Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Bussien linjat on asiakkaille, ei yksin päättäjille

Muistutetaan ahkerasti päättäjiä (teknistä ja ympäristöltk), että bussit kiertävät jatkossakin torin. Ettei loputkin kivijalkakaupat torin ja Paasivenaukion välillä joudu lopettamaan. Bussien linjat on asiakkaille, ei yksin päättäjille.

Ei ravureita kiusata, niitä hoidetaan ja palvotaan paremmin kuin monta lasta konsanaan. Voi sanoa, että oispa hevosenpäivät, kaikki rapsuttaa ja hyyssää makupaloilla.

Vai torille penkit. Mutta ei niihin pääse lepäämään, kun penkit ovat sitten juoppojen yms käytössä. Ja "pyöreitä" penkkejähän on.

Voi ei, vielä nykypäivänä joku kysyy, miksi hevosia kiusataan juoksemalla ravia? Ei niitä kiusata, ne ravaavat mielellään, tietenkin niissäkin on luonnevikaisia, vihaisia, kärttyisiä, niin kuin ihmisissäkin. Tutustu jossain ravitallilla tarkemmin asiaan.

Ihminen on niin pieni otus, ettei hevonen ravaisi laumaeläimenä kilpaa, jos ei haluaisi. Ymmärtämättömyys paistaa kysymyksestä.

En itse käy Sokoksen kahvilassa, mutta kauppaan mennessä olen havainnut, että eipä siellä kahvilassa näy juuri niitä ostaviakaan asiakkaita. Tunnelma vaikuttaa ankealta, tuoneeko tyytyväisyyttä?

Kiitokset jälleen Padasjoen nuokulle, tällä kertaa päiväleireistä. Laadukasta toimintaa ja edullista meille perheille. Missä muualla leirin lapset pääsevät joka päivä uimahalliin?

Kiitokset Päijät-Hämeen Omaishoitajien tanssiaisista Harjulan lavalla. Oli tosi iloinen ja hauska meininki. Myös kiitokset Koruttomat niin tanssittavasta musiikista!

Hidasta Vääksyntietä ajavat, tehkää nyt kansalaisaloite uudesta tiestä Tuhkamäen itäpuolelle. Paikka on jo merkitty karttaan, tarvitaan vain aloite. Rinne haluaa työllisyyskohteita ja rahaa kuulema on.

Uusi etusivu on tosi kiva. Hyvää mieltä heti aamusta. Kiitos.

Kouluilla kuraattorit ja psykologit paikalla kesäkuussa, mutta eivät ota vastaan asiakkaita? Miksi? Lapseni tarvitsee apua, mutta aika menee elokuulle.

Tarja Aaltonen, miten kehtaat SuPerin edustajana väittää, että sairaanhoitajat ovat syypäitä PHHykyn velkaantumiseen. Terveisin superilainen.

Ruoriniemen kärjen pienen saaren joutsenperhe on ilahduttanut meitä ulkoilijoita. Olemme käyneet katsomassa niitä lähes joka päivä. Hienoa, kun niille on annettu rauha pesiä saaressa sulkemalla se!

Merrasjärvi on matala mutapohjainen rehevöitynyt järvi, joka kiikunkaakun pysyy kunnossa jatkuvalla hoidolla. Lisäksi järvi rajoittuu luonnonsuojelualueeseen. Soutukilpailun siellä voisi järjestää.

Antti Rinteen mukaan tarvitaan 15 valtiosihteeriä, koska hallituspuolueita on viisi. Sipilän hallituksessa puolueita oli kolme. Laskin suhdeluvun. Sen mukaan yhdeksän riittäisi Rinteelle. Mutta näin se on politiikassa "kaveria ei jätetä". Jos muuhun ei ex-kansanedustaja pysty, niin keksitään huippuvirka. Harmi vaan, että niiden palkka maksetaan verovaroista.

Mitä välii onko talvi- vai kesäaika. Kaikilla alkaa työpäivä kuiteskii, miten on sovittu. En jaksa siirtää enää kelloja: makkarista eteiseen, keittiöstä olkkariin ja loput kellot partsille.

Ai, että Japani tuo ydinjätteensä Suomeen? Ei tasan tuo!

Jotain on pakko keksiä ihmisraukkojen hoitamiseksi, kun miehenpuolet ovat seonneet elukoiden tasolle ja 4 ja 5 v:iin lapsiin purkavat sairasta mielisairauttaan! Yököttävää sikailua! Lakiin pykälät resektiosta!

Harakka, Harakka huttua keittää, antaa tuolle, antaa tuolle, tuo jäi ilman. Menee lisäbudjettia laatimaan.

Nastola Villähteineen kannattaisi irrottaa Lahdesta. Pelkkää maaseudun kurjuutta ja rahanmenoa Lahdelle.

Nyt heti stoppi Ylen uutisten siirtelylle urheilun takia. Mikä porukka näitä oikein sählää?

Mökillä. Lauantai-aamu. Kaunis laulu radiossa. Sanomalehden haku postilaatikosta. Katse etusivulle. Kiitos luontokuvasta. Kiitos Goethe. Silmä kostui, mieli herkistyi.

Jos lupiinit hävitetään, taitaa hävitä samalla ne vähäisetkin mehiläisemme. Ihmiskunnan tuho!

Kyllä eli sitä saat mitä tilaat!

No jopa sai toimittaja Larkio pyöräilyn ja pyörällä toimitettujen asioiden kuulostamaan hankalalta! Huh! Huh! Vähän asennetta, harjoittelua ja kaupunkiajoon sopiva pyörä alle, niin toivottavasti tulee pyöräilyä kohtaan positiivisempi asenne! Kyllä pyörälläkin saa aikalailla tavaraa kulkemaan.

Vai valtio pitää huolen. Ei ne karenssit mihinkään katoa ja toimeentulotuki on jatkossakin tiukassa.

Jos puhelinliittymä on isän nimissä, isä saa lokitiedot, kenelle on soitettu ja puhelun keston. Isä saa myös kartan, missä puhelimen kanssa on liikuttu. Hän voi myös estää numeroita.

Esim. Koulupuisto, kauniit istutukset patsaan ymp., mutta ei voi mennä istumaan, kun kalja yms. porukka valloittanut. Leikatkaa ymp. pensaat lyhyeksi, ettei ole piilopaikka kaljaporukalle ja patsaskin näkyisi.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi