Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Me seniorit vaadimme penkkejä keskustaan

Lahdessa on mäkiä, Etlarin penkkiartikkelin rouvat olivat kuitenkin asioimassa keskustassa. Me seniorit kassiemme kanssa tai ilman tarvitsemme ja vaadimme penkkejä keskustaan, kuten muissakin EU maissa!

Miksi yritykset ei tarjoa oppisopimuspaikkoja? Tähän kysymykseen ei saa selvää vastausta. Asia pitäisi ottaa enemmän puheenaiheeksi. Yritykset saisivat paljon motivoituneempia työntekijöitä, kun itse räätälöisivät tekijät tarpeisiinsa.

Olen miettinyt ihan samaa. Sivistystoimella on rahaa istuttaa psykologeja ja kuraattoreita kouluilla kesäkuussa ilman asiakkaita.

Miksi Lahden tori on kolkko, ei mitään viihtyisyyttä, isot kauniit kukkaruukut kauniisti aseteltuina loisivat tunnelmaa. Harmaat pömpelit ja värikkäät muovikatot pois, pieniä pöytäryhmiä, kauniin yhtenäiset katot loisivat jo viihtyisyyttä.

Hienoa hallitus. Ensi töikseen voitte palauttaa Kojamon (VVO) vuokra-asunnot alkuperäiseen tarkoitukseen, saadaan heti yli 20 000 edullista vuokra-asuntoa, ennen kaikkea PK-seudulle.

Terveyspalvelujen hallinto ja johtaminen karannut käsistä. Politiikka ja hyvävelijärjestelmät kukkii. Suuripalkkaisia henkilöitä liikaa ja toimenkuvat sekaisin.

Just niin, sinä, joka olet tavannut valopään! Lapset ovat ihania, ainakin meidän omat, naapuri sitten onkin eri asia.

ESS pääkirj. "Tuskin yksikään seura kykenisi maksamaan...tilojen todelliset kustannukset." Lahden ratsastajat maksaa. Lukekaa omaa lehteänne, jos muuten ette usko.

"Pelicansin tilatuki 300 000 euroa on laskennallista mielikuvituksellista rahaa." Juha Peurala. On se ihan oikeaa. Se on menopuolella suuri avustus ja veronmaksajien ihan oikeita verorahoja. Euroja. [Toim. huom.: Juha Peurala on kuvaaja, joka otti pääkirjoituksen yhteydessä julkaistun kuvan. Teksti oli pääkirjoitustoimittaja Jukka Airon.]

Pyöräily pitäisi kieltää keskusta alueella! Pyöräilijät ovat röyhkeitä eivätkä ota huomioon kävelijöitä eivätkä autoilijoita. Ei suojatielle saa törmätä varomattomasti auton eteen.

Minusta ainakin Etlarin etusivun kuvat ja mietelauseet ovat olleet erittäin onnistuneita. Niin kissat, lapset kuin tämän aamuiset linnunpojatkin. Jatkaa vaan samaan tapaan. Mököttäjiähän riittää aina joka junaan.

Ei pakkoruotsia. Valtaväestön ei tarvitse joka kerta taipua vähemmistöjen mielivallan alle. Suomi suomalaisille kieltä myöten ja muut valinnaisiksi. Venäläisiä emme ole, ruotsalaisiksi emme tahdo tulla, olkaamme siis suomalaisia.

Nyt koirien omistajat lenkille Ruoriniemeen. Hanhet lisääntyneet, pidetään rannat puhtaina ja juoksutetaan koiriamme valtoimenaan niemessä.

Kun koira saa toteuttaa luontaisia viettejään ja jahdata lintuja se voi paremmin. Ruoriniemen hanhet ja niiden karkotus palvelee tätä parhaiten.

Anteeksi naapuri, jos kissasi tuo kasvimaani kanankakkaista multaa tyynyllesi. Sen välttäisit pitämällä kisusi sisällä, poissa linnunpoikia tappamasta.

Ovatko Alatorin leikki- ja harrastusvälineet sekä penkit tarkoitettuja vain kaukaa Lahteen muuttaneille?

Kuka olisi niin reipas ja alkaisi kerätä nimiä, että saataisiin eläkkeisiin indeksikorotus ja toimittaisin sen hallitukselle.

Hyvä kattaus Kultarannassa. Ei puutu kuin Arttu Viskari ja Lenita Airisto.

Jokaisessa palvelutalossa pitää olla myös järjestettyä liikuntaa ja ulkoilua.

Juhannusviikolla vielä aurauskepit tai niiden riekaleet ovat odottamassa vihreän kaupungin tulevaa talvea. Kenen lienee vastuu?

Lahden terveydenhuollon koneet ei toimi, eikä vastaanotot pyöri. Tiedottakaa ihmiselle!

Ottakaa yhteys Monniin kyberhyökkäyksestä ja kirjoittakaa ESS:iin.

Kiitos, mukavaa juhannusta ja kaunista kesää sinulle!

Nyt kun näimme NHL-kiekon todellisen tason, voisi sen vatvomista TV:ssä vähentää. Tosin on NHL-pelaajillakin vielä ehkä mahdollisuus oppia pelaamaan.

Lahden Radion aamussa naisvälittäjä kehuskeli osaamistaan. Harmitteli, kun Lahti ei ole yliopistokaupunki. Kävis kauppa kuulema paremmin. Huonot on tiedot, sillä LUT-yliopiston kampus on jo Lahdessa.

Kiva, kun LSL tukee nuorten liikkuvuutta alentamalla bussimaksuja, mutta unohdetaan alle 60 v. sairas- ym. eläkeläiset!

Meillä oli pieni koira, jota käytimme kirkkopuistossa tarpeillaan. Valitettavan usein isompien koirien omistajat eivät ymmärtäneet, että miksi en antanut ison koiran "tutustua" pieneen chihuumme. Juuri näiden tapaturmien välttämiseksi.

Hyvä Ruska Paronen ja Lasse Koskinen, asiaa kirjoitatte molemmat. Saattaisiko tässäkin olla taustalla se tämän päivän ikävä minä-minä-ilmiö. Mun täytyy saada elää niin kuin mä haluan, muista viis.

Missä ovat ne tuhannet uudet työpaikat, joita velvoitetaan hakemaan, olen kuullut vain vähennettävistä sellaisista. Kiltit työnantajat, kutsukaa rohkeasti meitä työttömiä duuniin, täältä tullaan sankoin joukoin! Diogenes

Sinä ison koiran kanssa kulkija. Missä lukee, että pikku koirien ulkoiluttajan pitää väistää sinua? Vai etkö pysty pitämään omaasi? Minä pystyn, koska olen kouluttanut koirani hyvin. Ei käy pikku koirien päälle.

Saikuttaminen on työnantajalta varastamista.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi