Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Ihanaa, kohta saamme taas plus 30, jipii

Ihanaa, kohta saamme taas plus 30, jipii.

Iitin musiikkijuhlien Hiidenvuoren yökonserttia häiritsivät älykameroiden tolkuton käyttö kuvaamiseen. Eikö yhtä tuntia voisi pitää aparaattia visusti taskussa ja antaa rauha esiintyjille ja yleisölle.

KymiRing tuo Lahdelle mannaa, motocross-MM kolmen vuoden sopimus LahtiEventsille. Pitäisköhän tästäkin saada valituksia kyhättyä? Saattaa joku joutua töihin.

Orimattilan matonpesupaikan käyttäjämummot ja -papat. On varmasti kiva juoruta koko kylän asiat samalla pesureissulla, päivästä toiseen. Ette ehkä ole tulleet ajatelleeksi, että juorunne kuuluvat lähiympäristöön. Ei kiinnosta pätkääkään, kuka taas on tehnyt mitäkin, kenenkin kanssa. Olisi mukava saada nukkua yövuorojen jälkeen.

Eipäs arvailla siellä ruokalajeja (s. B 10). Netistä löytyy tasan tarkkaan alkuperät, jos vaan viitsii hakea.

Sinä 247 nettona Kelalta saava, hae ihmeessä muutosveroprosenttia verovirastosta. Se lähetetään suoraan Kelalle. Saat enemmän.

Moni, itseni mukaan lukien joutuu käymään muissa kaupungeissa töissä, eli ollaan sitä mieltä, että verotetaan näitä lisää, hieno homma!

Immilän mylly on upea nähtävyys. Erityiskiitos myllykahvilan pitäjälle. Hän on viehättävästi laittanut ympäristön kutsumaan kesävieraat nauttimaan kahvilan herkullisesta antimista. Silmänruokaa antavat mylly ja upeat kosken kuohut.

Lämpöiset kiitokset Akuutti24 henkilökunnalle hyvästä ja ystävällisestä palvelusta perjantaina 14.6. Urheilijatytön äiti Lapista

Timo J. Tuikka jakeli 16.6. vasemmistopropagandaansa "niin että inhottaa". Ilman Mannerheimia ja suojeluskuntaa Suomi olisi osa itäistä diktatuurivaltiota, mitä punakapinalliset yrittävätkin. Hyvä itsenäinen Suomi! Se saavutettiin Korkeimman suojeluksessa Mannerheimin johtamana.

Kerropa tilanne, että ja-sanan eteen tulee pilkku. Ei muuten tule!

Kun olimme tehneet yhteiset ostokset Sokoksella, sovimme, että mieheni menee kahvioon odottamaan, kun teen vielä ostoksia ja sitten vasta syömme siellä. Kun hän istahti pöydän ääreen syöksyi tarjoilija ja tiuskaisi, että täällä ei istuta, jos ei osteta mitään. Hän ei päässyt kassien kanssa kassalle, joten piti seisten odotella oven suulla. Missään ei ollut tuolia. Emme menneet takaisin kahvilaan vaan toiseen paikkaan syömään.

Ei ainakaan sinun rahoillasi, viisastelija.

Mikä on mennyt pieleen Lahessa, tänne tehdään jatkuvasti uusia esiintymispaikkoja lähinnä sillä teemalla, että auton käyttö vaikeutuu. Nytkin vanha linkkuaseman parkilla iskelmätilaisuus, ja kuitenkin Mukkulaan tehty ihan näitä tilaisuuksia varten oma paikka. Ja eihän Päijänteenkadun esiintymispaikalla ole muuta kuin porsaat paikalla.

Mitä ovat ne "laitapuolen kulkijat", jotka estävät keskustan penkkien sijoittamista. Kenelle tuon kalliin sossu-organisaation budjettivarat menee? Meneekö ne ison organisaation palkkoihin ja huonoihin päätöksiin?

Valtuutettu Lasse Koskinen 14.6. mielipide. Kävely, pyöräily maastossa, poluilla on jokamiehenoikeus, sen kieltäminen kyltein on luonnonsuojelulain 36 pykälän vastaista. Erillinen maastopyöräilyreitistö ei jokamiehenoikeutta kumoa. Kävelijän pyöräilijän koiraa irti pitävän huono käytös erikseen.

Opiksi Lahden kaupungin ja poliittisten puolueitten johtajille. Osakeyhtiön hallitukseen ei valita jonkun intressentin edustajia huolehtimaan tämän eduista. Hallituksen jäsenten tehtävänä on toimia yhtiön puolesta ja hyväksi. Valitkaa ulkopuolisia osaajia hallituksiin.

On muuten erikoista touhua kaivaa ensimmäisenä kännykkä esiin ja kuvata, jos sattuu onnettomuuspaikalle tai kohtaa erikoisesti käyttäytyvän ihmisen. Outoa.

Menkää nyt vihertoimen pomot itsekin katsomaan työntekijöidenne työn jälkeä Jalkarannan pallokentän ja sammalsuonkadun välisellä viheralueella. Sama toistuu, vaikkakin pienemmällä alueella Myllysaaren reitillä. Häpeällistä.

Kiitos upeasta lehden etusivun uudistuksesta! On todella mukava lukea hienoja aforismeja ja saada iloa päivään. Mielestäni tämä positiivinen imago antaa myös kuvan lehdestä, joka välittää lukijoistaan. Kiitos!

Sinä, joka epäilet Hamasin "hyökkäyksiä", seuraa TV7-kanavalta luotettavia uutisia arkisin klo 21.

Se kirkko oli aika vanha. Se oli puusta. Se oli kaunis. Rakastin sitä, vaikka se ei mitenkään kuulunut minulle. Kun kävin koulua, kävimme siellä kai kerran vuodessa. Kotikirkkoni oli lähipitäjässä. Puukirkko väistyi suuren ja mahtavan kivikolossin tieltä. Se on nyt kotikirkkoni, mutta en ole viihtynyt siellä ennen kuin tänään. "Talon väki" on kivaa ja joku on ideoinut upeat ehtoollisviinipikarit, ihanat pikkuiset kellomaiset saviastiat.

Mitä todella on tapahtunut Hollolan hautausmaan hoidossa. Suomen kauneimpiin ja hyvin hoidetuimpiin kuulunut hautausmaan alue on nyt epäsiististi leikatut nurmialueet ja täysin hoitamattomat hautakukka-alueitten reunat. Toivottavasti vielä kesäkuun aikana tulee parannus.

Todella inhottavaa, kun naapuri vetää trimmerillä aidan alaosan lehdet ja oksat pois. Kyllä päivä taas paistaa ja kaikki näkyy. Aita on vielä meidän puolella. Menepäs sanomaan.., vetää viimeisetkin. Kiusantekoa, vai onkohan sittenkin tirkistelyn makua?

Kiitos Launeen CM-kauppiaalle kauniista kukkaistutuksista, on ilo asioida liikkeessä.

Typerää ottaa kuvia jostain autoista ja julkaista Lahti ryhmään. Voisko haastaa oikeuteen?

Suomalaislapsilla ei ole isää, sääli. Niillä on ishkä! Miksi? Eikö kukaan voi poiketa tuosta muodista!

Vuodesta toiseen Lahti budjetoi sote-menonsa tietoisesti täysin epärealistisen alakanttiin. Sitten syytetään yhtymää, kun rahat eivät riitäkään.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi