Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Mikä se hyvä hallitus oikein olisi?

Nyt kun edellisen hallituksen haukkumisesta on sujuvasti siirrytty nykyisen kimppuun, niin eikö samalla menisi jo sitä seuraavakin. Ja sanokaapa, kaiken tietävät, mikä se hyvä hallitus oikein olisi.

Hyvä että kaupunginvaltuustossa on 5 edustajaa ja 2 varavaltuutettua, jotka haluavat noudattaa lakia ja vähentää Lahden velkataakkaa.

Ottamatta kantaa KymiRingin yhteistyöhön ihmettelen, ettei yksikään vihreiden edustaja ollut mukana valituksessa. Lahdesta haetaan Euroopan vihreää kaupunkia, mutta samalla ollaan tukemassa moottorirataa. Onko tässä jotain, mitä pieni ihminen ei ymmärrä?

Ulkomaan tuliaiset on omaan käyttöön sallittu. Lue tullin määräykset ensin, jos tuot kavereille, ettei tule yllätyksiä. TS

Sinä, joka ostit muka usealla sadalla vaatteita, et varmasti istuisi Sokoksen kahviossa ostamatta mitään. Tuota juttuasi ei usko kukaan!

Ei pahaa minkäänlaisille luontokappaleille. Kostautuu omassa elämässä.

Rinteen hallituksella ei tule olemaan helppoa. Puskista huutelijoita piisaa alusta alkaen.

Ihmettelen Rinteen touhua. Hän mielistelee keskustaa antaen heille paikkoja ja unohtaa, että kansa äänesti kuitenkin enemmän perussuomalaisia! Mitä virkaa enää kansan äänestyksellä on?

Miksi kukaan ei tässä tekniikkauskovaisten luvatussa maassa nosta esiin 5G:n mahdollisia kielteisiä terveysvaikutuksia? Muun muassa Bryssel kielsi käyttöönoton ennen kuin asiasta tiedetään paremmin. Taas häntä heiluttaa koiraa.

Aggressiiviset varikset hyökkäävät ihmisten kimppuun Ankkurin Sahanpuistossa. Ilm. tehty poliisille ja kaupungille. Mitään ei tapahdu, vaikka Valtionneuvosto julistanut varikset haittaeläimiksi. Kuka vastaa? Nim. Päähän hakattu

MTV:n toimittaja Mika Tommolaa on vaivaannuttavaa katsoa. Hyppii haastateltavan ympärillä, että tämä joutuu kurkkimaan, missä se haastattelija on, keskeyttää ja siirtyy uuteen aiheeseen ja taas keskeyttää jne.

Etsu 8.6. B13: Kiitos FM Juha Javanainen. Hienoa ammattiylpeyttä, jota lämpimästi kannatan. Ent. johtok. jäsen

Koko Lahti voi kasvattaa ja kehittää Lahden alueen tapahtumatoimintaa, jos ovat niin osaavia!

Miksi eläkeläisiä sorretaa, hinnat sidottu indeksii, eläkkeet ei. Halutaako eläkel tosi köyhiä?

Miksi isotkin lapset kiljuvat liikkuessaan ulkona? Kauhea kuunnella. Puhumisen pitäisi riittää, ainakin jos äiskä ja iskä opettavat...

Ei vaateostokset ole kahvilamyyntiä. Luulis olevan varaa ostaa vaikka kahvi, jos vaatteisiin meni satasia.

Lopettakaa jo se eläkeläisten köyhtymisruikutus. Kuluttajahinnat nousivat viime vuonna 1,2 % ja eläkkeet tammikuun 2019 alusta 1,5 %.

Toimittaja Tuomas Haakana, ne viisikymppiset onkin helpompi saada kuriin. Ne kun ovat siihen tottuneet joskus. Nuoremmat eivät. Käytöstavat isolta osalta täysin hukassa, eron huomaa, jos käy joskus etelämpänä Euroopassa. Muuallakin kuin turistikohteissa. Katsetta vaan peiliin.

Asia on juuri näin kuten kirjoitit 8.6. Sari Heikkinen!

Yle, onko Lahden Radion alasajo käynnissä, kun paikallisradion lähetykset suurimmalta osaltaan tulevat Hämeenlinnasta? Miksi?

Hämeenmaa, hoi. Hollolan Prisma. Toimitusvaikeuksia, tuote tilapäisesti loppunut. Muutenkin surkea valikoima. Kannatti rakentaa Prisma keskelle kylää.

Miksi kaupunki ei järjestä penkkejä kävelyteille?

Kävin eilen "ihanalta" Lahden matkakeskukselta hakemassa poikaani. Tuli ikävä vanhaa linja-autoasemaa! Matkakeskus=susi!

Haluan verovapautuksen hankkeista, jotka ovat riskialttiita ja eivät kuulu kunnan toimialaan!

Kiitos Sari Heikkinen! T. Yksi politiikkaan pettynyt ja tympääntynyt

Launeen vapaa-ajankeskukseen voisi istuttaa enemmän puita. Saataisiin kasvatettua hiilinieluja ja keskus toimisi kaupungin keuhkoina.

Joutjärven uusi pukukoppi testattu, vanha oli parempi. Vanhassa pystyi huuhtelemaan hiekkaiset jalat ovensuussa, uudessa ei. Lattia kurassa ja farkut sekä kengät puettava laiturilla, jossa voi huuhdella jalat järvessä.

Olen täysin samaa mieltä Sari Heikkisen kirjoituksen kanssa poliitikoiden "tasosta" ja omasta harkinnasta/puutteesta ehdokkaaksi pyrkiessä. Työn jälki sen sitten paljastaa.

Herätkää ihmiset S-ketju ostaa asiakkaan rahoilla kaikenlaisia. Miten taas oli kansanedustajille antanut rahaa. Bonus on kallis kauppiaille, siksi sitä ei saa nykyään monesta paikkaa.

Kyllä se verottaja kuorii pienenkin palkan ja eläkkeen! Kyllä 1 000 euron korotuksesta jää enemmän käteen kuin 20 euroa, olkoon veroprosentti mikä hyvänsä.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi