Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Kyllä nyt Rinne teki virheen, että kaikki jatko-opinnot ilmaisia kaikille

Kyllä nyt Rinne teki virheen, että kaikki jatko-opinnot ilmaisia kaikille kirjoista ym. lähtien. Se pitäis olla niin kuin ennen, että vähävaraiset saa ilmaisen, mutta ei ne, kenen vanhemmat pystyy kouluttamaan. Täähän vain lietsoo sitä, että nuoret luulee ja vaatii, että yhteiskunnan pitää kaikki maksaa. Mutta kuka ne maksaa, työssäkäyvät ja yrittäjät.

Kiitos Akuutin kandi Luostariselle. Tällä kertaa ei tarvinnut itkeä kipulääkkeen perään. Hoidit empaattisesti ja huolellisesti ja kuuntelit potilasta. Sinusta tulee hyvä lääkäri, kun pysyt samanlaisena potilaita kohtaan. t. Lymfoomapotilas

Miksi aina höpötetään "alinopeudesta" kuten 3.6. Näppiksessä? Nopeusrajoitusliikennemerkki kertoo vain suurimman sallitun nopeuden. Ei pakollista nopeutta. Ajaa saa hitaamminkin, jos huvittaa.

Perheeseen sijoittamista on äititraumakin. Veikkaan.

Turha valittaa teiden kunnosta. Kymmenien tuhansien trikoopyöräilijöiden valinta ajaa mieluummin ajotiellä kuin viereisellä uudella pyörätiellä osoittaa, että maantiet ovat hyvässä kunnossa ja pyöräteihin varatut rahat vois käyttää järkevämminkin.

Miksi Hollola viljelee voikukkaa Vesikansassa? Leikkuria ei näy. Kalliolan koulun kalliit viheralueet myös rikkakasvien peittämät. Miksi istuttaa, kun ei hoideta?

Nastolassa epäonnistunut asfaltin paikkaus Elementintien ja Urheilutien rist. Ei ole kaatoa ja vesi seisoo laajassa lätäkössä usean päivän ajan. Kuka oli mestarina?

Padasjoen sataman viereen saatava kunnon uimaranta, kun tilaa on. Rantakeidas oheistarpeineen tukisi matkailua ja olisi ilo rannattomille kuntalaisille.

Kuka opettaisi Antti Rinnettä puhumaan niin, että malttaa sanoa sanat loppuun asti! On ärsyttävä kuunnella. Malttia puhumiseen.

Kyllä on lab kokeisiin pääsy vaikeutunut, kun laboratoriot myytiin. Yli kahden viikon jonotus. Aikaisemmin pääsi samalla viikolla.

Onneksi isoisäni oli kansallismielinen, muuten Suomea ei olisi, eikä tätäkään näppistä, ainakaan suomeksi.

Hennalassa kaadettiin puustoa kerrostalon tieltä lintujen parhaaseen pesimäaikaan. Kyllä raha ja ahneus aina luontoarvot voittaa.

Papat ja mammat. Kaikki, jotka käytätte nukahtamiseen jotakin pillereitä, niin huumetestiin, ennen kuin resepti uusitaan. "Tasa-arvosuuden nimissä." Se oli käsky minullekin. Jo rupee paikka täyttymään ja opastustakin löytymään.

Kun tämän vuoden ylikulutuspäivästä Suomen osalta on jo kauan, olisi ilmaston kannalta loogista, että mainoskanavat suljettaisiin loppuvuodeksi.

On se muutamien vaikea ymmärtää, että kesäajassa hereillä oloaikana tulee tunti lisää valoista aikaa paitsi postin kantajilla.

Miksi Yle näyttää muiden pohjoismaiden ohjelmia? Ne tuskin kiinnostavat ketään. Miksi yli 65-vuotiaille ei ole mitään ohjelmaa päivisin ja meitä on yli 1,2 miljoonaa.

Seesvaaran palkasta. Kun kerran kaupunki on noin avokätinen, niin veroja voisi kanssa laskea. Rahaa tuntuu olevan.

Vanhemmat, opettakaa lapsillenne tapoja. Tuijottaminen on ruma tapa. Jos joku on erilainen, vamman, sairauden tai muun takia, ei tuijottaminen ole kovin kohteliasta.

RKP:lle pohjoismaisen yhteistyön ja -tasa-arvon ministerin paikka. Voiko turhempaa virkaa enää keksiä veronmaksajien rasitteeksi? Vain Rinne ja vielä pahempaa tulossa.

Missäkö palvelutalossa on liikuntaa ja ulkoilua vanhuksille. Ainakin Orimattilassa Palvelutalo Marttilassa ja Erkkilässä päivätoiminnan henkilöstö antaa tällaista palvelua! Hieno homma!

Kyllä nyt kelpaa: eläkeläinen saa, ehkä, joskus, jotain, jostain. Ei vielä mutta sit joskus, kai!

Oottako nähny, missä kohtaa päättyy 20 km/t Kivistönmäeltä Mukkulaan ajettaessa vai onko koko Mukkulankatu mentävä hiljaa, se kun ei pääty seuraavaan risteykseen.

Ranskassa meinasi myös polttoaineiden hinnat nousta, vaan eipä noussut kun keltaliivit aloitti kapinan! Asiat ovat niin kuin ne ajetaan!

Onko kaikille 19:sta järkevää tekemistä? No lusikka on ainakin hillopurkissa!

Kyllä rautatieaseman eteen on tehty oikea sakkorysä ja ripeästi valvotaan. Ei pysäköintiä 15 min/maksullinen alue enää epäselvemmin voi rajat/ilmaista!

Haloo kaupunginjohtaja ja valtuuston puheenjohtaja: Voiko valtuutettu Kalle Aaltonen ilman mitään sanktioita melskata sosiaalisessa mediassa todella ala-arvoisesti? Häpeän olla lahtelainen, kun meillä on tuollainen päätöksentekijä. Kielenkäyttö ja virkamiesten haukkuminen tuomittava!

Antti Rinteellä ja Donald Trumpilla molemmilla on toteutumattomia lupauksia. Trumpilla Meksikon muuri ja Rinteellä eläkeläisten sataset.

Vaippamainoksen lässyttävä naisääni on "joka toisessa" TV-mainoksessa. Mikä ihme mainostoimistoja vaivaa?! Valittakaa muutkin tuotevalmistajille, että saataisiin aikuiset äänet mainoksiin.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi