Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Näppis: Lahti voisi maksaa Orimattilan Lokkilammen uimarannan vuosivuokran

Nyt Lahti voisi kyllä maksaa Orimattilan Virenojan Lokkilammen yleisen uimarannan vuosivuokran, 5 000 e, sehän on meidän rahoissa kuin hyttysenpaska.

Loistavan oivaltava autourheiluotsakeveto: "Kalle Rovanperä vaihtaa kypärää." = Menee armeijaan. Hienoa.

Puhelinosakkeista Lahden kaupungille tulossa rahaa, älkää heti törsätkö kaikkia turhuuteen.

Kellojen siirrossa kaikki puhuvat vain omasta puolesta. Kari Korhoselle: ei sinne töihin mennä tuntia aikaisemmin, joka päivä samaan aikaan.

Miksi virkamiehille maksetaan PHP-tuloksen perusteella. Kuka virkamies antaisi köyhille palkoista osan. Miettikää, miltä tuntuu syödä kaurapuuroa vain joka päivä.

Ihmettelen eläkeopena, että palkataanko joissakin kouluissa sijaisia suhteilla? Mielestäni lukiolainen ei ole pätevä sijaiseksi. Nykyajan luokat ovat sen verran vaativia.

Valtuutettu Seppo Korhonen ainoa, joka enää jaksaa vastustaa valtuuston järjettömiä päätöksiä, kuten Kymiring.

Lapsuudessani mitään elintarviketta ei kääritty muoviin. Käytettiin paperia/vahapaperia, kartonkia, lasia ja metallia. Ja hyvin toimi.

Ei ole ollenkaan väärin sakottaa jalkakäytävälle pysäköiviä moottoripyöräilijöitä. Se kohta on sataman kapeimpia ja siinä kulkee pyöräilijät ja jalankulkijat väistellen motskareita, onhan siellä niitä parkkiruutuja jo valmiina.

Tosiaankin. Kevään juhlat. Lasimaljakoita löytyy kirppikseltä ja edullisiakin vielä.

On maailma mennyt malliin. Just syntyneelle vauvalle pitää kuulemma lukea satuja ja ilveillä kasvoilla. Joku taho markkinoi jo opuksia siihen. Heh-heh. Kuulin radiosta.

Voiko unennäkemiseen liittyä muita aistimuksia– kuuleminen, maistaminen, haistaminen, vaistoaminen, tunteminen...? Vastatkaa, minua viisaammat! vg

Näin unta, että la-aseman katolta on viety sinne kasatut kamaluudet pois ja katto on kaunis ja puhdas kuin ennen. Miksi tämän "Iisakin kirkon" rakentaminen katolle on sallittu? On joka kerta ikkunasta vilkaistessa silmissä. Se oli kaunis uni.

Tyytyväinen Etlarin entistä oikeammalla olevaan uuteen linjaan? Minkä ihmeen vuoksi Vierailija-kynässä jopa useamman kertaa kuukaudessa annetaan palstatilaa natohaukalle, joka "kaksin käsin" haukkuu kaikkea, mikä ei istu hänen yhden totuuden arvomaailmaansa? Olisi todella mielenkiintoista edes joskus lukea toisen äärilaidan tai edes vähän neutraalimpia mielipiteitä :). Positiivisuutta kehiin linjasta riippumatta. Kielteisyys ei mitään hyvää rakenna.

Tiedän ihmisten ajavan 0–2 kilometrin työmatkoja. En todella ymmärrä. T. Autoton

Lämpöiset kiitokset Hollolan postille kadonneen kännykkäkotelon ja asiakaskorttien löytämisestä. T: Vaari Hollolasta

Terveydenhuolto, vanhustenhoito, työllisyyttä lisäävät toimet, koulutus, kansalaisten turvallisuus. Äänestäjänä olisin toivonut näiden olleen ensisijaisena hallitusneuvottelujen päätöslistoilla. Nyt ensimmäinen jättipotti rahanjaossa on ohjattu Rinteen Helsinki-painotteisille ratahankkeille. Auta armias, mitä tulossa onkaan.

Hämmästyttää, kun Lahti tukee KymiRing-moottorirataa 2 milj. ja samalla lopettaa oman moottoriurheilukehdon Pippossa, vaikka jatkaminen vaatisi vain maankäyttökaavan pitämisen ennallaan.

Etlarissa on se vika, että se on naimisissa sidosryhmiinsä, joita ovat Lahden kaupungin nokkamiehet ja kevyellä puolella kaikki koirien kanssa puuhaavat ryhmät.

Paavolan Citymarketin kassa totesi ostaessani 80-vuotiaalle äidilleni ruokia: "Hän syö aina samoja ruokia". Kauppias sai terveiset asiasta.

Ei ole mitään talviaikaa.

Omaiset! Viekää palvelutaloasukkaita lääkäriin toisaalle kuin talon omalle.

Miksi kaikki leivän päällysteet pitää savustaa. En todellakaan pidä makkaroista tai muistakaan savusteisista leivän päällysteistä. En ole yksin. Makkaratehtaat lopettakaa savustus. On ne ilman savustusta toimineet.

Miten Veikkaus arpoo Keno-numerot, kun 16.5. Hanna-Leena toivotti oikein ihanaa äitienpäivää?

Siis Lahdessa ei ole yhtään päivystävää apteekkia!? Varsinainen käpykylä! Mutta moottorirataa tarvitaan! Haloo!

Jo neljäs kerta tänä keväänä, kun joku kävelijä heristää sormeaan ollessani auton kanssa Aleksanterinkadun ja Kauppakadun valoissa menossa Möysään päin. Voisitteko maalata suojatienviivat, niin jalankulkijat tajuaisivat, missä suojatie seisoo. Se on autonmitan verran lähempänä risteystä kuin kuvittelette. Suojatiemerkin jälkeen alkaa suojatie.

Ihanaa kesä, aurinko ja lämpö. Talven ihannoijat voi muuttaa etelänavalle allergioineen ja ähkyhikoiluineen.

Voisiko keskustan liikkeet pestä ikkunat.

Rakennustekniikassa inclusion tarkoittaa liikuntasaumaa. Kasvatustieteissä se ei näytä toimivan samalla tavalla.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi