Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Ei kaikkea autoilun verotusta voi ladata polttoaineisiin

Autoiluverotuksesta: Hei haloo. Autoilu sähköistyy vauhdilla. Ei kaikkea autoilun verotusta voi ladata polttoaineisiin. Km-perusteisen verotuksen mukaantulossa on järkeä, jos se hoidetaan yksityisyyssuojaa loukkaamatta.

Valittajat: muuttakaa pois Lahdesta. Kaupungin pitää voida uudistua ja kasvaa. Tärkeää olisi saada pk-seudun kasvupainetta purettua tänne. Pitää tehdä houkuttimia. Ei kaikkea kustanneta aina vain verovaroin. Ymmärrystä teille.

Keskustan lähiklinikka 6.6. kaksi asiakasta ei ketään muuta klo 13. Jos säästöjä tulisi saada, niin aikoja lähiklinikoille, ettei kaikkia lähetetä Akuuttiin, samoin laboratorioon pitäisi saada aikoja. Ei edes takaisin soittoa tule.

Ihanaa, nyt saa olla taas vapaasti työtön, kyllä valtio huolen pitää omistaan. Ai mutta kenen rahoilla?

Uudet hankkeet nielevät tietenkin rahaa, mutta on kehityttävä. Kinos-yhtiön malli hotelli- ja vesiliikuntakeskuksesta on piristävän erilainen. Kannatan.

Malskin taidepanimo ja hotelli- ja vapaa-ajankeskus hyvä. KymiRing edellyttäen sen tuovan rahaa tänne. Koskisen mainitsemat muut hillotolpat huonoja.

Ei puistotoimisto voi vastata puheluihin, viesteihin. Ovat puistossa kuuluvuus alueen ulkopuolella.

Suomen kieli oli ennen rikasta ja kaunista. Tärkeänä osana siinä olivat omistusliitteet. Nekin ovat jossain vaiheessa hävinneet. Ei pitäisi matkia köyhempiä kieliä, kuten englantia.

Ihmisen on itse koiraa hankkiessaan ymmärrettävä ottaa selvää rodun ominaisuuksista ja pystyykö hallitsemaan koiran/koirat ja vastuu on aina omistajalla. Otetaan vahvoja sekä vaativia koiria puutteellisilla taidoilla, ei ulkoiluteta ja otetaan isoja koiria ahtaisiin tiloihin. Seuraukset tiedetään surullisina uutisina.

No sinä asiantuntija olisitkin varmaan tunnissa nostanut rekan ylös, hahhah.

Joissakin tapauksissa ja-sanan eteen tulee pilkku. Kertaapa säännöt!

Puutiaisista (punkki) tarttuu borrelioosi ja vaarallinen aivokuume. Kaupunkialueilla pahin puutiaisten levittäjä on koira. Koiria ei saisi päästää ihmisille tarkoitettuihin puistoihin, niiden yhteydessä on usein myös lasten leikkikenttiä.

Tiedoksi toimittaja Marko Ahoselle: Frendejä esitetään iltaisin subilla.

Epäonnistunut ja pudonnut kansanedustaja on huono häviäjä, kun kikkailee vielä sopeutumisrahalla. Käsittämätöntä lisäksi on se, että kansan mielipiteellä pudotetulle ex-edustajalle yritetään vielä junailla valtiosihteerin työ.

Mitä: 2. asteen koulutus ilmainen kun 1. asteen jälkeen osaa ei osaa lukea/kirjoittaa eikä ymmärrä matematiikkaa. Opetetaanko 2. asteella vasta ko. asiat?

Matti Eve, kiitos. Yhtä hienoja ovat ip-kuin ap-lähetyksetkin, joita toimitat. "Näin se vaan menee.." jne!

Kun vanhuksista aika jättää, niin sisarusten välillä jokin rupee mättää. Rahat pesästä on jaettu ja jokainen hopia ja arabia haettu. Rupes kateus ja jokin riivaa, ei tätä vanha mökin muorikaan hiffaa.

Sokoksen kahvilaan seinät, kerta on erillinen kahvilatilansa eikä osa kauppakeskusta. Kulku yhdestä ovesta niin kuin muihinkin kahviloihin. Haluan shoppailla rauhassa ilman kahvilla istujien tuijottelua!

Kyllä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden pitäisi lakkia (kypärää) nostaa, kun näkevät autoilijan Lahden keskustassa. Autoilijathan kustantavat yhteistä hyväämme monilla erilaisilla maksuilla ja veroilla. Nimimerkki Kävelevä automies

Kiitos, Akkuna. 11.6. kotiutunut.

Jos rahaa olisi, niin silloin olisi ok rakentaa toriparkit, matkakeskukset, kymiringit ym. Mutta kun raha ei riitä edes terveydenhoitoon. Lahden päättäjät on mokannu ja huolella. Rahoitusjohtajako teki laskelmat ja nyt "palkitaan".

Koirien verotuksella katettaisiin yht.kunnan rahoittama eläinlääkärikoulutus, hulevesiongelmat, k-puistot. Valtavasti kasvanut lääkintä ei ole kellekään hyväksi.

Suomi on outo maa, ei pysty oman maan kansalaisista pitämään huolta, silti otetaan ulkomailta lisää elätettäviä.

Maailma on täynnä autojen moottoreiden huudatusta ja kaikenlaista kolinaa. Sitten joku valopää kehtaa valittaa lasten äänistä. Antaa lasten melskata ja nauttia lomastaan!

Minulla on järkyttävä tunne, että ulkomaankauppa romahtaa nyt pahasti alijäämäiseksi.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi