Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Hienoa, että arvostetaan ihmistä jo eläessään!

Kiitos Timo Taulolle ja näyttelijöille hienosta Äitee ja kilpasiskot -näytelmästä. Kiitos myös itse Äiteelle, joka osallistui itsekin esitykseen. Hienoa, että arvostetaan ihmistä jo eläessään!

Siellä Takkulan rannassa on uitettu myös hevoset niin pitkään kun muistan, miks ei siis koiriakin? Kesäterveisiä vaan sinne Takkulan rantaan.

Kiitos vaan hallitus, luvattua 50 euroa pieneläkkeisiin emme saakaan. Ei ole takuu eläkettä.

Suomi on pieni maa. EU:ssa valtaa pitävät suuret maat Saksa ja Ranska. Pääkirjoitus ESS 4.7. Huvittavaa tuo Ranskan johtajuus, maa on laskettavissa kriisimaiden joukkoon. Viimeksi maan budjetti on ollut lähes tasapainossa v. 2001. Sitä ei kerrota.

Meillä sankari pääministeri, valvonut yli 30 tuntia putkeen Brysselissä Suomen puolesta.

Lahti Green City: järvissä sinilevää. Hollola seuraa trendejä.

Onko USA:n poliisin rasismista paasaava Joonatan Hulkkonen (ESS 4.7.) vilkaissutkaan heidän ampumatilastoja? 2 kertaa enemmän valkoisia siellä on kuin mustia.

Pysäkkikatosten roskis ulkopuolelle lemuaa. Tuhkakupit myös sais olla, kun paikkoja ei siivota ollenkaan.

Onkohan ilmaisjakelulehtien jakaminen lopetettu Kukkilan alueella? Ei jaettu moneen viikkoon.

Isis-naiset ovat valinneet itselleen ja perheelleen Islamilaisen kalifaatin kotimaakseen. Miksi suomen pitäisi verorahoilla hakea heidät takaisin?

Mökin mummo aikoo matkustaa junalla Herralasta Lahteen markkinoille. Lippu pitäisi ostaa aseman automaatista, mutta joku vandaali on sen huvikseen rikkonut. Mummo ei ehkä olisi osannut käyttää automaattia, vaikka se olisi toiminut. Junassa ei lippua myydä. Sen voisi ostaa R-kioskilta Salpakankaalta tai älypuhelimella, mutta sellaista ei mummo omista. Kiitos VR hyvästä palvelusta, säästyivät nekin roposet!

Hävetkää ympäristöihmiset valitatte Kymiring-radan tuomista mahdollisuuksista, veitte myös aikanaan F1-venekisan joka oli näkyvin tapahtuma Suomesta maailmalle kautta aikain. Samalla sallitte, että kolmekin jäteauto viikoittain ajaa samoja katuja jäteastioita keräämässä. Valitusten takia aikanaan myös jätteiden käsittely Kymijärvellä viivästyi vuosia.

Kyllä SDP-väki on nyt iloinen, kun Antti Rinne uskalsi tulla ulos kaapista julkisuuteen!

Onkohan ne kaikki 7 seitsemän ammattikoiranvihaajia, vai olisiko niistä muutama ihan vain amatöörikoiranvihaaja?

7 rakkia. Mahtaa kämppä haista, hyi hel....

Kasveista kirjoittavan toimittajan pitäisi ottaa selvää perusasioista: (luonnon)laji ja (viljely)lajike ovat eri käsitteet, samoin kukinta ja kukinto.

Sähköauton ostoa harkitseville. Ko. auto on arvoton, kun akku on käytetty loppuun, sillä uusiminen maksaa saman, kun polttomoottoriauton moottori.

Suret hallituksen rahatilanteesta. Toisten rahaa se on toimeentulotukikin. Nälkään tai viluun ei Suomessa saa ainakaan vielä tappaa. Ed. hallitus kasvatti köyhyyttä tosi paljon, lue tilasto. Sekö hyvä?

Lyhyempi työaikako? Työnantaja teettää samat työt kuin ennenkin teetti pidemmällä työajalla. Sama määrä työtä pienempi palkka, niinkö haluat?

Muistakaa mihin terroristijärjestö Isis pystyy, kun se pääsee soluttautumaan ympäri maailmaa. Naiset on lähtenyt sinne sotimaan, auttamaan miehiään. Nyt on hätä, kun ei voitettu sitä sotaa ja valloitettu maailmaa.

Saisimmeko pitää linjalla Orimattila–Heinola 89 ne pirteät kuljettajatytöt. Eivät ole mykkiä ja kuuroja. Ilo matkustaa kanssanne!

Jos palvelusta maksaa, sitä myös saa. S-pankki ei peri palvelumaksua, mutta palvelun puutoksessa tämä näkyy. Pankkisalaisuus olisi suotavaa myös. Terveysasemalle pääsee nopeammin kuin S-pankkiin. Kolme tuntia siinä meni. Siirryn mielihyvin toisen kaupan ja pankin asiakkaaksi ja myös mieluummin siitä palvelusta maksan.

Kävimme pitkästä aikaa Lahdessa torstaina ja päätimme juhlistaa käyntiä hyvällä kahvihetkellä yhdessä kahvilassa. Mutta anteeksi, että häiritsimme ja toimme rahamme teille. Myyjä ei osaa edes tärkeintä asiakaspalvelun perusasiaa eli tervehdystä. Onkohan henkilö väärällä alalla? Asiakaspaljous ei ollut syynä. Odotimme kyllä toisenlaista kohtelua. Onneksi kahviloita on muitakin. Nimim. koko työaika ilolla asiakaspalvelussa ollut.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi