Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Suomi hyötyisi, kun työttömät laitettaisiin viikatteiden ja haravien kanssa tienvarsien lupiinien kimppuun

Suomi hyötyisi, kun työttömät laitettaisiin viikatteiden ja haravien kanssa tienvarsien lupiinien kimppuun. Antin sohvaperunahallitukselta on vaan turha odottaa mitään työttömien aktivointitoimia.

Palasin kotiini Lahteen Pohjanmaalta, jossa kävin Kokkolassa, Pedersöressä, Pietarsaaressa ja Vaasassa. Kotiintulo tuntui palaamiselta Kalifornian Piilaaksosta Venezuelaan. Pitäisikö Lahdessa ajatella ja tehdä jotain entistä paremmin?

Kirjoitus LE-Sähköverkon siirtomaksujen hinnan noususta! Omakotiasujille, siis sähkölämmittäjille, tullut myös tehomaksu suurimman vuosittaisen tuntikulutuksen mukaan! Kyllä tämäkin on huomioitava! Kukahan laskisi puolueettoman kokonaissähkön hinnan Lahti Energian siirtomaksuilla ja muutamille sähkötoimittajille kaikkine maksuineen ja veroineen! Kokonaishinta kiinnostaa, ei muu!

Mikä ero on sillä, että pääministeri voi osallistua kantaa ottavaan kulkueeseen, mutta ulkoministerin osallistumisesta kantaaottavaan rukoushetkeen tuli hirmuinen haloo? Tasa-arvoa Suomessa!

Kummallista tämä nykymeno. Vähemmistöt on enemmistöjä milloin missäkin asiassa.

Diktatuurit, orjuutus, naisten alistaminen, työväen sorto. Kaikki on väkisin, joukkovoimin käännetty inhimillisemmäksi. Nyt on sateenkaariliikkeen vuoro.

Onko mitään muuta syytä kieltää homorakkaus kuin uskonnon kirjoitukset? Jos ei, niin kannattaako turmella uskontoaan rakkauden vastustamisella? Uskonnon vastustajat myhäilevät sivustakatsojina.

Älä ota riskiä, että suomenruotsalainen rakastuu sinuun, voi käydä hyvin huonosti.

Sääaseman lämpöiloja vertailtaessa edellisiin vuosiin täytyy muistaa, että aiemmat tiedot on mitattu Launeella ja nykyiset Sopenkorvessa. Eroa voi keskilämpötiloissa olla ainakin aste tai jopa pari.

Osavastuullisella ja rakastavalla kiitollisuuden aiheita kymmenissä vuosissa, joista saa puhua ja jakaa sekä rakentua.

Sinä, joka todella välität elämästä, voisit lukaista Sanaa Raamatusta, apostoli Paavalin kirjeestä roomalaisille, luku 1! Tämä nyt aikaamme liittyen!

Lupiinista puhutaan paljon. Eikö olisikin yksinkertaista, että yhteiskunnan rahaa vastikkeetta nostavat henkilöt vietäisiin lupiinialueille niittämään tai nyhtämään kukat ennen siementämistä.

YLE kehottaa saunatirkistelyyn: yksi kehuu "harrastustaan" monen minuutin jokailtaisessa TV- ohjelmassa. Koskahan pedofiilit pääsevät televisioon?

Oliko pääministeri mukana Pride-kulkueessa aivan täydellä sydämellä? Olisi pitänyt laittaa esimerkiksi ballerinahamonen ja vähän punaa poskiin.

Esko Passila. Kiitoksia ansiokkaista selvityksistä. Tavallinen ihminenkin tietää ja ymmärtää kuinka näitä asioita hoidetaan. Yt. Yrittäjä

Asikkalaan jälkeen palkintopokaali. Asikkala tuottaa Suomen eniten hiilijalanjälkeä. Kunta tuottaa palveluja 98 % kunnan ulkopuolisilla yrittäjillä. Loistavaa, eihän sitä kunnan omia yrittäjiä kannata käyttää.

Hollolan Päivi Rahkoselle tiedoksi. Sinä kunnanjohtajana olet velvollinen järjestämään meille veronmaksajille mahdollisuuden istua torin penkeillä. Nyt siinä mellastavat muut. Tee heille oma paikka metsään. Ja heti.

Kansanedustajaksi pyrkivän pääsyvaatimuksena tulee olla se, että tulee toimeen omalla pätevyydellään ilman mitään avustajia. Tämä lakiin.

Kiitos miespuoliselle uimavalvojalle, joka puuttui lasten leikkimiseen kuntouimareiden radalla Kivimaan uimahallissa tiistai-iltapäivällä. Lapset eivät kuulu kuntouimareiden radalle, ihan turvallisuus syystäkin.

Torilla pestiin pysäkkikatoksia. Peskää vahvimmalla aineella Tonttilan Kumpulaisen pysäkin katos. Siellä on eritteitä. Poistakaa penkki.

Kyllä Veikko Nurminen taas kirjoitti ti 2.7. asiaa, minkä voin allekirjoittaa sanasta sanaan!

Eikö kukaan voi mitään noille räkyttäville kerrostalokoirille!

Tampereel on nysse, mut Nastolas on nyt josse. Iso kiitos Lehtimäelle monen vuosikymmenen palvelusta! Menen pysäkille, jos se sielt tulee?

Voisiko joku kertoa tienvarsilla "pissapoikia" nähneelle toimittajalle, että puhekielinen sana pissapoika tarkoittaa tuulilasinpesintä.

Hyvät ihmiset. Älkää ilmastonmuutosta pelätkö. Jossain muodossa se tulee, teemmepä mitä tahansa. Tehkäämme jokainen osamme, että ilma ja ympäristö puhdistuisi, koska se on meidän tehtävissä.

Rakkaat kristityt. Niin kuin olemme huomanneet, niin keskuuteemme on luikerrellut ihmisiä, jotka kääntävät Jumalamme armon irstaudeksi ja sillä kieltävät Herramme Jeesuksen Kristuksen lunastuksen voiman.

Metsää raivatessa 1.7 tuhosin vahingossa pajupuskassa olleen linnunpesän, jossa oli munat. Kun suunnistajat lisäksi tuhoavat pesiä ja luontoa luonnon herkimpänä aikana, kysynkin nyt kumpi on tärkeämpää, metsien hoito vai harrastukset metsässä?

Pistäkää huoltoyhtiöt lujille niistä nurmikoista. Joko ei tieto/taito riitä tai sitten vedetään tahallaan niin lyhyeksi. Kun nurmikko palaa, niin firmalle säästyy rahaa, koska leikkuukerrat vähenee.

Joku välkky koiranomistaja keksi puolustella, että jos koiravero, niin he alkaa vaatia samoja oikeuksia, kuin mitä lapsille tarjotaan! Kysyn vain, että koiratko heitä hoitavat ja huolehtivat verokertymistä, kun he itse vanhenevat?

Missä kynä, siellä ongelma! Liika on liikaa; palavat paperit samassa kansiossa on lapsenuskoista uhkapeliä. Herätys ihmiset! Terv. Kivi ja taltta

Työajan lyhentäminen 32 tuntiin viikossa on ainoa vaihtoehto työllisyyden parantamiseksi.

1.7. Nastolan linjoille tuli uusi liikennöitsijä, jolla vanhaa kalustoa. Järkytys oli melkoinen, koska olemme vuosien varrella tottuneet kulkemaan uusissa, siisteissä ja ilmastoiduissa linja-autoissa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi