Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Joudun menemään kananmunakauppaan kävellen

Joudun menemään kananmunakauppaan kävellen. Pyörätiellä tärskyy aina 2-3 munaa kennorasiassa rikki. Niin ihanat ovat Lahden pyörätiet. Ehkä Lahti Energia voisi auttaa?

P-H hyvinvointiyhtymä voisi vihdoin puuttua pomojen ja esimiesten määrään ja ennen kaikkea koulutukseen.

Hyky: irtisanokaa Lahtikin! Pystyykö muka Lahti tuottamaan lain tai sopimuksen mukaisia palveluita?

Mikä on toimittaja Hoikkalan motiivi kirjoittaa useasti Lambertista? Anna Yli-Junnilalle työrauha ja Bradin pelata omaa peliään HIFK:ssa. Vihjailu on noloa, jos kumpikaan osapuoli ei uskalla puhua suoraan.

Poliisit tositoimiin, eikä rahastushommiin ylinopeussakkoja jakelemaan. Ajokelvottomat kuskit, rikolliset huumehörhöt, pyöräilijät, yms. saavat temmeltää, miten sattuu? Hyvä Suomi!

Halla-aho edustajista viisain. Persut suurin puolue, mutta mitään vastuutehtäviä eivät näytä saavan. Syrjintää!

Keskellä Lahtea Vesijärvenkadulla on talo, jossa naapurit kantavat huolta toisistaan. Tervehditään ja autetaan. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

Koirat on pidettävä kytkettyinä ja kissat sisällä, jotta ne eivät aiheuta vahinkoa luonnoneläimille, toisten lemmikeille eikä haittaa kanssaihmisille.

Ruotsista vuoden kurssi kaikille. Ranska, espanja tai venäjä pitkäksi, niillä merkitystä kansainvälisesti. Ruotsin opiskeluun käytetyillä vuosilla ei kysyntää. Förlåt . . .

Koska Ahtialassa Sepänniemen viheralueita leikataan/hoidetaan ... vai eikö kuulu enää kenellekään?

Postille ja päättäjille tiedoksi! Ennen kuin vähennätte porukkaa, niin taatkaa se, ettei ne laskut tule eräpäivänä tai vasta sen jälkeen laatikoihin!

Aina on tarvinnut hakea töitä jos on halunnut päivärahaa. Aktiivimalli rokotti siksi jos ei saanutkaan töitä. Jos ei rahaakaan tarvi, mikään ei muutu.

Kyllä täällä Lahdessa asuu erikoista väkeä. Kohta ei ole mitään muuta kuin valitusta joka asiasta. Kannattaa muuttaa muualle. Jos jotain yritetään tehdä tai olla mukana, niin heti löytyy valittajia.

En usko, että kesäajaksi kutsuminen valaisee Suomen pimeän ja kylmän talven.

Suurin puolue ilman mitään näkyvää paikkaa eduskunnassa. Peli on alkanut heti.

On tuo Rinne kova pääministeri ensimmäisenä tärkeimpänä asiana oli korottaa pääministerin palkkaa 1 217 euroa kuukaudessa!

Jalkarantaan poliisi hoitamaan huumeporukat kerrostaloasunnoista pois. Naapurissa vuokrayksiössä porukkaa joka päivä, ilta sekä yöllä yöpyy useampi, vaikka asunto vuokrattu vain yhdelle henkilölle. Kaverit tekevät kaupan takapihalla ja taloyhtiön pihallakin julkisesti kauppaa. Nähty on ja asukkaille tiedotettu ongelmasta.

Todella kaunista marmorikuvioista laattaa on Raumassa jalkakäytävillä. Ruskeata ym. väriä, ja vaaleaa.

Perussuomalaiset ei ole eduskunnan suurin puolue. Kannatus mitataan vaaleissa!

Hollolan Prisman parkkipaikalla on istutetut männyt taas kuolemassa. Kastelupussit on laitettu, joo. Mutta pitäisikö jonkun laittaa niihin pusseihin vettäkin?

Kävin lukion 70-luvun lopulla, jolloin kaikilla oli pakollinen saksa, englannin ja ruotsin lisäksi. Kielilinjalaisena minun piti vielä valita toinen uusi kieli, eli ranska tai venäjä. Eikä auttanut valittaa!

Pelastuslaitokselle yleensä. Perjantaiaamuna 7.6. meni Mäntsälässä rekka nurin 5.30 motarilla kesti yheksän tuntia että saatiin latu auki. Eikö tämän päivän kalustolla ja veronmaksajien rahoilla pystytä parempaan?

Launeen terveysasema on "nopeutunut". Lääkäriajan saa jopa kahden kuukauden päähän.

Persuille olisi kuulunut puhemiehen paikka ehdottomasti!

Uuden hallituksen mielestä sosiaalisesti oikeudenmukainen politiikka tarkoittaa varainsiirtoa ahkerilta sohvalla makaaville, minä ainakin ymmärrän oikeudenmukaisuuden toisin.

Etlari 7.6.2019. sivu A5. Liikkuvaa poliisia herätetään henkiin! Hallitukseen valittu mm. Ritva Elomaa (ps.) Haloo! Siis poliisit pyytäneet? Voi kylpytakin taskut.

On se outoa, että häviäjäpuolue keskusta sai puhemiehen paikan!

Surettaa kuunnella, kun naapurissa äiti aina vain huutaa ja karjuu lapselleen. Ei koskaan normaalia tai ystävällistä sävyä. Äidillä varmaan paha olla, mutta niin taatusti lapsellakin.

Kyllä se polttoaineen veronkorotus tuntuu jokaisen kukkarolla. Sinne se loppupeleissä päätyy.

Miksi hyvä huuliharppukonsertti pilattiin naissolistilla torilla markkinapäivänä?

Kunnissa johtoa ja päälliköitä liikaa, joiden aika kuluu kaiken maailman palavereihin ja muihin kissanristiäisiin. Kyllä verorahat tulisi käyttää tuottavampaan toimintaan.

Kuinka on mahdollista, että ei ymmärretä kahviloiden/ravintoloiden olevan ruuan/juoman nauttimista varten? Näin on myös silloin, kun ravintola on tavaratalon yhteydessä.

Heikki Kärki, Napakymppiin mentiin todella ennen päämääränä löytää saman henkinen kaveri. Mutta ei suinkaan seurustelukaveri ensi sijassa, vaan mahdollisimman hyvän matkan toivossa.

Käveletkö esim. Sinuhen kahvilaan vain istuskelemaan? Tuskin sallivat. Miksi Sokoksen kahvilan pitäisi se sallia? Se on kahvila siinä missä muutkin.

Käsittämätöntä on, että alan harrastajat saavat jylistellä pitkin kesäisiä teitä kuin kuin puna-armeija Syvärillä. Sama poppoo on jätetty nopeusvalvonnan ulkopuolelle. Jos pärstä ei näy kuvassa, omistaja maksaa. Omistaja selviää moottoripyörän eteenpäin näkyvästä rekisterinumerosta. Miten nykytilanne on mahdollinen?

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi