Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Torilla ihmiset liikkuu ja vaihtaa bussiin

Torilla ihmiset liikkuu ja vaihtaa bussiin. Sinne niitä lippuautomaatteja pitää saada. Typerää suunnitellakaan mitään Trion matkakeskusta.

Lahden Moottoriurheilukeskus, ei sellaista enää ole. Poistakaa opasteetkin, ja hävetkää!

Miksi asiakas, joka valitti omasta ja lapsenlapsen häädöstä Sokoksen ravintolasta (ESS 4.6.) ei ymmärtänyt kertoa häätäjälle aikovansa ostaa itselleenkin jotain, kunhan lapsi on syönyt. Ei kai henkilökunta ajatuksia pysty lukemaan?

Ravintolan yrittäjä, esim. Hesburger Sokoksella, kai maksaa vuokraa tiloistaan ja tekee sen myyntituloilla. Silloin tila on tietysti asiakkaille. Näinhän on aina ollut.

Nyt kun taas tarkenee, niin kerrostalojen pihaan ilmestyy pussikaljaa kittaavia, koko talven sisällä olleita muijia ja ukonkalsoja hörisemään.

Hyvä uus hallitus ja aktiivimalli loppuu, ei tarvi hakea töitä tai työkokeilupaikkaa.

Ajatelkaapa koirista valittajat, kuinka paljon tulisi lisää työttömiä, kun ei olisi yhtään lemmikkiä. Niin jäisi työttömäksi eläinlääkärit sekä hoitajat. Mutta katsotaan vaan omaan napaan. Minäkin maksan sinun eläkettäsi sekä eläinlääkärin palkkaa. Kateutta, sanon minä!

Käytän sen 50 euroa ruokaan. Vähän myöhemmin kuukauden aikana vasta menen hakemaan seurakunnalta ruokakassin. Kiitos, Rinne.

Yli puoli vuotta sairaslomalla eikä mielenterveysongelmia, vaikka välillä meinaa alakulo iskeä, mutta minullahan onkin kaksi koiraa mieltäni piristämässä.

Kun sairastut, ystävät luulevat, että sairaus tarttuu, mutta koira pysyy rinnallasi aina. Se ei hylkää eikä vieroksu sinua, vaan jaksaa kuuliaisena rakastaa sinua!

Koiranomistaja perusteli koiran oikeutta verovapauteen. Maksan autoni pysäköinnin, autoveron progressiivisena päästötason mukaan. Koiranomistaja hyötyy eriarvoisuudesta suhteessa auton omistajaan. Ehdotan 240 euron vuotuista ympäristömaksua koiranomistajille.

Sokos Alex Food&Cafe...hyvä että puututte asiaan, jos kahviossa asioiva ei osta mitään....tilat vain maksaville asiakkaille.

Hirveä häly Lahti Energian toimitusjohtajan palkasta. Jos hallitus on mokannut ilmoitusmenettelyssä, niin ei se ole tj:n syy. Seesvaara on joutunut tekemään merkittävää työtä, kun joutui poispotkitun tj:n, jolle maksettiin hirveät erorahat, töitä paikkaamaan ja on johtanut uuden ja kannattavan tekniikan käyttöönottoa. Yhtiö on nyt satoja miljoonia arvokkaampi!

Myös lahtelaiset bussinkäyttäjät toivovat bussin vaihtamisen säilyvän torilla.

Kuka vaan voi tehdä kiusallaan solvaavan lastensuojeluilmoituksen netissä. Tähän pitäisi puuttua rikoksena, jos on perätön. Yleensä tekijä on tiedossa. On todella rankkaa henkisesti koko perheelle. "Oikeustajua tutkijat ja sakkoja"

Miksi nykyään teksteissä on pilkku (,) ja-sanan edessä? Onko kielioppi muuttunut?

Yksi Finnairin Hki–Tokio–Hki-lento kuluttaa polttoainetta määrän, jolla minä lämmittäisin omakotitaloa yli sata vuotta. Vähän suhteellisuudentajua puheisiin.

Muutin maalta kaupunkiin. LähiTapiolalta sain lisää maksettavaa liik. vakuutusmaksuun 130 e aikaisemman maksun lisäksi. Syy: 1.1.2019 on tullut 15 %:n muutos liik.vakuutusmaksuihin, jos auto/kuljettaja on vanhentunut ja asuinkunta on muuttunut. Siispä: pysykää mummot maalla pilaamasta visuaalisesti kaupunkilaisten ilmaa.

Ei yllättänyt, että green cityssä puita kaadettiin enemmän kuin piti. Eipä ollut 1. kerta. Ja aina puut tosi huonossa kunnossa. Ja luontoselvitysten maksajan mukaan raportoidaan eli luonnon.

Vaalipuheissa luvattiin estoitta. Hallitusohjelmaan lupausten eteen tuli sitten se jos sana: jos työllisyys nousee 75-80 prosenttiin. No haaveita pitää olla.

Saanko markkinapäivänä tulla juomaan pahvimuki-pullaviipalekahvit Alex Foodin puolelle?

Ensimmäinen kesälomapäivä Launeen Perhepuistossa. Vilkkaimpaan aikaan klo 13 liikennekaupunki täynnä lapsia kulkuvälineiden kanssa leikkien tuli iso lakaisukone samaan aikaan sinne ajelemaan. Tosi vaarallista. Voisko jatkossa se kone käydä siellä vaikka klo 8 kun ei ole ruuhkaa.

Miksi asiakas ei voi käydä ensin kysymässä, että syöttäisin ensin tämän lapsen ja tilaisin sen jälkeen vasta itselleni, että sopiiko? Mutta uskon, että henk.kunnalta puuttuu pelisilmää tässä asiassa. Ja Sokos ei varmaan kaadu, jos sallii ostamattoman hlön hetken istahtaa. Palaverin pito ostamatta on kyllä eri asia.

Teatterissa kuuluu olla lavasteet! Näytöskappale ei ole kiva katsoa, jos ei ole kunnon lavasteita!

Oppivelvollisuusiän noston tarkoitus on auttaa nuoria kouluttautumaan ja estää syrjäytyminen. Jos se stressaa vanhempaa, niin miten paljon stressaa se, jos lapsi ei löydä paikkaansa yhteiskunnassa.

Kahvilat ja ravintolat on tarkoitettu niiden palveluja käyttäville. En käsitä, mikä tässä on niin vaikeaa.

Urheilutuet jaetaan tietysti sen mukaan, minkä seuran kannattaja päättäjä sattuu olemaan.

Missä päin Lahtea on alue, jossa naapuri kantaa huolta naapurista? Meillä ei edes tervehditä. Jokainen hoitakoon asiansa, ellei pysty, voikoon huonosti.

Äly hoi järki älä jätä. Kahvilat on yrityksiä eikä mitään sosiaalitiloja. Paikat on tarkoitettu asiakkaille. Hyvä Sokkari.

Eikö linnuilla, oravilla ja jäniksillä ole pesimisrauha lailla turvattu. Onko vapaana juoksentelevien kissojen omistajat lainrikkoja? Kunnaksessa näitä juoksijoita riittää.

Hyvä hyvä Sokoksen kahvila! Nyt sinne mahtuu hyvin kahvittelemaan, kun mitään ostamattomat ajetaan pois! Keksikööt muun kokoontumispaikan, vaikka puistosta. Ostavat asiakkaat on nyt hyvin huomioitu!

Jättäkää ns. joutomaapellot niittämättä, on linnuilla ruokaa, hyönteisiä. Varmaan on muuta hyödyllisempää tehtävää.

Case Seesvaara: puolueesta riippumatta: sulle mulle, sulle mulle.

Iskikö Sinuhelle ahneus? Salaattiannoksen hintaan humpsahti yllättäen lähes 28 % lisähintaa! Kohtuuton kertanousu! Kyllä nyt salaatit jää syömättä Sinuhessa!

Pienten eläkkeiden parinsadan miljoonan korotus "absurdi". Täysin turhat yritystuet miljardeja. Silti mm. maatalous ahdingossa. Köyhät kyykkyyn jatkuu.

Eila kahvilassa olisi voinut kysyä hlökunnalta, et sopiiko, jos syötän piltin ja kertoa, että odotan seuraa, ostamme, kun hän saapuu.

Se on oikein hyvä päätös, et Sokoksen kahvila on maksavia asiakkaita varten. Pois maleksivat henkilöt.

Lahden katukuva on muuttunut. Ainakin iltaisin suuri osa kulkijoista on muslimimaista tulleita nuoria miehiä. Kiinnostaisi tietää, miksi ovat juuri Lahdessa, mitä tekevät, millä elävät ja mikä on heidän tulevaisuutensa. Tämä lukijana kiinnostaisi enemmän, kuin että humalainen ajoi ojaan.

Suuriäänisimmät vouhottajat näkyy olevan ilmastonmuutosepäilijöiden pienessä joukossa.

Avaan oven ulos. Kesätuuli henkäilee, ja katsokaa ihmiset, mikä vihreys luonnossa!

Olisit selvittäny vedenkorkeuden vaihtelut silloin, kun mökin/tontin Salajärven rannasta hankit. Turha se on täällä vinkua huonoja kauppojaan!

Huomio Pyrylä: Tammenlehvä on liian arvokas symboli käytettäväksi aidan tukena. Yksi kappale salin seinälle, muut varastoon.

Hanhi on muuttanut Ruoriniemeen myöhemmin kuin ihmiset ja koirat. Se on hanhien valinta jos eivät viihdy ihmisten ja koirien kanssa kun me telmimme ja leikimme rantanurmella. Hanhet kuuluvat luontoon saavat myös muuttaa mistä tulivatkin. Koiran omistajat siivoavat ulosteet, mutta hanhet jättävät rekkakuormallisen ulostetta.

Missä viipyvät Riihelänkadun hidastustolpat? Lähiliikennettä on, kovaa ja rauhatonta. Toivotaan, että ne saadaan pikimmiten, ettei satu mitään. Läheltäpiti tilanteita on jo ollut. T. Huolestunut isä

Sosialistihallitus antaa kaikkea hyvää kaikille. Sulle mulle heti ja äkkiä!

Jee, kirvat ovat saapuneet siivekkäinä ja pieniä poikasia on läjäpäin. Putsasin viikonloppuna rukolat, tänään kirvelin. Onneksi kaikki ehtivät juurtua.

Loma-aika, terassit täyttyy. Ikävä kyllä elokuussa päihdepäivystys myös täyttyy.

Kukahan on istuttanut kurtturuusua ja lupiinia lenkkipolkujen varteen Hollolassa? Ne pitäisi hävittää kahden vuoden aikana!

Koirien määrän kasvusta huolimatta on mielenterveysongelmat lisääntyneet. Nyt on kuulemma koirillekin tarjolla mielialalääkkeitä. Paljon on myös antibioottilääkintä lisääntynyt koirilla.

Missä olivat Ranskan sotilaat 6.6.1944? Terv. Seppo

Jälleen kerran on otettu koirat, joita ei pysty hallitsemaan ja kaksin kappalein. Suru on suuri nyt uhriksi joutuneen pikku koiran kotiväellä. Syy on narun toisessa päässä, ei taitoa eikä tietoa. Joten koirat pois. Täysin pommi voi tapahtua koska vaan uudestaan. Sääli koiria. Hyvissä ja oikeissa käsissä olisivat hallinnassa.

Järkyttävää luettavaa: Tampereella pojat 9–12-vuotiaat potkivat lokin poikasta. Miksi? Toivottavasti vanhemmat tekevät jotakin.

Kyllä poliisi saa ampua irrallaan juoksevat koirat.

Eikö sellaset ihmiset älyä, et isot ja vahvat sekä vähänkin voimakastahtoset koirat kuuluu olla koiran tuntevalla, ettei satu tällasta niin kun taas tuli ilmi.

Miks Hakkarainen ei laittanu huppua päähänsä oikeudessa niinku muut.

Suomen väestöstä n. 5 % on ruotsinkielisiä, ei voi olla oikein, että 95 % kansasta joutuu opiskelemaan pakkoruotsia. Kauhun paikka nuorille, ei enää tästä maailmasta!

K. Kiuru teki ministerin paikan olemalla jarruna sotessa. Palkkio kuin elokuvissa.

Kyllä taas pieneläkeläisiä vedätetään, ensin 50 lisää, nyt keksitään, millä otetaan se takaisin monikertaisena. Lopettakaa koska tämä sorto loppuu

Pitbullit kiellettävä. Jos sellanen hyökkää lapseni tai koirani kimppuun, tapan sen heti. Seuraa sitten, mitä seuraa!

Aktiivimalli on vihattu siksi, että yks kaks saattaa tulla töihin lähtö eteen ja rahan tulo sohvalle loppuu. Pähkähulluhan se on, joka mieluummin ahertaa hiki pinnassa kuin viettää leppoisaa suunnilleen samalla rahalla.

Ei Kymiringillä pitänytkään olla kisaa vielä tänä vuonna. Testiajot elokuussa. Kannattais lukee lehteä, ennen kuin kommentoit.

Pidettiinkö DNA:n kokoukset virka-aikana, vai illalla työajan jälkeen? Se kai ratkaisee, kenelle bonus kuuluu.

Kiitos Lahti Citylle kauppatorin terminaalin kannatuksesta. Keskustan kivijalkakaupatkin kiittää. Itse liikun vain elektroniikan ja huonekalujen ja rakennustarvikkeiden takia pakolla Launeella.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi