Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Paljonko säästettäisiin, jos osa piha-alueesta olisi pihaketoa?

Onkohan missään taloyhtiössä laskeskeltu, paljonko säästettäisiin, jos edes osa piha-alueesta olisi pihaketoa tai -niittyä leikattavan nurmikon sijaan?

Mitä miettii Lahden vihertoimi kun ajaa pienen puistoalueen ruohikon ihan maan tasalle, että mullat vaan paistaa. Järkyttävän näköistä. Eikö sitä ruohonleikkuria voi säätää, että jäis edes muutama sentti vihreää ruohoa.

Keskustan "vaalimenestys" osoittaa, kuinka turhaa äänestäminen on.

Hyvä hallitus! 50 eläkettä lisää ja kotitalousvähennystä leikataan. Näinhän se parantaa eläkeläisen asemaa!

Onko Melanen tietoinen, että Keski-Euroopassa F1-ratoja on lähekkäin useampia. Ei se Putinin rata ole etusijalla, vaikka maksaisi miljardin ja Venäjä on boikotissa että? Hyppimismäet ovat pimeää keskiaikaa, että niitä on turha verrata globaaliin moottoriurheiluun.

Taavilassa on naapurusto, jota ihmetellään monella työpaikalla! Heipataan, halataan, nauretaan ja itketään! Lapset huolehdittu kimpassa.

Kotimainen sähkömoottoripyörä on hieno keksintö.

Näyttäkää eduskunnan herrat mallia: ette ahnehdi puoluetukea ja lisäpalkkaa. Jäis meille eläkeläisille vappu satanen.

Monet pienituloisetkin tulevat ilman sosiaalitukia toimeen ja asuvat omakotitalossa, tarvitsevat autoa liikkumiseen, kun ei ole julkista liikennettä. Veroilla toimeentuloa vaikeutetaan!

Ymmärrän hyvin, että pohjavesillemme ei saa aiheuttaa pilaantumisen vaaraa esim. törmäyttämällä öljypitoisia autoja toisiinsa, kuten Kukonkoivussa on tehty.

Ei Lahden kaupungin omaisuuden myynnistä tuleva hallituspalkkio voi jäädä virkamiehelle kaupungin edustajana toimiessaan. Ei virkamiehellä ole missään vaiheessa hallituksen jäsenenä ollut omaa riskiä!

Voisitteko terassit siirtää nuo tupakoitsijat kauimmaiseen nurkkaan meistä savuttomista, että mekin voisimme nauttia kesäterasseista! Ps. Miksi ravintoloissakin tupakoitsija tupakoi just siinä ovensuussa, että kaikki savut tulee kesäaikana sisälle, kun ovet on auki?

Itseään huoraksi tituleerannut mainosti Ylen valtakunnallisissa tv- uutisissa ja suurimmassa päivälehdessä. Vinkki nuorisolle työllistymisestä näin koulujen päättymisen aikoihin?

Tulisipa nyt vielä lain määräämät tupakkapaikat, niin eiköhän se älytön tapa vähenisi!

Raimo Rönkkö, kirjoitit täyttä asia eläkkeiden indeksikorotuksesta. Tällä menolla on jo synnytetty tavallisten eläkkeensaajien köyhälistö. Eläkkeiden seurattava huimaa hintatason nousua. Missä joukkovoima?

Järkyttävä hallitus ja pm Suomelle. Hyvät ajat ja pienimmänkin yrittämisen voi tässä maassa unohtaa. Nyt kupataan ahkerilta kaiken maailman lusmuille.

Ei ole kunnan tehtävä! Tätä huudetaan KymiRingin yhteydessä. Kyllä on! Kunnan on oltava mukana mahdollisuuksissa saada tuloja. Riskit kuuluu tähän. Onko nettoveronmaksajien tehtävä kustantaa pummien ylläpito?

Uusi hallitus aikoo kurittaa liikkumista, asumista ja ansaitsemista niin paljon, että erosin kirkosta, ostin tukanleikkuukoneen ja lopetin ravintoloissa käynnin. Tämä on vasta alkua. Kiittäkää duunarit ja yrittäjät Sdp:tä, vasemmistoliittoa ja vihreitä.

Sokoksen kahvilassa ei saa istua, vaikka on juuri ostanut usealla sadalla vaatteita tavaratalosta. Myyjä tulee häätämään pois. Onneksi saan jatkossa vaatteet muualta.

Vanhemmat vois valistaa lapsiaan tosta älyttömästä kiljumisesta.

Kiitos sinä ihana ihminen, joka löysit ja palautit Hollolan Prisman kasalle kännykkäpussin jossa kaksi puhelinta. Olisitpa jättänyt yhteystietosi.

Miksi S-ryhmä maksaa johtajalle liian ison tulospalkkion. Ei näköjään kauppa kannata. Miksi annetaan vielä eläke, joka on käsittämätön. Raja pitää laittaa eläkkeeseen eikä makseta liian suurta. Kansa köyhtyy.

Kylläpä on joidenkin vaikea uskoa, että ne aktiivisimmat kansalaiset on olleet työssä ja toimessa jo pitkän aikaa, kun iltakukkujat vielä hieroo aamu-unisia silmiään. Eli normaaliaika pysyväksi. Se vasta viisautta on.

Suomalaiset ovat nyt oikealla asialla, kun katsoo, mikä puolue on kärkipaikalla! Hyvä!

Seesvaaran palkankorotuksen suurin kermankuorija on verottaja solidaarisuusveroineen. Joskus olisi hyödyllistä tietää myös nettopalkan nousu.

Ruotsinkieli pilasi aikoinaan kaikki opintoni – ei enempää eikä vähempää. Vaikea sanoa mutta niin totta.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi