Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Jos lapsesi ei osaa käyttäytyä rauhallisesti marketissa, älä tuo häntä juoksemaan ja kirkumaan käytäville

Jos lapsesi ei osaa käyttäytyä rauhallisesti marketissa, älä tuo häntä juoksemaan ja kirkumaan käytäville. Potkulaudoilla ryntäily ei sekään kuulu kaupan käytäville.

Koululaisten vanhemmat vaatikaa Vesikansantielle 50 km -rajoitus ennen koulun alkua, se on lapsillenne elintärkeää.

Miten meni niin kuin omasta mielestäsi vaalean jeepin kuljettaja tiistaina Nostavantiellä. Ohitit meidät sallittua nopeutta ajaneet autoilija keltaisilla viivoilla huomattavaa ylinopeutta. Ilman meidän muiden autoilijoiden valppautta, olisit ollut nokkakolarissa tai pöpelikössä. Ei taida olla ajokorttia, niin oli holtitonta menoa.

Vappupuheessaan Rinne lupasi 100 euroa. Nyt se on kuihtunut 50 euroon ja senkin toteutus on niin vaikeaa. Mutta kun itselleen nostavat palkkaa ja etuuksia, yksi nuijan kopautus riittää. Tämä on sitä tasa-arvoa.

Tv ja lehdet tiedottaa koko ajan säätietoja. Nyt sataa, eikun pilvi kurvaakin ohi, hellettä pukkaa, eikun kylmä rintama valtaakin. Vähemmälläkin riittää. Ja jos saa valita, mieluummin 15 astetta kun 45!

Kiitos S. Sormusen asiantuntevasta kirjoituksestasi "Suomi ei ole vastuussa Isis-naisten tekemisistä."

Loppu demareiden äänestäminen, kun liittyivät Pride-aatteeseen!

Turha kauhistella liberaalien mahdollisia tekemisiä. Äänestäkää seuraavissa vaaleissa sitä ainoata puoluetta, joka puolustaa isänmaatamme vielä. Meillä suomalaisillakin on oikeus elää turvassa ja meillekin kuuluu ihmisoikeudet.

Konfirmatiomessu Salpauksen seurakunnassa oli kaunis juhla. Hyvin käyttäytyviä kohteliaita nuoria ja kaikesta näki, että juhlaa oli huolella yhdessä työntekijöiden kanssa rakennettu. Lämmin kiitos.

Jälleen tänä aamuna pahoitin mieleni, lukiessani Esalaisen jutun! Laisi toim.

Ei taida Jouko Vesalan tontti riittää majoittamaan Isis-äitejä ja lapsia, ja riittääkö saldo?

Yritin pestä muovipusseja, ja nyt on tiskikone aivan tukossa.

Mitä, taxamittarit autoon. Nyt meillä on huva systeemi.

Suurella mielenkiinnolla käyn nappaamassa aamulla lehden. En vain sisällön vuoksi, vaan sen kannessa olevan mietelauseen vuoksi. Hieno ideanne tuo aamuihin iloa. Kiitos!

SDP:hän lupasi ennen vaaleja sadan euron korotuksen eläkkeisiin? Missä viipyy? Taitavat pettää niin kuin kepukin, kysyn vaan.

Koskahan joku ajaisi ruokapalvelutyöntekijöiden ja siivoojin palkkaetuja, liitosta siihen ei ole. Täysin unohdettu ryhmä.

Onko Sysmä tosiaan kaupunki? Kuten ESS 9.7 kertoo.

Ilmasto ei kestä nykyistä koiramäärää. Koirille määrättävä 1000 euron vuotuinen haittavero. Lisäksi päälle veronkantomaksu kattamaan veronkeruukulut.

Esalainen Erno Laisin Peräsuolen Purkaus 9.7. vielä ja minä lopetan tämän lehden tilaamisen! Jotain rajaa sentään toimittajallekin! Äijä lapiohommiin!

Nykyään laaditaan tarvittaessa haittaveroja. Lemmikkieläinten haittaverolle on aivan selkeä tarve. Lemmikit mm. koirat eivät saa olla yhteiskunnan vapaamatkustajia!

YLE esittää sarjoja Yliopistollinen eläinsairaala ja Kandit. Hei Haloo, miksei myös lemmikkien hoivakodit ja saattohoito. Hienoimmat lemmikkien hautakivet -sarja olisi oikea hitti.

Sinä, joka valitat koirista, mieti mikä on pahempi haitta, tupakansavu parvekkeella, rakkauselämä naapurissa vai vuokralaisten ilkivalta taloyhtiössä.

Paljonkohan Rinne sai huijattua eläkeläisten ääniä lupaamalla satasen nettona. Tiesi varmasti, ettei pysty toteuttamaan. Nyt eläkeläiset ovat huomanneet ja kannatus tulee rytisten alas.

Naisille ehdottomasti pakollinen armeija, vapaaehtoisuus pois. Miehilläkään se ei ole vapaaehtoista.

Kiitos rattoisasta illasta "Arvovieraan" kanssa Urajärvellä! Menkää toki katsomaan, kun vielä ehditte: liputkin halvemmat kuin monessa muussa kesäteatterissa, ja voi kuinka kaunis paikka! Kartanoteatteri vain tiedottaa itsestään kovin vähän, harmi.

YIT:n pitäisi tarkistaa työn jäljet. Haapalankadun pyöräluiskat kivet on melkein pystyssä. Tämmöistä tämä on, kun poliitikot yksityistivät koko homman. Odotetaan seuraavia vaaleja!

Erno Laisi, lopullinen voittaja on Kristus, kertoo Raamattu. Mahtaile Hänelle! Jokainen polvi notkistuu kerran.

Lämmin kiitos sinulle mieshenkilö, joka lauantaina löysit käsilaukkuni Triossa ja toimitit sen Sinuhen kassalle.

Erno Laisi ESS 9.7. missä suvaitsevaisuutesi? Ei kaikki ole samaa sukupuolta olevien avioliittojen puolesta. Eikö toista mieltä saa olla, vaikka ihan tavis ihminen olenkin, en uskovainen. Oletko sinä suvaitsematon yhtä lailla?

Saisimmeko jostain vielä halvempia ohjelmia kuin kaikki uusinnat X 3 ja Tanska/muut Pohjoismaat jotain kirppari, Salaiset huoneet sekä safkaohjelmat? Eikö maksulla muuta saa, vai pakkomyyntiäkö tämä on?

Outoa, kun pakanaksi ilmoittautunut toimittaja vaatii homopareille kirkollista vihkimistä. Vihaa Räsästä, joka on eri mieltä. On mennyt pojalta puurot ja vellit sekaisin kiihkoillessa.

Euroopan vihreässä kaupungissa onkin enemmän esillä nämä kiihdytys, ralli ja mötömiehet. Lapset mukana takaa jatkuvuuden. Muukin pelkkää feikkiä. Kallista sellaista.

Kiitos Sakari Sormunen oikeuden mukaisesta artikkelista koskien Isis-naisten tekemisistä. Ei sotainvalidit ja veteraanit uhranneet terveyttään näiden perheiden vuoksi. Miksi vanhusten kunniallinen kohtelu aina siirretään hamaan tulevaisuuteen. Rahaa löytyy lukuisista valtion menoluokista, kun vain halutaan, esimerkiksi puoluetuki puolitetaan.

Ilman muuta koirille ja kissoille vero takaisin. Kaikkea muutakin ympäristöä rasittavaa verotetaan.

Kun kilpailutus ymmärretään niin, että halvin valitaan, tulee se veronmaksajille kalleimmaksi vaihtoehdoksi. Ammattilaiset vaihdettava hankintoihin.

Tonttilassa suurkuluttajien suosiman bussipysäkin penkit ja rakennelmat pitäisi poistaa. Katos pois rohkeasti vaan.

Niin lähellä, kuitenkin niin kaukana. Miten voisimme kohdata? t. LG

Hyvä ja täyttä asiaa (9.7) Sakari Sormunen. Isis-naiset saavat nyt elää sitä hyvää elämää, minkä valitsivat kun kalifaattiin lähtivät. Muistakaa mitä Turussa tapahtui.

Ala-arvoista tekstiä Erno Laisilta Esalainen-palstalla 9.7. Säälittävää, että aiheet on niin vähissä, että pitää vääntää tuollaista skeidaa.

Hätkähdyttää Juhani Luhtalan käsitys, ettei uskonnon rooliin kuuluisi vastuu luonnosta. Mutta näinhän se on nykyisin: ei tunneta esim. kristillisen uskon perusteitakaan ja silti opetetaan sormi pystyssä.

Sähkön hinnan kilpailutuksella ei mitään merkitystä, jos kulutus alle 5000 kwh/vuosi. Siirto se on, mikä puree!

Yrittäjä Sakari Sormunen! Sotilasarvon jäljessä käytetään lyhennettä evp silloin, kun henkilö on eronnut vakinaisesta palveluksesta. Ruiskumestari ei ole sotilasarvo. Sen jäljessä voi käyttää sanoja: eläkkeellä (eläk.) tai entinen (ent.).

Mielensäpahoittajat liikkeellä taas. Toiset tekee mitä heiltä odotetaan ja saa aikaiseksi. Toiset vain juo kahvia.

Kiitos pastori Vesala, autoit päättämään kirkkoon kuulumisen järkevyydestä. Koiran vesilaskun osaa ihmettelevälle tietoa, ettei juo paljoa ja kylpeekin harvoin.

Olipa kirjoitus toimittaja Laisilta kuten aiemmin kollega Sinervoltakin. Huomioitava on, että 5,4 miljoonaa ei marssinut! Tiedoksi toimittajillekin, että kirkon ylin ohje on Raamattu, eikä sitä voi yksikään ihminen muuttaa muuksi. Raamatusta selviää myös kuka on lopullinen voittaja.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi