Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Poliiseja Lahen keskustaan lisää

Poliiseja Lahen keskustaan lisää, huumekauppa on saatava loppumaan.

Naapuri tekee perättömiä lastensuojeluilmoituksia. Remontoin taloa paljon, enkä haluaisi muuttaa. Mistä apua?

Voi pieni koira raukkaa, kun joutui isojen koirien raatelemisen kohteeksi. Vika on isojen koirien taluttajassa. Jos ei osaa hallita koiriaan, ei pidä niitä hommatakaan! Kaamea juttu! Voimia pikkukoiran läheisille ja kovat torumiset isojen koirien omistajalle. Toivottavasti tästä kaikki koirien ulkoiluttajat ottaa opiksi. Surullinen juttu.

Huomatkaa, että kaikki tulevan hallituksen lupaukset sisältävät ehdon, jos talouskasvu jatkuu ja työllisyys paranee. ps Heljä

Ympäristötoimi voisi tarmokkaammin puuttua teollisuuden aiheuttamiin melusaastepihinöihin ja ulinoihin! Äänenvaimentimia on joka lähtöön, joten insinöörit oikeisiin töihin. Melukin altistaa sairauksille, kuten ilmansaasteetkin, vaikka sitä vähätellään.

Pyysikö yksikään kansanedustaja äänestäjiltä lupaa myydä kansan omaisuutta. Rinne ei ainakaan. Mites mm. Caruna.

Sosialistihallituksen populistisen koulureformin uudistaminen aloitetaan puunlatvasta. Puunlatvaan nouseminen onnistuu, kun se aloitetaan puuntyvestä.

Mistähän löytyy saunan lämmitykseen Päijänteen nuotio puita, kun ei siellä ole kohta edes missään puita. Liiterit on tyhjiä. Voi sinua kateellista. Tuo puut tullessa.

Ainakin Mäntsälän K-Citymarketin yhteydessä on Nunnu-niminen liike, josta tällainen lyhyt ja paksuhko saa sopivia vaatteita.

Lapset tuijottaa erilaisuutta tietämättömyyttään, aikuiset tyhmyyttään.

Kylläpä joidenkin on vaikea uskoa, ettei kukaan ole väittänyt kesäajan lisäävän valoisan ajan määrää. Mutta oiskohan valoisasta ajasta keskimäärin enemmän iloa klo 21–23 kuin klo 2–4?!

Muistan kun oltiin aikoinaan pelkässä talviajassa, elokuun lopulla alkoi hämärtää klo 20 ja syyskuussa klo 19. Tätäkö haluatte? Kyllä loppukesästä ja alkusyksystä on oikeus nauttia valoisammista illoista.

Rinteen hoitotakuulupaus 7 pv. Nyt olen odottamassa jo kolmatta päivää labra-ajan varauksen takaisinsoittoa. Taitaapi tekemistä riittää ainakin heidän osalta, jotka joutuvat julkista palvelua käyttämään.

Eikö kansanedustajat ja etenkin EU-porukka, jotka monta kertaa viikossa lentävät Helsinki–Bryssel-väliä, ole niitä pahimpia saastuttajia. Turha syyttää tavallista ihmistä, jos ajaa autolla.

Mikä järki on tehdä älypyörätie, kun muut ovat kuoppaa ja halkeamia täynnä. Korjataan ne ja tehdään liikenne joustavaksi. Lahdessa on tosi hankala pyöräillä, kun yhtäkkiä väylä katkeaa ja joudut autojen sekaan. Rotvallikivien kallistukset ja paikat eivät voi olla pyöräilijän tekemiä, niin uskomattomia tekeleitä näkee. Vanteet ja renkaat rikkoutuu. Ei tule Lahdesta pyöräilykaupunkia nykyisillä eväillä.

Aiemmin en tuonut Viron matkoilta "tuliaisia". Tupakkaa tai alkoa. Nyt tuon kun kaverit pyytää. Ovat kuulemma aika kalliita täällä.

Eihän kellojen siirtely valoisaa aikaa pidennä eikä lyhennäkään. Kysehän onkin siitä miten työpäivä sijoittuu, onko töistä tullessa jo pimeää iltasin.

Kissat sisälle, ettei ne pasko ihmisten kasvimaalle, ja ne raapii ulkokalusteet ja tappavat pikkulinnut. Nim. viimeinen visiitti

Mahtavaa Antti! Kaikille puolueille kaikkea, ja lapsille velat, korot ja korkojen korot.

Onko tämä ympäristökaupunki, viherkaupunki vai mikä? Ei hoida ainakaan viheralueitaan.

Me ongelmajäteikäluokka uhkana tulevaisuudessa härpäkeylellisyydessä nykyeläjille. Voi, voi, kuka heitä syöttää, onneksi voikukat kasvaa.

Ihme, ettei PHHYKY alkanut toimiin Deboran kohdalla jo vuosia sitten! Meno oli kuin villissä lännessä ja hoitajaparat vain yrittivät selviytyä järjettömän työtaakan alla. Siinä ei voi laadukkaasti asiakkaita hoitaa. Been there.

Koirat ovat luonnonvastaisia, ihmisen rodunjalostuksella muokkaamia.

Jos täällä ilmaa pilataan, niin jotakin myös tilataan. Pidä tämä sääntö mielessä, kun menet Sokoksen kahvilaan.

Miksi vihertoimesta ei saa ketään puhelimeen! Sammonpuistosta kaadettiin pensaikkoa puoli vuotta sitten, eipä ole muistettu korjata pois! Eikö voisi samalla, kun kaadetaan, korjata myös pois. Ihme touhua, kukaan ei välitä hommistaan.

Ilmastonmuutosta vähättelevät aggressiiviset kommentit tällä palstalla kertovat alueen alhaisesta koulutustasosta.

Ympäristökaupungin vihertoimessa ei ilmeisesti tunneta käsitettä "keskipakoinen niitto". 5.6. Renkomäessä niitettiin varmuudella 2 fasaanipesintää/poikuetta. Perinteisesti niittämällä 80 % heinikossa olevista pesinnöistä/poikueista tuhoutuu, keskipakoisesti niittämällä 80% säilyy.

Tielaitoksen pitää itse hävittää kylvämänsä lupiinit ja niiden jälkeläiset tienvarsilta. Kunhan myöntäisivät edes virheensä.

Autoverotuksesta! Kaikki autoverot polttoaineisiin. Käyttömaksut ja muut verot pois! Joka ajaa ja saastuttaa, myös maksaa, myös ulkomaalaiset. Ainoa oikeudenmukainen tapa. Ei tarvita Ollilan eikä muita työryhmiä pohtimaan uusia veroja autoiluun.

Myydään Posti ja VR ekana ulos sekä nostetaan bensan hintaa 32 cent/l ja sit nostetaan edustajien palkkoja, ainakin 500 e/kk= ratkaisujen avaimet.

Ilmastonmuutossyyttely on kaksi- ellei kuminaamaista. Työmatkalaiset kärsivät. Sitten on tämä päristelijäporukka, joka kasvattaa siihen pienet lapsetkin ja kolmen koiran kera.

Ei kannata kauheasti niitä eläkkeiden korotuksia odotella! Mulla on pieni eläke, sain keväällä indeksikorotuksen, 14 euroa, nettona käteen jää vajaa 50 euroa vähemmän. Et silviisii.

Kiinteistöhuolto SOL, palveluvastaava Mika K., kiitos ripeästä ammattitaitoisesta ystävällisestä palvelusta, kaikkea hyvää elämäsi varrella. Mustamäenk. asukas

Eikö Suomen suurin puolue, perussuomalaiset, saa edes puhemiehen paikkaa?

Vai oli Keski-Lahden vanha puukirkko arvorakennusten joukkoon kelpaamaton? Kaunis, tunnelmallinen, oikea kirkko. Toisin kuin tämä nykyinen laatikko, olkoon vaikka kuinka kuuluisa suunnittelija.

Nyt on kämppä täynnä. Enempää ei ministereitä sovi.

Kylläpä on joidenkin vaikea uskoa, että aktiivisimmat kansalaiset haluaa tunnin lisää valoa syksyn ja talven iltoihin. Eli kesäaika pysyväksi = viisautta

Laitapa roskat roskikseen, kun ei ne sinne itsekseen mee! Oletpa sitten nuori tai vanha, sinäkin kortesi kekoon kanna. Lajittelu, kierrätys, uusio-käyttö, jätepisteen tehokas käyttö , sekin koituu meidän jokaisen hyödyksi, kun ruoka tulee oikeesti syödyksi, eikä turhaan bioastian hyödyksi. Ne lahtelaiset voimme maailmalle näyttää, kuinka kannattaa jäteastiat oikein täyttää. Ollaan siis Green City oikeesti, ylpeesti muillekin malliksi!

Hienoa, et Kuivannontiellä saatiin kiinni 200 ajanut motoristi! Jotkut motoristit (harvat) pitävät pikkuteitä kilparatoina!

Miten helppo ruotsinkieli voi olla kauhun paikka koululaiselle? (6.6.)? Toisaalta enemmän saisi olla ranskaa tai venäjää.

Ämmälä ei metoo-hengessä ole hyvä nimi paikkakunnalle. Kunnioittavampi ja tasa-arvoisempi olisi Naishenkilölä.

Pätkiikö toimituksessa lähimuisti: Juha Rehula oli Sipilän hallituksessa perhe- ja peruspalveluministeri 2015-2017 tosi kovassa Sote-väännössä.

Kaipaan takaisin junttisuomea. Silloin ulkolaiset herättivät mukavaa tunnetta.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi