Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Jatkakaa vastaanottoa kello 20 asti, niin Akuutin kulut kuriin.

Kalliiksi tulee, kun terveyskeskukset elää työaikaa 8–16, eikä siellä oteta vastaan enää kello 16, vaan kehotetaan menemään Akuuttiin. Perjantaisin ei aikoja anneta päivystyspotilaillekaan enää kello 15 jälkeen. Jatkakaa vastaanottoa kello 20 asti, niin Akuutin kulut kuriin. Keskussairaalatasoa ei pidä rasittaa nuhan toteamisessa.

Onko P-Hämeen kuntien sote-pomot ja Hykyn edustajat tyhmiä. Lapsia ei synny, työttömyys on vieläkin liian suuri, ikäihmisiä = huoltopalveluita tarvitsevia tulee lisää, haloo onko ymmärrystä? Kai silloin hoitokin maksaa.

Sitten kun minusta tulee pressa, kaikki virolaiset vapautetaan vankiloista Suomessa ja karkotetaan ja tuontitulli sieltä tuotaville 25 rosenttia. Teidän Trumppi

On niin mukavaa, että bio- ja viherasioita ajavat ihmiset ajavat myös ympäristösiisteyttä! Ei roskata, jookos?

Uusi ESS on raikas, nuorekas ja houkutteleva, etenkin, jos kansilehdellä muuta sisältöä kuin mainokset. Tyylikkään tekstin kera hyvä juttu. Ei The Timeskään mainosta ykkösuutisenaan makkaraa!

Kela hylkää toimeentulotuen, vaikka ei ole senttiäkään rahaa. Ei saa myöskään täydentävää eikä kunnasta. Tämä on pahoinvointivaltio.

Hamasin "hyökkäyksistä" tiedottaa Israelin armeija ja Israelin rahoittamat "ihmisoikeusjärjestöt". Kuka uskoo?

Suunnistajat jättävät kyllä kilpailukeskuksen siistiksi, mutta kilpailumaastosta ei kannata etsiä metsämarjoja. 20 000 Jukola- ja Venla-kilpailijaa on tallannut ne.

Nyt kun yhteiskunta vei ujoilta ihmisiltä tilan (Hesarissa, Liisa Keltikangas), niin voidaan kysyä, millaiset persoonallisuudet pääosin sairastuvat masennukseen! Ujot ihmiset ovat suunnaton voimavara! Yrityksetkin – herätkää! Lukekaapa kolumni, niin ehkä viisastutte, edes hiukan.

Täällä kaksi saman alan työtöntä, 60-vuotiaalle jatkuvasti työtarjouksia, lyhyt kursseja ja yhteydenottoja ja 30-vuotiaalle ei mitään. Miksi?

Kyberhyökkäys Lahteen on nykyrikollisuutta. Mutta tämä hyperhyökkäys Lahden ja ympäristökuntien vanhuksia, sairaita kohtaan kovenee. Hyökkääjinä oikeistopoliitikot toimittajien avulla.

Kulkeeko Baijerin ihme rajoitusten mukaan vain silloin, kun ei ole poliisiautoa näkyvissä? Kaasupoljin ilmeisesti jumii ja nopeus tippuu 10 km/h, kun tulee maija vastaan. Turvavälikin tuli kerralla kuntoon.

Saan 247 e nettona työmarkkinatukea. Ei sellaisella rahalla elä.

Kun ihminen on masentunut ja menee lääkäriin, niin pikainen diagnoosi kaksisuuntainen mielialahäiriö ja resepti ketiapiinia ja seuraava potilas. Jo kaksi perheenjäsentä menettänyt moisen epäpätevyyden takia.

Hykyn taloutta rasittaa huonokunt. vanhuksien retuuttaminen Akuutin, kodin ja Jalmarin välillä. Kuka vastasi susitietojärjestelmän hankinnasta. Näistä tietoa löytyisi toimittajillekin ja Rostderillekin.

Totta kai Hykyn kustannukset nousee. Väestö ikäihmisiä "pullollaan" ja lisää vanhetaan ja sairastetaan koko ajan. Mitä muuta kustannuksissa tapahtuu kuin nousua. Liksaa lisää.

Hollolassa Keinokartanon pyöräteillä autoterroristit jatkavat ajojaan, lapset ym. vaarassa, rekisterit ylös ja soitto poliisille.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi