, jotka teilaatte Suomen pääministeriä, saisiko hiukan käytöstapoja, kiitos!

Jep, hyväksy meikitön "muija" tai ole yksin tai kaltaistesi miesten kanssa.

Matti Nissisen kirjoitukseen lisäisin, että Uzbekistan on 88 prosenttisesti islamistien maa, joka tuottaa terroristeja ja hankkii väkeä terroristisiin tarkoituksiin. Olis ehkä kannattanut tarkistaa asia.

Ei tarvi kouluja syyttää alokkaiden huonosta kunnosta. Eiköhän se syy löydy tietsikan edessä istumisesta ja kännykän räpläämisestä.

Hämeenmaa ei enää lähetä etukuponkeja älypuhelimeen, joka on kuulemma liian vanha. Olen pettynyt! Miten sitten muut osuuskaupat voivat lähettää?

Erikoista että ihmiset, jotka eivät halua elää Raamatun mukaan muutenkaan, haluavat välttämättä kirkkohäät. Luulisi, että pysyisivät kaukana kirkosta.

Olisi Leena Meri ollut parempi ja jämäkämpi vaihtoehto PS:n puheenjohtajistoon. Juvonen liian liberaali!

Kirkko on pulassa, jos kaikki Raamattuun uskovat eroavat kirkosta. Sitä liberaalit papit edistävät!

Vähemmistöllä näyttää olevan paljon etuoikeuksia ja vähän velvollisuuksia. Tärkein velvollisuus on elättää itsensä työnteolla! Taitaa velvoitteet olla toiveiden tynnyrissä.

Antti Rinne on pelottava tyyppi, kun sai Angela Merkelinkin tärisemään.

Radio Suomi pysyy mykkänä arkisin klo 6–10 sekä 14–18. En kestä kuunnella juontajia. Radio Häme toteuttaa 1.5.2019 Ylellä voimaanastunutta muutosta. Tuntuu, että entinen pitää hävittää.

Pitäisi saada ne Nosto- ja Otto-automaatit kunnolla toimimaan. Miksi Nosto-automaatissa ei näy saldoa? Pitää lähteä Sykkeeseen tai Cittarin seinälle!

Olisi mukava, kun Lahden Suomi-Radiossa soisi kunnon musiikki, ei vain biisejä kuten esim: Seison rakkauden haudalla, sinä sen toisella p.....

Kiitos Erno Laisi loistavasta artikkelista! Olen samaa mieltä! Kysymys ihmisoikeuksista ja samanvertaisuudesta.

Mustankallion pururadalla isot koirat juoksee vapaana. Varokaa pienien koirien ulkoiluttajat, ettei käy niin kuin Kirkkopuistossa. Säännöt eivät koske näköjään kaikkia. Virkavalta voisi silloin tällöin käydä siellä ajelemassa.

Tee ilmastoteko ja lopeta puisten tulitikkujen käyttö.

Miksi väärennetyillä passeilla Suomeen tulleita ei karkotettu?

Kansan ja tuomarien oikeustaju ei käy yksiin. Raiskauksesta Espanjassa 15 vuotta, Suomessa 4 vuotta. Miksi bensakauppias joutui maksamaan 10 000 euroa varkaalle. Tällaiset tuomarit pitäisi lähettää työleirille!

Terveysjuoma koiralle: 2 dl AB piimää, loraus vettä, 1 munankeltuainen. Sekoita ja juota – nam.

Edunvalvojat: miksi ette maksa palvelutalon asukkaalle ensin käyttörahaa 160 e ja sitten jos tulot ei riitä maksuihin, loput toimeentuloturvasta yms.

Lientola, Laisi ym. Pride-väki on saanut valtavasti näkyvyyttä, silti ette voi olla pilkkaamatta heitä, jotka näkevät asiat toisin. Säälittävää!

Eikös se ollut Saksan ja Suomen laajentumispolitiikan ansiota, kun Karjala menetettiin.

FC Lahti, luuletteko, että vastustajaa vähättelevä mainoksenne "Ilves muuttuu mirriksi" tuo lisää katsojia, päinvastoin.

Erno Laisi: Miksi vain oma mielipiteesi on ainut oikea? Anna arvo toisinajattelijoillekin. Oliko Pride-kulkue ainut oikea? Olivatko uskonasioissa kokoontuneet perinteisen opin kannattajat täysin väärässä? Eikö siviilivihkiminen kaikkine oikeuksineen ja haluaville kirkon siunaus ole kaikille riittävä? Rakkautta kaikille!

Kyllä on ESS:n linja mennyt huonompaan suuntaan, kaipaan Hakalan aikoja.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi