Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Merrasjärvellä voitaisiin järjestää vesiskootterikilpailu

Merrasjärvellä voitaisiin järjestää kesällä vesiskootterikilpailu. Oikean kokoinen järvi. Samalla tulisi actionia alueelle ja rahaa kaupungille.

Normaali aika eli talviaika on se oikea. Jos jotkut kaljan kanssa läträäjät tai kännykän ja tietsikan töllääjät toivovat, että pitää olla valoisaa yli puolen yön, matkustakaapas etelän maihin, missä on normaalia, että klo 20 on pimeää.

Eduskunnasta pudonneiden kansanedustajien työllisyystavoite tavoitettu, miltei tusina ainakin valtiosihteereiksi.

Ehdottomasti kesäaika normaaliajaksi!

Älkää te herrat ja naiset pullistelko, kuinka paljon maksatte veroja ylisuurista palkoistanne ja täysin ansaitsemattomista palkkioistanne! Emme me pienituloiset sentään niin tyhmiä ole. Tulee vielä aika jolloin...

Perjantaina 8.6. oli Vesijärven rannassa kaupungin suurin ulkoilmakonsertti Puolustusvoimien kesäkiertue -nimellä. Väkeä oli yli viisi tuhatta ja ohjelma erinomainen. Etlarissa oli seuraavana päivänä tapahtumasta vain epäselvä kuva ja jotain mainintoja esiintyjistä. Herää kysymys, missä olivat toimittajat? Me tuhannet nautimme esityksestä, ilmapiiristä ja Pikku-Veskun miljööstä. Fantastinen konsertti! Kiitos Hämeen Aluetoimisto ja kaupunki.

Onko tuo Ruorinimen kärjessä oleva saari tehty linnuille, kun on pitänyt puomi laittaa Pääsy kielletty -kyltin kanssa. Pitäisiköhän koko Ruoriniemen asunnot laittaa kieltoon, sen asukkaat kun häiritsee lintujen elämää?

Aktiivisimmat kansalaiset? Aika moni "iltakukkuja" jatkaa töitä, kun sinä aamuvirkku painut kotisohvalle. Et varmaan ole kuullut yövuoroistakaan? Mietipä se toinenkin kerta.

Maaseudun makuiset ja tuoksuiset suuret kiitokset Nastolan aluetoimikunnalle ja erityiskiitokset matkaoppaille Pauli Syyrakille ja Matti Oijalalle erittäin mielenkiitoisesta lauantain kiertoajeluseikkailusta pitkin Nastolan raitteja. Lisää toivotaan näitä ajeluja. Kiitos, oli muhkea matka!

Jos ei ole heilaa helluntaina, ei ole aidsia adventtina.

Miksei Nastolaa Keskustie 3 jaeta lähiliikenteen bussiaikataulua, viimesintä kotii jaettavaa?

Surullista! Immilän myllyn miljöö on tuhoutunut. Ympäristöä ei ole pidetty vanhoja arvoja kunnioittaen. Miksi näin on annettu tapahtua?

Aikanaan, kun opiskelin, oli väite: myy paljon, pienennä katetta, saat ostajia. Ei sitä ollut Lahdessa keksitty, ei vieläkään.

TV:ssä vanhoissa ohjelmissa on teksti paksumpi. Säästöäkin sekin.

Pitikö työllistäminen aloittaa valtiosihteereistä?

Sano minulle maalaiselle, mitä tarkoittaa chillaus, chillataan. Ku ei tajua tätä.

Mitä kummaa sakkia tänne Lahteen on muuttanut, vaikka naapuriin, niin ei tervehditä? Enkä ole ainoa, joka tämän on pannut merkille! Muutenkin tuntuu, että kohteliaat käytöstavat ovat aivan hukassa.

Miksi Rinteen hallitukseen tulee 14 kovapalkkaista valtiosihteeriä, Sipilällä oli vain 5.

Laitapa roskat roskikseen, kun ei ne sinne itsekseen mee! Oletpa sitten nuori tai vanha, sinäkin kortesi kekoon kanna. Lajittelu, kierrätys, uusiokäyttö, jätepisteen oikea käyttö, koituvat ympäristön hyödyksi, kuten myös se, että ruoka tulee syödyksi! Ollaan siis Green City oikeesti, ylpeesti muillekin malliksi!

Normaaliaika. Töihinkin aamulla pirteämpänä klo 7.00 ja illalla nukkumaan ihmisten aikaan. Mulle 22.00. Ei silloin valoa tarvita. Muistanette sananlaskun. Virkku/torkku.

Käyvätkö nämä istujat ja lapsen syöttäjät muissa kahviloissa. Uskon, että edessä olisi sama tilanne. Sokos Tavaratalo ihan eri juttu kuin se "kuppila". Hyväksyn kiellon. Maksava asiakas.

Eikö mitenkään saataisi lopetettua jo valmiiksi risojen varkkujen myynti. Kyllä ärsyttää mokoma muoti.

Olipa taas tökerö artikkeli osakehuoneistojen "sähköisestä" tietojärjestelmästä. Tarkoittaessanne digitaalista järjestelmää kirjoittakaa oikein! Vai annatteko ladata sähköauton samasta järjestelmästä!

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi