Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Jos ei ole ennen käyttänyt huumeita, niin vanhana niitä määrätään

Jos ei ole ennen käyttänyt huumeita, niin vanhana niitä määrätään.

Tiedätkö, mikä on maailman helpoin tapa parantaa omaa terveyttä ja välttyä riskiltä sairastua Alzheimerin tautiin, syöpään ja diabetekseen? Uni puhdistaa aivoista haitallisia kuona-aineita. Jos uni on huonoa, elimistön toiminta kääntyy päälaelleen. Erityisen pitkiä ja hyvää tekeviä syvän unen jaksoja nukutaan klo 23-3, joten unirytmiä kannattaa aikaistaa. Unen tarve yl. 7-9 tuntia. Itse olen noudattanut tutkijoiden ohjeita ja olen työssä pirteämpi ja innovatiivisempi.

Kaikki naapurit saa pottuja syksyllä.

Jos haluat nauttia tasokkaasta kesäteatterista, kannattaa mennä Orimattilaan.

Kuka näitä radio-ohjelmia suunnittelee! Sunnuntaiaamuna parhaana aamukahvihetkenä radio pauhaa lehmän lannasta ja sen asukkaiden eri vaiheista, asumisesta, parittelusta jne.

Sinä, joka haluat koirat verolle, niin me haluamme myös perheenjäsenillemme koirille päivähoidon, paremmat puistot, ilmaiset lääkärit ym. Nämähän etuudet sinullakin veroa maksavalla on!

Eihän myö valitetakaan KymiRingistä, katsotaan vaan surkutellen, kun rahaa valuu Kankkulankaivoon ja verot nousevat kaupungin päättäjien typeristä sijoituksista. Ei valiteta, katsellaan vain tyhmyyksiä.

Mopopoikia pörrää öiseen aikaan myös Saksalassa. Vanhanradankadulla oikein kaasutellaan ja herätetään asukkaat. Eikö näille saa mitään kuria? Sitten jäädään johonkin ja ajetaan ympyrää, jatkuva pärinä. Ihan itkettää.

Kiitos PHKS:n haavapolin ihanille naisille ja ylilääkäri-Maijulle!! Elämä nyt aurinkoista.

Luin taannoin mielipiteen, jossa ehdotettiin risusavottatalkoita, jotta metsät saataisiin hyvään kuntoon. Voisi muuten käydä terapiasta rattijuopoille ja uusijoille.

Haloo, mikä se semmoinen tasa-arvoinen yhteiskunta on, joka systemaattisesti polkee alas kristittyjen oikeuksia omaan arvomaailmaansa?

Hoitajien töiden epäkohtia mm. epäsäännölliset työvuorot ja toimimattomat työskentelytilat. Jopa liian lyhyet suihkut, matalat wc-pöntöt ja väärässä paikassa usein palv.taloissa. Hankala työskennellä monisairaan asiakkaan kanssa. Paljon kirjausta, pyykkiä, keittiötöitä, siivousta. Tärkeä perushoito unohdettu sekä hygienia, laitoshuoltajat takaisin!

Kuka marssisi meille vanhuksillekin jakamattoman ihmisarvon?

Kiitos Esko Passilalle hyvää kirjoituksesta Lahden vetovoimatekijöistä.

Lahti valittiin juuri Euroopan vihreäksi kaupungiksi ja heti ollaan kaatamassa viihtyisää ja idyllistä asuinaluetta melulta ja saasteelta suojaavat isot kuuset. Hei, mikä järki tässä on!

Poliisilla on tärkeämpää tekemistä, kun hätistelemään meidän mopopoikia. Jos häiritsee, niin kaupasta saa kuulosuojaimia tai ota kuulolaite pois korvasta.

Vaarallisesti fillaroidaan välillä kaupunginsairaala–Trio Kauppakadulla. Se ei ole pyörätie, siinä ajetaan lujaa. Autotalli Kauppakatu 2 kohdalla. Joku vielä kolaroi ja fillaristi on heikoilla!

Suomessa naiset saavat käydä koulua, sivistää itseään niin paljon kuin haluavat. Siis meidän naisten pitäisi olla tosi fiksuja. Siksi en hyväksy, että täältä Isis-vaimoiksi vapaaehtoisesti lähteneet naiset pitäisi nyt palauttaa takaisin tänne. Lähtö on ollut aivan omaa tyhmyyttä, jota en pysty ymmärtämään.

Kyllä nyt menee överiksi toi Pride-hössötys. Koko kansan juhla? Ei herranjestas!

Myllysaaren reitillä iso jätekasa lasinsirpaleineen. Penkin vieressä on pieni roskis, mutta sitä ei kuulema tyhjennetä viikkoihin tiesì tarkkailija.

Tiedoksi myös Unkarissa ollut Pride-kulkueita. Livenä nähty 30.7.

Pyhä yksinkertaisuus. Nyt ei lisääntyvästä koiramäärästä ja sen vaikutuksista siis saa puhuakaan. Kyllä muuten hurskastellaan hiilijalanjäljestä. Ajatellaanpa mm. lääkitystä jne.

Media hehkuttaa Pridea, "miten ihana ja koko kansan plää plää... ". Kuitenkin itse ja kaikki tuntemani haistattavat koko hommalle pitkän...

LE:n sähkön siirtohinnan korotus oli minulle yösiirto teho -asiakkaana lähes 7 %:a. Tämän korotuksen jälkeen ainakin minun kannattaa vaihtaa pois tehosiirrosta.

Karamellioopperaan olisi pitänyt laittaa ikäraja! Nyt me pienten lasten kanssa katsojat petyimme. Oli liian pelottava.

Koska poliisit Renkomäen väylälle, myös pikkuteille. Rossipyörät, viritetyt mopot kaahaavat ränkättävät kierroksia. Lapset eivät uskalla enää kulkea kavereiden luokse ilman vanhempia.

95% meille kylään tulevista naisista painuu sisään päästyään kintut ristissä vessaan. On kuin meillä ois yleinen vessa!

En ollut marssilla, mutta taisit unohtaa, että marssittiin tasa-arvoisuuden ja yhdenvertaisuuden puolesta. Eikös eläkeläiset ja köyhät halua juuri tätä. Yksi köyhä.

Kesäterveiset tämän palsta ammattikoiravihaajalle. Ajattele, meillä on niitä 7, siis seitsemän.

Sananvapaus ei oikeuta mihinkään ryhmään kohdistuvaa vihapuhetta. Silti ESS julkaisee päivästä toiseen homofoobikkojen vuodatuksia mielipidepalstallaan. Ihmisoikeudet eivät ole mielipideasia.

Erinomaisen puhutteleva Vuoksenlaakson kirkon jumal.palv. Naispapin sanoma: ymmärtämään Sanaa selityksenä! Meille, omahyväisille, omauskoisille tapakristityille!

Takkulan uimarannasta on tullut koirien pesupaikka. Ei koirille, merkit on revitty pois, joka ei tee rannasta koirien uimapaikkaa.

Hollolan uusi kirkkoherra tuo julki, että suhtautuminen sukupuolineutraaliin avioliittoon on hänelle omantunnon kysymys. Minusta maallikkona sekin on omantunnon kysymys, että rehellisesti ja suoraan vastaa, kun asiaa lehtihaastattelija kysyy.

Nyt on yhdestoista hetki jokaisen kerätä lähikulmiltaan lupiinin kukinnot pois. Ihan kohta ne siementävät ja ensi vuonna niitä on taas tuhansia enemmän. Tuo kukinnot pois luonnosta ja laita jätteisiin tai vie jätekeskukseen.

Miksi kaupunki poisti ajoestopuomit? Sain kaupungilta vastauksen: ihmiset törmäsivät niihin ja loukkasivat itsensä. Uskoo ken tahtoo tätä selitystä. Onko Lahdessa erityisen pöljää ja sokeaa porukkaa, kun muka törmäillään ajoesteisiin, joita on muissa kaupungeissa pilvin pimein. Kenen etuja poistamispäätös palvelee? Autot, moottoripyörät, mönkijät, mopot. Viis jalankulkijoista.

Lämmin kiitos ohikulkijat! Pysähdyitte kysymään, onko kaikki hyvin. Istuin Länsiharjun koulun lähellä huonovointisena.

Älkää te perussuomalaisten uudet toimijat soimatko Soinia, ilman Soinia teillä ei olisi edes puoluetta missä toimia!

Miten Lahti on hakenut ympäristökaupungiksi? Nyk. teot/ rakentamisen taso kaipaa ammattimaisuutta sekä elinkaariajattelua. Korjausvelka kasvaa? Uuno

Koirat huutavat kuin sudet, kun naapuri avaa oven ja menee omalle pihalle. On homma per...stä kotoisin.

Kirkko ei saa määrätä, mitä Raamattu opettaa, vaan Raamattu määrää, mitä kirkon tulee opettaa!

On se hienoa kun teiden varsilta lupiini hävitetään, pääsee pujo taas oikeuksiinsa.

Raamattu ei kiellä samansukupuolisten avioliittoa. Ohjekirjassa tulisi kieltää suoraan, se mikä kiellettävä on.

Ei koirille -kyltit uimarannoille. Yhtä isot kuin autonpesu kiellotkin. Koiranpitäjät eivät muuten ymmärrä, missä ovat.

Lahessa oli suurtapahtuma Ironman ! Miksei juttua lehdessä, miten meni, kuinka kauan kesti viimeisillä maaliin tulo jne. Vain voittajista oli juttu.

Olis korkea aika aloittaa vaikka oppisopimuskoulutuksella.

Kyllä on röyhkeitä varkaita, kun Orimattilan Liikekulman yhdestä kukkalaatikosta vietiin kaunis pelargonia, upeat verbenat ja lumihiutale sunnuntaiyönä. Toivottavasti ei varkaalla kuki niin kuin täällä. Vai oliko vain ilkeyttä, etteivät tuo asiakkaille ja talolle iloa.

On se kumma, kun kansa äänestää, siitä ei ole mitään hyötyä. Herrat tekevät mitä ne haluavat, tavallinen ihminen ei voi mitään, ei hyvä.

Kukkakauppa Neilikka sydämelliset kiitokset loistavasta palvelusta. Lauantain syntymäpäiväkukkien tilaaja.

Lämpöiset kiitokset Akuutti 24 henkilökunnalle hyvästä hoidosta 18.6 sydänpotilas Vieno.

Tämä on vastaus Grahn-Laasoselle. Kokoomuksen viimeiset saavutukset ovat lottoarvonnan keplottelu Maikkarille ja Himasen horoskoopin tilaus 700 000 euroa verorahoista! Repikää siitä!

Eikös nyt vanhuuseläkkeellä olevien ihmisten eläkerahat ole kerätty aikoinaan heidän palkoistaan. Jos ei, niin mistä se 200 miljardin potti kertynyt? Kenen rahoja ja kenelle kuuluu niiden mahdollinen tuotto? Salkun hoitajilleko?

Neljä nuorta ihmisrauniota maanantaina kello 14.50 keskustassa. Kaksi heistä heilui hervottomana. Yksi polvillaan maassa toisen häntä huumeruiskulla piikittäen. Miksi asialle ei tehdä mitään. Poliisi ei puutu. Päivittäistä sekoilua kuitenkin.

Kiitos lahtelaiset kannustuksesta Ironman-kisoissa! Huikeaa! Erityiskiitos Kärkölän Nesteen porukalle!

Kolumni-Riikalle vastaus. Ei miesten pissaaminen pysäkeillä ole ihmeellistä, jos muut juoksee alasti Padasjoella. Ei siinä paljon näy, kun ei tarvitse housuja laskea.

Posti kulkee huonosti. Sysmä–Lahti 1,5 kk, eikä koskaan perille.

Vihreä kaupunki ajaa pienet niityt rumalle sängelle. Kurtturuusu ja lupiini rehottavat.

Kiitokset taas Ahtialan terveysasema. Löytyi syy ja hoito pitkittyneeseen oireiluun. Tuli käytyä muuallakin.

Miksi mikään järjestö ei älähtänyt palautuksista silloin, kun nämä Suomen Isis-naiset ja lapset elivät terroristijärjestön paratiisissa. Nyt kun paratiisin juhla on vaihtunut vankileiriin, niin useampi järjestö vaati ihmisoikeuksia heille, joten onko järjestöjen juna jo mennyt, kun asiaan olisi pitänyt puuttua jo paratiisin aikana? Jokainen näistä naisista on itse halunnut Isis-paratiisiin!

Viisikon ongelmana on, että jossain vaiheessa loppuvat toisten rahat.

Ehkä vaikutti siltä, että köyhät tulivat maksamatta Asikkalan hautausmaakierrokselle. Nelihenkisen seurueen kokoaja maksoi kaikkien osallistumisen.

Kyllä täytyykin ihmetellä, jos pääskysellä on pahnue ja siinä kuusi porsasta.

FC Lahdelle riittää aivan täysin nykyinen kenttä stadionilla. Sinne mahtuu hyvin kaikki kansa, mikä joukkuetta kannattaa ja menee katsomaan.

Niin koska puretaan Vesijärvenkatu 16 ja 18, ulkokuoret jo siinä kunnossa?

Kyseessä ei mielenosoitus, vaan kannanotto meidän kaikkien tasa-/samanarvoisuuden puolesta. Ja hallituskin on ollut töissä muutaman viikon, realismia peliin.

Vantaalla tehtiin bussireitteihin runkolinjamuutos. Oli kirosana myös siellä ja on edelleen. Ei matkustajien tarvetta kuunneltu. Jos joku toimii meilläkin, se muutetaan. Varjele.

ESS:ssa ilmoitetaan jatkuvasti PHP:n osakkeista. Millä hinnalla?

HYKYltä vaaditaan säästöjä ja älypyörätie tms on hoitoa tärkeämpi. Missä on järki js inhimillisyys.

Isossa Kirjassa sanotaan, että viljele ja varjele luontoa. Mihin on unohtuneet hyvät neuvot. Kun katselee ympärilleen niin tuntuu, että kaikki on mennyt päinvastoin. Tosi surullista.

Raamatussa sanotaan, että älä mukaudu tämän maailman menon mukaan. Nyt kaikki menee yhtenä rintamana tähän sateenkaarivouhotukseen mukaan. Jos olet eri mieltä, niin voi voi, kun olet vanhoillinen.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi