Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Miksi te armon rouvat useinkin pidätte meitä yh-äitejä täysin avuttomina?

Miksi te armon rouvat useinkin pidätte meitä yh-äitejä täysin avuttomina? Me hoidamme lapset, heidän juttunsa, kodin, auton, asunnon, vakuutukset, ex-miehen sukusuhteet, rempat, koirat, kissat jne. Siis nk. miesten jutut myös. Eikä ole ketään, kelle valittaa tai ketä käskeä. Ethän ens kerralla vähättele!

Kyllä koiravero olisi asiaa, niin paljon niitä on! Sehän oli kerran vuodessa maksettava summa joitain vuosia sitten, kun minullakin oli koira.

Koiraa voi opastaa hyvällä. Älä purista niin, että se vinkuu kivusta.

Isot koirat purevat ihmisiä. Koiria ei saa päästää yleisiin puistoihin eikä uimarannoille myöskään siitä syystä, että levittävät punkkeja, joista tarttuu ihmiseen borrelioosi.

Koirapuisto ei kuulu asutuksen ja suositun ulkoilualueen lähelle. Mieluummin kauas asuinalueesta, vaikkapa Lahen reunoille.

Onko kukaan laskenut paljonko jätemuovin pesu kotitaloudelle maksaa? Lahti Aqua kiittää.

Orimattilan Jätinpesässä Työmiehen vaimo täysosuma! Kiitos!

Alle 18-v. mopoilijoille voisi säätää lain, joka sallii mopoilun klo 7–22. Loppuu se yöllinen häröily ja tahallinen kiusanteko!

Terveyskeskusten palvelukyky ja -halu on huono. Johtajuus on hukassa. Hyvin hoidetut päivystysvastaanotto kuormittuvat tehottomiksi. Kunnallispolitiikan tuomat henkilövalinnat tuottavat osaamattomuutta huipulle. Ongelma poikii uusia, kun samat naamat pääsevät valtakunnan politiikkaan.

Totta kai nyt pääministeri on marssimassa vähäosaisten ja asunnottomien mielenilmauskulkueessa, ja sosiaaliministeri tapahtuman suojelija.

Yhyy. Yhyy. Et pysty nukkuu, ku naapurissa juhlat. Pysy sitte hereillä. Sulla ei ole muuta ku aikaa.

Antti S. Kyllä niitä isoja remontteja on tullut, mutta tilakeskus ei niitä mainosta. Hys, hys kuten urheilukeskuksesta.

Parvekkeen kirvaratsiat kääntyvät voitokseni yllättävällä tavalla: Mitsubishi MJ-E16VX kierrättää ilman ja poistaa kosteuden ja ilmasta emokirvat. Jee.

Kiitos, Lahti-opas Anneli Seppälä, Kolkanmäen mielenkiintoisesta kierroksesta 2.7. Taas kuulin paljon uusia, kiinnostavia asioita Lahdesta. Työniloa! Tuulikki

Kysyin naapurin naiselta, olko sulla hiivaa. Suuttu. Oisin pizzataikinaa vaa.

Kesän pahin vitsaus? Ei hyttyset, ei paarmat, vaan trampoliini, joka on hinattu naapurin aitaan kiinni. Voi sitä jumputusta ja jousien kitinää.

Oppositiopolitiikka saa demareiden mielestä perustua mihin vain! Sen todisti Krista Kiuru aamu-TV:n haastattelussa kysyttäessä hoitajamitoituksesta ja sen toteutuksesta. Oppositiossa kaikki voitiin tehdä heti nyt ei! Samaa sukua Rinteen lupausten kanssa.

Kukahan näistä maailman tähdistä näyttää ekana "tavaransa"?

Nostakaapa, päättäjät, etenkin museopuolella, droonikameranne korkealle entisen Paasikivenaukion yläpuolelle nähdäksenne, mitä on syntynyt esim. silmän "iloksi" ja elämisen haitaksi alueen asukkaille. Verratkaa näkymää siihen, minkä verran parin metrin luiska pääovella olisi rumentanut maisemaa!

Suomelta jäi huippuvirat saamatta EU:ssa, mutta saatiin maksumiehen paikka pidettyä!

Aktiivimalli, now and forever, jee.

Kumpikohan työntekijä on levänneempi loman jälkeen töihin tullessaan, sohvalla tai festareilla kaljaa kitannut tai kalastusta, veneilyä ja uimista mökillä harrastanut henkilö?

Ns. sateenkaariviikolla oli taivaallakin voimallisia sateenkaaria.

Sysmäläisille tiedoksi, koiria ja kissoja saa pitää ulkona vain kytkettynä. Se on laki.

Sairasta rinnastaa luonnotonta ihmisen risteyttämää lemmikkikoiraa ihmiseen. Tosi sairasta.

Naurettavan näköinen kuvatus tuo uusi "tojotan" sähkömaasturi tms. Sopii hyvin mainokseen, missä sänkiurpo ajelee virnuillen todellisten klassikkojen ohi ikään kuin liittyäkseen sukupolvien kärkeen. Oikeasti tuota kuttaperkkahässäkkää ei kukaan halua 5 v, eikä edes muista 10 v päästä.

Ovatko nykyiset 16-v. neitoset oikeustoimikelpoisia vuokraamaan asuntoja? Onkohan yhteiskuntaelämisen säännöt varmasti kirkastuneet kotikasvatuksella?

Miksi E. Biaudet aikoo puuttua terroristien lasten hoivaamiseksi, vaikka Suomessa tuhansien lasten joukko riskitilanteessa ja vailla perheen huolenpitoa? Huostaanotettuina vailla lapsen oikeuksia ja äidinturvaa!

Kiitos Sokos ja Martat markkinapäivän pullakahveista. Voisiko aikaa myöhäistää vaikka klo 17 saakka (11–17), niin työssäkäyvätkin ehtisivät kaffeelle?

Citymarket Laune & Maili kiitos hienoista kukka-asetelmista asiakkaiden iloksi! Kiitos CM Paavola, missä paras marjatiski, jossa myös luomua!

Ennen tehtiin töitä nuoresta alkaen, että saatiin rahaa. Kyllä sitä kuluikin, kaikki viinaan ja huvitteluun. Ainakin 60-luvulla. Ei tarvinu miettiä huomisesta eikä turvallisuudesta.

Tässä ratkaisu. Isis-äidit ruotsinkieliseen pääparantolaan Ahvenanmaalle. Tenavat samalle saarelle Eeva Biaudet-lastenkotiin, josta sijoitusperheisiin tai tilanteen mukaan äideilleen. Asuisivat demilitarisoidulla alueella ja rauha vallitsisi.

Lahti Energia rokottaa. 32,34 euron laskusta 25,60 euroa pelkää perusmaksu ja siirtomaksu. Ei ihme, et energia yhtiö kannattaa.

Tais mopopojan äiti ärähtää näppiksellä, kun kävi häirikkömopopoikia puolustamaan! Minä ehdotan, että pidät puhuttelun pojallesi ja annat ajokieltoa pari viikkoa.

Toivottavasti pysyt niiden 7 koirasi kanssa siellä maaseudulla, kun kaupungissa voisit syyllistyä laumoinesi ihmis- ja eläinrääkkäykseen! Minä kyllä pidän, huom. koirasta.

Hyvä kirjoitus Pekka Jarvansalo! Muista, että olet ihmisenä yhtä arvokas, nosta itsesi vähättelijöiden yläpuolelle ja toteat, että he ovat mahtailullaan niin naurettavan heikkoja. Tsemppiä!

LE-sähköverkkojen liikevoitto 2018 oli 30,3 %. Se on aika kova hintojaan korottavalle yritykselle?

Kyllä useimmat koiranomistajat ymmärtävät. Varsinkin helteellä koiraa pitää uittaa. Sen pitää myös juoda. Turkki saattaa jopa polttaa ihoa. Asfaltin lämpötila on joskus yli 60 astetta joka vaurioittaa anturoita. Äläkä jätä koiraa kuumaan.

Kiitän 35 vuoden aamukahviseurasta Etlaria. Irtisanoin tilauksen 24.6. Esalaisen otsikon perusteella.

Minulle on yhdentekevää homot ja lesbot. Menkää kaikessa rauhassa kaappiin tai ulos sieltä. Mutta miksi meuhkaatte? En minäkään marssi kaduilla, koska olen hetero nainen. Tykkään mahtavasta miehestä ja sen...

Mistä tunnistaa lahjattoman taviksen? Siitä, että hän esiintyy ainakin kerran elämässään jossain television realityohjelmassa.

Kuorma-auton perävaunu, joka aiemmin oli pysäköitynä bussireitin päätepysäkille, on nyt "unohtunut" pysäköinti kielletty -liikennemerkin viereen. Mistä lie poikkeuslupa saatu, olemmehan Lahdessa?

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi