Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Ei kiitos tällaiselle liitolle, joka suostuu /haluaa jäseniensä tekevän ilmaista työtä nyt jo pienipalkkaisella alalla.

Kiky-tunnit jäävät kuntatyönantajien työmarkkinajohtaja Markku Jalosen mukaan pysyväksi kunta-alalle. Ei kiitos tällaiselle liitolle, joka suostuu /haluaa jäseniensä tekevän ilmaista työtä nyt jo pienipalkkaisella alalla. Ja nyt tässä tilanteessa lomarahojen leikkaus päättyy, ehkä. Me kunnalla töissä olevat tehdään joka päivä työajan yli töitä, kun ei pääse lähtemään esim. asiakkaan asioiden selvittelyssä. Juu ja ylityötunteja ei saa tehdä. Monet joutuvat näin tekemään kunnalle ilmaista työtä päivittäin, mutta sekään ei riitä vaan kikyä raipalla selkään.

Rantakartanon alkupää on laitettu kauniiksi. Saisiko vielä lipputankoihin Vellamo-viirit hulmuamaan? Toivotetaan ihmiset näin tervetulleeksi keskustaan ja juhlistetaan samalla kesää.

Miten huomioidaan vesilaskussa koirat?

Taksamittari on taksin kassakone. Mitä jos kaikesta myynti toiminnasta poistettaisiin kassakoneet? Äkkiä kassat takaisin kaikkiin takseihin eikä kahden vuoden kuluttua. Ei asiassa mitään selvitettävää ole arvoisa hallitus.

En ymmärrä ihmisiä, jotka nimittelevät koiria rakeiksi. Taitaa henkilöllä olla vähän orvokkeja hatussa.

Kohtuullinen koiravero 500 euroa vuodessa. Jos eläimiä on useampia, jokaiselta tuplana. Rekisterisiru pakolliseksi, ettei valvontaan haaskaudu rahaa.

Isis tarkoitta islamilaista Syyriaa ja Irakia. Pyhää sotaa rahoitetaan öljyn myymisellä, starttirahoituksella ja keräämällä veroja kalifaateissa. Isis on verkostoitunut jihadistinen sharia-lakeja noudattava, Islamin alkuperäisiä oppeja kirjaimellisesti seuraava ideologia.

Katsoin tv:stä Tallinnan laulujuhlia, kuinka Eestissä vainolainen laulettiin "suohon", meillä kaikuu Veteraanin iltahuuto.

Kiitos Teresia Weiss 7.7 julkaistusta kirjoituksestasi. Valitettavasti niin totta tasa-arvoisessa maailmassa.

Häpee vaan itse! Mee ulkomaille katsomaan niitä F1-venekisoja, jos noin kiinnostaa. Eipä KymiRingistä mitään suurta kehity saasteiden lisäksi. Kouvolan väki nauraa meille pölvästeille.

Mennessään heiluttelemaan liivittömiä tissejään miesporukan luo, on tietynlaisten naisten ainoa ansaitsemismuoto, kun muuta ammattia ei ole. Juttu ja kuva Ilta-Sanomiin, ja taas tilille kilahtaa ruokarahaa pahennuksen saattamana.

Monet tuntuvat unohtaneen Isis-järjestön järkyttävät mestausvideot, joissa he teloittavat uhrinsa vetämällä kurkun auki tai irrottamalla koko pään. Kyllä Isis-äidit nämä tietävät, vaikka kurkkivat maailmaa pienistä raoista mustan kaapunsa sisältä. Paha saakoon palkkansa.

Antti Rinne, Pride-kulkueesta suoraan poskisuudelmiin, eläkeläiset unohtuivat välittömästi.

Kuule se on sosialismin ongelma, kun loppuu toisten rahat!

Te jatkuvat koiravero takas -kirjoittajat! Silloin kun koiraveroa oli, oliko silloin asiat hyvin? Pienet ympyrät ja murheet jollain. Jos alkaisitte tosi ongelmista kirjoittelee ja hankkisitte vaikka koiran.

Ei tarvitse olla huolissaan. Koiran liha on vähärasvaista ja terveellistä.

Suomalaiset Isis-naiset menivät vapaaehtoisesti murhaamaan ja ryöstämään kalifiaattiin ja edesauttamaan raakuuksissa. Jesidi-orjanaiset tietävät, mitä Isis-vaimot tekivät. Suomeen näitä petoja ei kaivata!

Omaisena mietin, kuinka kauan vanhukset kestävät viilennyspumpun tuomaa kylmää ilmaa. Ei saa kuulema pois päältä. Näin Onnelanpolulla kuulemma villasukat olisi hyvät.

Tiedättekö eläkeläiset, että eläke alkaa pienentyä ensimmäisestä eläkepäivästä alkaen, täytyis indeksikorjata.

Puhekielenä Lahessa, mutta kirjakielenä Lahdessa.

Miksi ainoastaan karjut lapsellesi? Sanoisit edes joskus, että hän on ihana ja että rakastat häntä.

Sähköjohtojen kuntotarkastusta tarjotaan Kytölässä. Onko huuhaata vai asiallistakin toimintaa?

Olen ihmetellyt televisiota katsellessani, kun joidenkin esim. englanninkielisten ohjelmien puheesta ei saa millään selvää. Joku puhuu taustalla jotain muuta kieltä, yksinään. Yritin, kerrostalossa, lisätä äänitasoa. Varjelkoon! Sieltä kuului ääneen luettuna sama, minkä voi lukea ruutuun kirjoitettuna. Minä olen oppinut englantini televisiosta. Hyvä lisä kielen kouluoppimiseen. Gordonin tavoin poistun. Kuulostaa kamalalta.

Onko uutinen, että varusmiesten kunto on huonontunut, kun kouluissa säästetään liikunnasta ja amiksessa ja lukioissa ei ole säännöllistä, pakollista liikuntaa? Mutta säästöä on tullu! Miten on käynytkään kansanterveydelle?

Ehkä Päivi Räsänen ansaitsee moitteita, mutta Erno Laisi ESS:n tärkeällä kirjoituspaikalla esiintyy vähintään yhtä epäkorrektisti. Hänen nyt kuitenkin pitäisi ymmärtää, asioita tutkivana kirjoittajana, että PR ei ole kirkko. Ja entäs ne piispat, jotka marssivat?

Sormunen kirjoittaa (9.7) juuri niin kuin asia on! Järjen ääntä pitäs kuulla näinä aikoina.

Erno Laisi, avioliitto on ollut ja on edelleen naisen ja miehen liitto. Muissa liitoissa ei synny lapsia.

Opittuani tuntemaan Erno Laisin ajatuksen juoksun ei Esalainen 9.7 yllätä. Onneksi en enää vuosiin ole tätä aviisia tilannut.

Sanomattakin selvää, rakentumattomat keskustelut sekä sitoumukset ovat menneestä. Siksi eivät kehitä tahi vaali elämää tai elävää.

Hidasta Vääksyntietä ajavat tehkää nyt kansalaisaloite uudesta tiestä Tuhkamäen itäpuolelle, paikka on jo merkitty karttaan, tarvitaan vain aloite. Rinne haluaa työllisyys kohteita ja rahaa kuulema on.

ESS:n pääkirjoituksen otsikko 9.7. oli Digitaalisuus voi olla syrjivää. Totta: ESS:nkin nettisivuilla on paljon sellaisia uutisia, joita ei löydy paperilehdestä, vaikka sen tilaajat ovat lehtien todellisia rahoittajia.

Erno. Toinen nuori besserwisser-toimittaja. Pysy Pride-puolella. Jos et kuulu kirkkoon, niin älä ota kantaa. Sinun mielipiteet ei kiinnosta minua paskan vertaa.

Sateenkaaret taivaalla näkyivät Pride-viikolla kertomassa ihmisille, ettei Jumala hukuta maailmaa enää veteen. Vaan tuleen.

Todellisia uskontunnustuksia mielipidepalstalla viime aikoina selventämässä meille kaikille Jumalan tahtoa, jonka hän ilmoittaa Raamatun sanassa.

Onko kellään antaa omakohtaista kokemusta, onko Lahdessa kunnon tekohampaan tekijää, jonka hampaat on paikoillaan eikä aivastaessa putoa. Ei mainoksia kiitos.

Hollolassa jaettiin postia 8.7.2019 klo 20.30. Ja oikein pakettiautolla. Meniköhän päivä nurmikonleikkuussa?

Eutanasia on ollut Suomessa sallittu jo pitkään eli yhtä kauan kuin Lipposen hallituksen eläkeläisten leikattu indeksi.

Huoh Mr. X! En minäkään sinua ilman meikkiä katselisi.

Kaikki kiusaajat niin tyhmiä ja voi voi ilkeitä, yök yök!

Störst av allt är kärleken!

Kansanedustajien avustajat tekevät omaa työuraansa ja saavat kokemusta. Ammatti se on sekin, älä ole kateellinen.

Eikö olisi ympäristöystävällisempää hävittää puistoista ja pysäkeiltä tupakantumpit ja roskat ja antaa kurtturuusujen ja lupiinien kasvaa rauhassa.

Eipä ole koskaan aikaisemmin pääministeri ollut kulkueessa, jossa on mielenosoituksen/lakialoitteen sanoma, hoh hoh.

Pia Salo kertoo kuinka muutos saatiin runkolinjaluonnokseen, johon tuli satoja poikkeavia näkemyksiä. Jos jokainen muutosesityksen tehnyt ja jopa muutoksen aikaan saanut kirjoittaisi Etlariin, mielipidepalsta täyttyisi. Hyvät muutokset menevät läpi ilman politikointia.

Rautatien alittavassa tunnelissa Launeella on komeita kukkia, mutta Helkalan tori on kivierämaana. Ei ole kuin muutama kitukasvuinen puu ja kukattomia pensaita! Jotain kaunista katselisi mielellään!

Onko taas keksitty uusi sairaus nimeltä valkotakkiverenpaine?

Kirkko on avoin kaikille, mutta ei kaikelle.

Olin kerrankin fiksu. Lahti Energian myyntisopimuksen irtisanominen ja selvästi edullisempi muualla. Siirtomaksujen korotus ei tunnu nyt niin paljon kukkarossa. Kannatta kilpailuttaa!

Kiusaaminen perheen sisällä ja toisen käyttäytymiseen puuttuminen aiheetta on noloa.

Miten eläkel. perheneuvoja nyt sotkee? Suomessa yli 7000 huost.otettua lasta ja monia riskioloissa, mutta nyt huoli terroristeiksi lähteneistä + sitä varten kasvatetuista jälkipolvista. Suomiko terroristien suojelumaa? Apu sinne ja ns. armo.

Kerrostalojen parvekkeista tehty olohuone. Parvekkeet somistettu muodikkaalla roinalla ja romppeella. Kirjatkaa muistiin almanakkaan viettämänne aika parvekkeella.

EU:ta pidetään tärkeänä. Kuitenkin sinne lähetetään kotimaassa epäonnistuneita poliitikoita. Kenen etu?

Kun katsoi lauantain 6.7. lehden etusivua, tuli totuus vihreästä pääkaupungista, Lahti?

Onko pakko soittaa huonoa musiikkia täysillä.

Kun on tv:stä seurannut Antti Rinteen touhuilua EU-piireissä Brysselissä ja Helsingissä, tulee mieleen Liisa Ihmemaassa. Ei taida Suomi saada tavoitteitaan läpi eikä merkittäviä virkoja EU:ssa.

Miksi pitää, koiraa jos se on kadun häirikkö. Voisiko sen kouluttaa tai lopettaa.

Vieraslajit köyhdyttävät luonnonmonimuotoisuutta. Nyt tuodaan marja- ja vihannesviljelmille ns. postilaatikkokimalaisia Espanjasta. Kuinkahan käy kotoperäisille mustikan pölyttäjille?

Tiedoksi vielä, että meillä vain ne 7, mutta pohjoisessa voi valjakkoyrittäjällä olla toistasataa koiraa. Eikä mitään ongelmia!

Eipä rovastia huoleta suomalaiset lapset, kun heitä huostaanotetaan pois äidiltään? Ja onkohan rovasti unohtanut, miksi äidit ovat lähteneet pois Suomesta. Oliko yllätys, että siellä oli terroristijärjestö Isis? Rovasti tuntuu tietävän kaiken.

Huolehtiiko Jouko-rovasti yhtä terhakkaasti meidän suomalaisten vanhuksista? Onko ajatusmaailmassa kaikki kohdallaan, jos vertaa historiaa sadan vuoden takaa. Voi rovastin vertailuja, kannattaisikohan ottaa asioista selvää enemmän?

Mustan auton kuski sunnuntaina. Kiva kun kutsuit meijät kylään. Mielellään poiketaan.

Jouko Vesala, miksi nämä terroristista unelmaansa toteuttaneet ja nyt heidän elämänsä turvallisimmassa olosuhteissa elävät radikaalit pitäisi "väkisin" kiikuttaa Suomeen? Vertailusi 1918 tapahtumiin Suomessa on sairaalloisen ontuva ja syvää tietämättömyyttä tihkuva. ape

Kuonokopat, 2 lihaksikasta koiraa, toinen valpastui salamana, kun katsoin ja ulkoiluttaja joutui koiraansa komentamaan. Nääkö ne purijat? Ärsykeherkkä.

Olipa mukava katsoa jenkkien tatuoimattomia naisfutareita. Onneksi olkoon heille – myös mestaruudesta!

FC Lahti. Ottakaa oppia naisten MM-futiksesta. Luovaa rohkeaa ylöspäin pelaamista, ei virheiden pelkäämistä vaan pelirohkeutta. Ei tarvitse pelata virheitä.

Esalaisen otsikko 24.6. sai aamukahvit väärään kurkkuun. Peruimme 35 vuoden lehtitilauksen välittömästi. Kiitos aamukahviseurasta Etlari, siirrymme muihin lehtiin!

Terroristileireillä on varmasti tapahtunut vaikka mitä. Joidenkin lasten katseet olivat pelokkaita ja äidit tönivät ja piilottelivat heitä helmoissaan. On tainnut jäädä liikaa traumoja mielien sopukoihin.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi